Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Monum .

8:00
2dl tb. Ekmegi .. Peynir .
Domates , tere, 4 zeytin .

13:00
Omlet ( 2 yumurta, domates,mantar,biber )
Yogurt ..

18:00
Tavuk iz. Bol salata .
5 ceviz ...

Bugun meyve yemedim acikirsam 1 elma olabilir . Acikmazsam yok .

30 dk yurudum .

Bugun araya ihtiyac duymadim Kizlar bu iyiye isaret , kansekerimin dengede oldugunu gösteriyor . 1-2 cm de incelmisin ...
Sohbetler disinda montiyi bozmiycam insallah ..

Sen el at Hülya da gidiyormuş izin alan gitti iyice azaldık periiiiiii nerdesin sen de az ugruyon buraya

Hülya takımda zaten firuzem sadece listeden çıktı
Perim de az geliyor,onu da yolucam bi ara

Öyle demeyin yaa iyi şeyler için gelemiyorum :))) mesela akşamları eve gelince girerdim ama şimdi spora gidiyorum öyle geliyorum :)
Birde bugün doktora gittim akupunktura :) yoksa gündüz burdayım hakkımı yemeyin yaaaaaa :)))

Bugun araya ihtiyac duymadim Kizlar bu iyiye isaret , kansekerimin dengede oldugunu gösteriyor . 1-2 cm de incelmisin ...
Sohbetler disinda montiyi bozmiycam insallah ..
Bugünki kilon ne bacım?haftaya cuma bildirim yap bize bakalım :)

Neler dedi doktor bişeyler önerdi mi?

Ayyy ilk defadır bayramı yalnız geçirdik.hemen yedik topladım yıkadım ooohhhh...

Ne dedi doktor?akapunktura ara mı vermişdin kuzu?

Bugünki kilon ne bacım?haftaya cuma bildirim yap bize bakalım :)
Sabah bildirim yaptimya hulyam
Gecen hafta 68 bu hafta 66.6
1.4 gitmis ..
İlk haftaya .. Her hafta bildirim yapicam gunluk menulerimide yaziyorum artik .
Demistim havalar isinsin yuruyusle diyete edepte olurum ben diye .. Birde ustune pilates super oldu .
Bugun yapamadimnama sabah o saatde kursum vardi

Son düzenleme:
Hülya bu dambıllarla kollar sıkılaşırmı ama erkek kası yapmadan
bide spordan sonra yediğiniz içtiğiniz özel birşey yada karışım varmı
taktım ben bu spora önceden salona kayıt olmadığım için çok pişmanım
sadece hamlama kaynaklı ağrı var vücudumda
ama sırtım ağrımıyor ve dik duruyorum
yupiiiiiii

Görmedim ben..süperrrr..hedefin kaç?

Yok Handem ,erkek kası dediğin yıllar alır..pilates lastiği de kullanılabilir...ben ağır spor yapmıyorum o yüzden özel bişeyim yok..ağır spor yapanlar protein ağırlıklı besleniyorlar kasa dönsün diye..

Neler dedi doktor bişeyler önerdi mi?

Ne dedi doktor?akapunktura ara mı vermişdin kuzu?

Yok ara vermedim 2 haftada bir gidiyorum artık. Gayet güzel gidiyorsun dedi. Bende atarlandım neresi güzel yaaa 2 haftada 1 kilo bile verememişim resmen dedim. Şuna bak brğenmiyo bide 15 kilo vermişsin bak 4 ayda olacak böyle aynen devam dedi :)

E biz de diyetisyen olmasak da aynı sözü diyoruz zaten.oolur bu gibi durumlar aynen devam et...bi de bu hafta nesfiti çıkar salata köfte yoğurta dön.o daha iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…