Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

fatotum yanlış anlaşılma var galiba
yediklerimiz yazılacak sadece kaçamaklar yazılmayacak demiştim.
sen paylaş yine yediklerini.
askitom sana katılıyorum bende çok şok diyetler yaptım kiloda verdim ama fazlasıyla aldım.almamak üzere diyet yapıyordum ama bu aralar bozuldu düzenim neden olduğunu bende bilmiyorum ama bugün itibariyle kendimi toplama kararı aldım.sandaloza başladım bakalım zalimideki etki bendede olacak mı?

bugün sabah 2 bardak su+sandaloz+2 dilim ekmek+peynir.yedim bakalım öğlen ne yesem.

ben protein diyetini yapamadım nedeni ise çalıştığım yerde yemek şansı pek olmuyor evdende ayarlayamıyorum.

günaydım ben bugün yürüyüşe gittim 1 saat ve yarım saat oyuncaklara(belediyenin spor aletlerine) bindim ay çok yoruldum ama şimdi işe kalkcam sonra da annemle badana yapcaz mutqfağı ve antreyi

Kızlar meraba,
hep istiyordum bu grupta olmayı kaptanımızda uygun görürse bu hafta başlamak istiyorum...Kesin karalıyım, herkese başarılar diyorum, Azmin elinden kurtulan olmaz kaldıki 3-5 kilo hiç kurtulmaz veririz emin olun..

Cigdem83
şuanki kilom: 65
hedef kilom :58
vermem gerekn kilo 7
sebebi: bebiş yapmak istiyorum:kedi:

Pazartesi:
sabah:2 gliserini, azıcık peynir
ara : küçük boy elma
öğle: ıspanak
akşam: azcık fındık ve yoğurt
yatarkende 1 portakal yedim..

Salı:
sabah sadece 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz 3 bardak çay,
öğle: tavuk çorbası ekmeksiz,
akşam:7 kaşık makarna ve yoğurt
aralarda elma yedim

çiğdemcim hoşgeldin güzelim

1 kişilik yerimiz var zaten arkadaşlar açısındanda sorun olacağını sanmıyorum.
sen gel paylaş bizimle kanımca seni erken mezun edeceğiz:ecrin_bebek:

cidommmmmm hosgeldinn canimin icii :lepi::dance:

zalimi kolay gelsin canimm.. güzel kalori yakarsin :))

eveet gelelim bana
protein diyetine devamm

sabah
2 haslanmis yumurta
bir kac parca kasar peyniri
2 bardak portakal suyu

aycin sandoloz ne bacisi?

H.buldum kızlar,
ayçincim inşallah tatlım 1 ayda 5 kilo asıl hedefim, şuan çok kilo aldım morelim çok bozuk, bi ana önce kilo vermem gerek, kalan kilolarıda azar azar veririm artık, önümüzde yaz zaten bol bol yürüyüş yaparım..kışın gebnelde evdeyiz ve eşofmanlardan kilo aldımmı verdimmi anlamıyoruz..Taki dışarı çıkarken şık bir kıyafet giymeye çalışırken dank ediyor..
Nese ben sabah kahvaltımı ve öüğle yemeğimi yazayım, azcık çenem düşük burayıda geyiğe çevirmeyimkaydirigubbakcemile3

Sabah:
kepek ekmek, arası 1 dilim kaşar peynirli tost
arada elma
öğle:2 kase tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek ve 1 adet kırmızı turp yedim..

hoşgeldin çidomm

kahvaltıda 1 yumurta 2 dilim ekmek 2 ceviz 1 çk. pekmeze çay
öğlen makarna ve salata
ara öğün yeşil çay ve elma

lesli ile 3 mil yürüdüm birazdanda mekik çekicem :sm_cool:

ben bugün yediklerimi yazamıom gene. manyaklaştım. nazardeğdikesin. bu akşam spora gidicem. son şansım bu. akşama bişey yememem lazım. yarın sabah tartılıcam. kilo alırsam kendime çok kızıcam biliyorum. zaten göbeğim çıktı yine neyse akşam olsun hele kendimi tekrar gaza getiririm ben. 15 tatilde spor kursum da tatile girince koptum. höff

Merhaba kızlar ödem söktürücü yapcaktım pirinç kalmamış bende sabah yine kepekli ekmekle peynir,3tane zeytin yedim yedim az şekerli çayımı içtim...

Öğlen çorba içecektim fakat okula yetişmek için bi bardak süt içip gittim.Yeni geldim daha ve çok acıkmıştım diyet karadut reçeli vardı onu yoğurtla (reçelden az kattım tabi bir tatlı kaşığı reçel bir kase yoğurt) yedim...

Akşama çorba kaldı artık çorba içeceğim
Aşkitom patatesle nasıl yapılıyo ödem söktürücü ben duymamıştım hiç bilmiyorumkismile

h.buldum leylacım, sendemi burdasın oy çok güzelmiş burası yaa,
bende akşam yemek faslını biraz önce kapattım,
1 tabak çok az yağlı kısır yedim(tabak biraz büyüktü)
1 bardakta kola içtim,
akşam sadece bir portakal yiyeceğim,
buarada 50 tane mekik, 50 sağ 50 sol bacak hareketlerim var düzenli bir şekilde her gece yaparım..

canım sandaloz sakızı diye satılıyor aktarlarda.yemeklerden önce küçük bir parça çiğneyip su içiyorsun
zayıflamaya yardımcı oluyormuş.kk dada topiği vardı takip ederdim ama denemedim.
zalimi kullanıyormuş o tavsiye etti bende bugün başladım bakalım hayırlısı.
hedefi yüksek tutmuşsun ohh güzell.
severim hırlı üyeyi ama sakın arada bize uyup kaçamak yapma senin acilen vermen lazım biliyorsun ingaaaaaa:)))))))

menü güzelmiş iyi gidiyorsun medusam

pregant topla kendini kuzum
sakın salma tam kıvamındasın kilo vermenin ona göre.

sabah
2 haslanmis yumurta
2 bardak portakal suyu

öglen
cikolata yedim yemegi atladim.

aksam
1 sosis
2 avuc fistik

off canim yine cikolata cekiyor.. bir parca daha yiyebilirim :)

sabah
2 haslanmis yumurta
2 bardak portakal suyu

öglen
cikolata yedim yemegi atladim.

aksam
1 sosis
2 avuc fistik

off canim yine cikolata cekiyor.. bir parca daha yiyebilirim :)

Canım günlük yediklerinin kalorilerini hesapla 1200- geçmemişsen yarım çikolata yiyebilrisin eğerki geçmişsen yeme sakın yada yarım sat spor yap yarım çikolata için ben dietteyken bu yöntemi kullanırım kaçamak lar arada kaynıyor bu şekilde..

helal sana canım yaa ne güzel yazmışsın öyle benide heveslendirdin alkisalkisalkis

ıcımden gecenlerı yazdım kızlar hergun kımın ne yedıgını takıp etmek motıvasyon yapmıyo o yuzden bıraz hatunca hıssıyatlarımı serpıstırıverdımm tesekkur ederım bu arada

yooooooo once ben olucammm varmısın yarısaa hehhe ısı bahse cevıreyımde ıyce gaza gel

canım odem sokturuceksın ertesı gun vucudun yıne su tutucak sıslıkle rustelık ılk gunler dahada rahatsız edıcek en ıyısı madem odemın var bol su ıc odemı en ıyı sokturen ve saglıklı olan bu ılac vs bobreklerınıze yazık

hım ben yanlıs anladım yada anlamak ıstedıgımce anladım cunku ben kalvyenın basında mama ısmı yazmak ıstemıyommm because hemen hayallenıp yıyeysım gelıyoo

kaptanım gecen haftalarda bıze bı soz vermısıntın hatırladınmıı kendını teslım edıcekmısın askıto ıle banaasempatiksalakcinni
hosgeldın canım hadı bakalım ınsallah zayıflayıp bebısını kucagına alırsın saglıklı sıhhattlıı
yeni arkadaşşlar hoşgelmişsinizz..hepinizz :))

bu arada nette fazla gırmeyecegımı soledım ama dayanamadım goruyosunuz yıne :kedi::kedi:

Selam fıstıklar

Yarın büük gün e hadi bakalım

Her şey iyi gidiyordur inşallah

Hepinizi öptümmmmmmmmmmm

muahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…