Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm bıcırklar yağmurdan dolayı net yok yarışçı sen bilirsin bize yağmur yağdığında net gidiyor haber vereyimde şimdiden giremezsem diye bide yatmıştım kalkim belki gelmiştir diye bütün gün yoktu

protein diyetindeyim

sabah
biraz yumurta yanina 1 parca salatalik ve bir kac yudum cay

ögle 1 tane ufak nuggets

ara yogurtlu cilek.

aksam
balik ve sebze
yanniz ne yazikki bol yagliydilar

su an cok acimm ( biraz kasar peyniri yedim.. kesmedi

günaydınlarrrrrrrr

fatot ortayua çıkmana sevindim kuzum lütfen cuma kilonu paylaş olurmu?
bu arada hedefin altında olanları tebrik ediyorum ama lütfen kendi hedeflerinizi hatırlayın nolur.bu hedefler ufacık hedefler takım kuralları gereği.

Günaydın...
Ayçin hala takımdayım di mi kaydirigubbakcemile3 :uhm: geçen hafta kilo paylaşımı yapamadım evde olunca ama 200 gr.cık vermiştim :) neysem bu hafta üstüne de ekler öyle bildiririm :))

Ben sabah kepekli ekmekle birlikte kibrit kutusu kadar peynir birazda maydonoz yedim
Annem şimdi elde açma börek yapıyor.Ama ben yemicem offf

selammm
kahvaltıda süt
ara öğün 1 sb yoğurt 1 elma
öğlen patates salatası yanında 2.5 dilim ekmek yedim ve çay
ara öğün yeşil çay ve 1 elma

sporumuda yaptım onun için çok keyifliyim

Günaydın...
Ayçin hala takımdayım di mi kaydirigubbakcemile3 :uhm: geçen hafta kilo paylaşımı yapamadım evde olunca ama 200 gr.cık vermiştim :) neysem bu hafta üstüne de ekler öyle bildiririm :))
yok kuzum takımdasın ama bize birdaha önceden bildir olur mu?sadece ceza puanı aldın habersiz gelmediğin için.
Günaydın kardeş takım :)

nasılsınız?

Sizde uğrasanıza arada bize :)

Adres: 4 takım
şebnemcim ben arada uğruyorum ama yazmadan çıkıyorum ortamı bozmayayım diye ama bundan sonra tyazarım canım
Ben sabah kepekli ekmekle birlikte kibrit kutusu kadar peynir birazda maydonoz yedim
Annem şimdi elde açma börek yapıyor.Ama ben yemicem offf
bravo
selammm
kahvaltıda süt
ara öğün 1 sb yoğurt 1 elma
öğlen patates salatası yanında 2.5 dilim ekmek yedim ve çay
ara öğün yeşil çay ve 1 elma

sporumuda yaptım onun için çok keyifliyim

süpersinnn

selam fıstıklar nasılsınız bakayım hepiniz iyisinizdir zemuszemusinşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
yoğunluktan fırsat bulupta yazamadım

iyi giidyor çok şükür yediklerime dikkate diyorum

cuma günü büyük gün inşallah iyi haberler vereceğimopuyorumnanaktan

hepinizi mucukladım

byes

slm kızlar canım sıkkın biraz ders yapcam şimdi sabah normal şekilde diyet deil kahvaltı ettim birde biraz önce bisküvi yedim

merhabalar. ben kendimi pek toparlayabilmiş değilim hala. bu yüzden yazamıyorum yediklerimi

4 gunum ve gayet ıı gıdıyo kacamak yok hatta cok saglıklı beslenıyorum yedıklerımı ıctıklerımı yenı aldıgımız kural geregı yazmıyorum cunku okuyanın aklına dusmesın nese kılomda eksılme evet var ama daha cok bel kalca basen olculerıme dıkkat edıyorum cunku sunu bılıyorumkı 1 haftada 2 3 kılo verılmez verılen sudur ve normalle dondugumuz ılk an normal kılomuza donerız

hım bu arada olculerımıde paylsayım sızınle

gogus 95

gobek 93
kalca 102
bacak kalınlıgımıse ust taraf ıcın 65 alt yanı dız kısmının ustu ıcın 45 gozukuyo

yanı yuvarlarsam heryerden en az 20cm ıncelmem gerekıyo ozellıkle bel/ gobek potıs ve bacak kalınlıgımdan

tabıkı kılomda dusucekk

buarada canım ne ısterse yıyorum sahanda yumurtamı cektı canım hıc kısmıyorum teflonda cay kasıgı ıle yag ıle pısırıp yıyorum ekmek mı bı mıncık atıyom agzıma aksam evde salatamı yapıyo sosu konmadan ayryom kendıme koca bı lımon sıkıyorum yıne cay kasıgı yag aksam atıstırmak ıstıyosa canım hıc zorlamıyom kendımı hemen bı elma renddelıyom yada portakallı ınce ve kucuk kucuk dogruyorum bı kaseye koyuyorum uzerınede bır yemek kasıgından az yulaf ve lıgt sut en sonda uzerıne tarcınıda ekledınmı oh benım dıyen tatlı yanında halt edıyo

bu arada gece yatmadan bı su bardagı sıcak lıgt sut ıcıyorum sabah da aynı sekılde kalkara kalkmaz sut ıcıyorum ınanın gun ıcınde dıyetteymıs gıbı olmuyosunuz

buarada hepınıze sunutavsıye etmek ısterım mutlaka yemekten sonra dısınızı fırcalayın yemek yeme ıstegınız otomatıkman kalkıyoo ve haftada bı kezde keselenın enerjınız en az 2 gun muthıs oluyo kendınıze ozen gostermeye baslıyosunuz tabe dus sonrası sıradan bı kremlede dahı olsa vucudunuza krem surmeyı ıhmal etmeyın tum bunlar belkı sacma gelıcek ama motıvasyonunuzu artıracak cunku kenı-dınızle ılgılenmenın hazzı ıle yemekler aklınızdan ucucak

ac ac gunlerce gecırebılırsınız ama bu buyuk bı yanlıs tecrube ıle sabıt 73 gordum ama 76 yı tekrar cıktım ve tum bıldıklerımı unutuum tekrar yazıyorum kendımı

kendımı bastan yaratmaya basladım bunalım yok negatıf dusunce yok basaramama korkusuda yok cunku bu bedenın patronu benım ben ne ıstersem onuyapmak zorunda bu vucud

bu arada bu aralar nlp ıle ılgılenıyorum negatıf dusuncenın bulundugu heryerden artık kacıyorum bılıyosunz

Kaprislerimin tadını çıkarıp kinlerimi boğar durumdayım

Yarından itibaren sıkı bir diyete başlıyorum kızlar artık kesin kararlıyım...
Takım kaptanım uzun süredir yoktum bide ceza aldım çok özür dilerim senden artık öyle olmıcak..

fatot yeni kural geregi yediklerimi yazmiyorum demissin tatlim öle bir kuralmi konuldu?

medusam hosgeldin cnmm.. kararin hayirli olsun..

yediklerimi yazip cikmam gerekiyor...

sabah
tatli krizi nedeniyle
1 avuc ufak ufak cikolata parcaciklari.
5 badem..
1 bardak elma suyu

ögle
bir tavuk budu
yanina buharda pismis karisik sebze ( brokoli, taze fasulye,bezelye)
1 bardak elma suyu

aksam
1 fincan cappucino
ufak bir kase ceviz
1 parca beyaz peynir(misafirlerime börek, bana beyaz peynir. kutluyorum kendimi :lepi:)

benim oglan tepemde .. yazdiklarimi silmeden yollayim :)
grsrz

helal sana canım yaa ne güzel yazmışsın öyle benide heveslendirdin alkisalkisalkis

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishelal kız sana .işte benm arkadaşımm yine bomba gibisinn..bize ilaç gibi geldi yazdıklarınn hep devam et olurmuu.ben senin için yediklerimi yazmıyom.şunu diyebilirimm dikkat ettimm yediklerimwe bugünn.çünkü kararlıyım kilolarımı vericem.fıstık gibi ŞİRİNE olucam.:dance::dance::dance:

Kızlar yarın ödem söktürücü bir işle başlamak istioyurjm diyete

Yani bir gün boyunca pirinç lapası yicem vücuttaki şişliği atsın die hatta katlanabilirsem ikinci günde yicem...

ıki gün yaparsam bi kilo verdiriyo zaten sonrada başlasın diyet zemuszemus

yha kizlar ben olaya fransiz kaldimmm..
neden yazmiyoruz yediklerimizi??

fatotcum yaziyordum sana oglum klavyeme saldirdi :)))
cok güzel yazmissinn..
aynen bende zorlamiyorum kendimi..
protein diyetini uyguluyorum.
ama yagsiz tuzsuz yemiyorum.
kendimi kasmadan insallah böyle devam edicem.. ve eminim SIKI diyet yapip sonunda 3 kilo verip 4 almaktansa... biraz daha rahat ve kalici diyet aha mantikli.

meducam bende haftaya yapmayi planliyorum lapa ve ya patates diyeti
tuzsuz haslanmis patates yiyebilirsin 2nci günü.
o da cok güzel ödem attiriyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…