Dikkat ettim miktar vermiyon yediklerindeRapor
Sabah
Peynir
Zeytin
Cay
Çavdar ekmeği
Dnmates
Aksam
Nohut yemeği
Yoğurt
Cay
Su iki lt
Spor
Maalesef yok regl geçti karnm sis agridan duramiyorum
Sol kasigim agriyor,küçük pembe tabagim var ilk gözüm doysun dye onunla yiyorum hic aklima gelmiyorDikkat ettim miktar vermiyon yediklerindeagrin nerde canım karnın mi agriyo
Ben o mesaji gormemisimNickten önce de dedi ya takımdan çıkıyorum diye ..bide nick için insan 3 üyelik iptal eder yaa
Kotu olmus aykizim hele birkac gundur yoksun ..Benim kardeşimin telefonu bozuldu oda bnm tableti aldi vermiyor akşamları giremiyotrum
regl de olmamışsın,bakalım bu hafta senin sonuç nasıl olacak?ayaklarını sıcak tutu ve de karnını sıcak tut...Rapor
Sabah
Peynir
Zeytin
Cay
Çavdar ekmeği
Dnmates
Aksam?
Nohut yemeği
Yoğurt
Cay
Su iki lt
Spor
Maalesef yok regl geçti karnm sis agridan duramiyorum
offf ya bi bu eksikdi....Benim kardeşimin telefonu bozuldu oda bnm tableti aldi vermiyor akşamları giremiyotrum
Kotu olmus aykizim hele birkac gundur yoksun ..
Hehe gördüm eksikliğim hissedilmiş çenem amma dusukmus sayfalar bos klms hepofff ya bi bu eksikdi....
Ayaklarima sicak su torbasi koyuyorum agrimi aliyor ablam sağol,anlayamadım iyi mi etki eder kotu muregl de olmamışsın,bakalım bu hafta senin sonuç nasıl olacak?ayaklarını sıcak tutu ve de karnını sıcak tut...
Hehe gördüm eksikliğim hissedilmiş çenem amma dusukmus sayfalar bos klms hep
Bildirimi düzenli yaparim ama ablam
sadece bildirim miiiii?
Kız sen başka bi topikde ne çok yazıyon?öğlen bilgilerini ilk mesajını bulana kadar göbeyim çatladı resmen
Adasm rastlasamadik nasilsinGunlukte mi kaptanim orasi benim gunlugum
Adasm rastlasamadik nasilsincikmadan bir halini hatrini sorayim
İyi cok şükür regl olsam rahatlicam canm ya iki aydir ya önce oluyor ya geçiyorSagol bitanem hamd olsun kostirmacasen nasılsın bitanem
Sol kasıkta bisey yok canım ya usutmussundur yada gazdirSol kasigim agriyor,küçük pembe tabagim var ilk gözüm doysun dye onunla yiyorum hic aklima gelmiyor
Karna sıcak uygulama asla ve asla yapılmamalıdır !!!regl de olmamışsın,bakalım bu hafta senin sonuç nasıl olacak?ayaklarını sıcak tutu ve de karnını sıcak tut...
Neden zeynep adet sancilarinda ben yapiyorum nadirende olsa ..Karna sıcak uygulama asla ve asla yapılmamalıdır !!!
Sanirim ablam usutmus olblrmSol kasıkta bisey yok canım ya usutmussundur yada gazdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?