- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
günaydınn kızlarrr
öncelikle bugünden itibaren toparlanma vaktidir.yalnız yeni bir kural kaçamaklar yazılmayacak.kaçamak yapanlar kendi kendilerinin cezalandırılacaklar.evettt bu hafta herkesin ulaşması gereken bir hedef vardı.daha önce atmıştım liste halinde tekrar atacağınm.bu son şansımız.bende dahil.herkes az da olsa hedefini yakalasın kızlar.(benim imkansız gibi ama neyse)
bu hafta kilo alanlara özel ceza olacak.artık almak yok ona göre kısın kendinizi kızlarrr.
medusa nerdesin sen kuzum ?bu cuma lütfen 12 ye kadar bildirimini yap.
fatot ve meral hala uğramamış.
bende askitoya katılıyorum takım dağılmadı ama utanç diz boyu:)))
fatot galiba terk etti bizi huuhuuu fatot ses verrrr
canım sandaloz sakızı diye satılıyor aktarlarda.yemeklerden önce küçük bir parça çiğneyip su içiyorsuncidommmmmm hosgeldinn canimin icii :lepi::dance:
zalimi kolay gelsin canimm.. güzel kalori yakarsin :))
eveet gelelim bana
protein diyetine devamm
sabah
2 haslanmis yumurta
bir kac parca kasar peyniri
2 bardak portakal suyu
aycin sandoloz ne bacisi?
hedefi yüksek tutmuşsun ohh güzell.H.buldum kızlar,
ayçincim inşallah tatlım 1 ayda 5 kilo asıl hedefim, şuan çok kilo aldım morelim çok bozuk, bi ana önce kilo vermem gerek, kalan kilolarıda azar azar veririm artık, önümüzde yaz zaten bol bol yürüyüş yaparım..kışın gebnelde evdeyiz ve eşofmanlardan kilo aldımmı verdimmi anlamıyoruz..Taki dışarı çıkarken şık bir kıyafet giymeye çalışırken dank ediyor..
Nese ben sabah kahvaltımı ve öüğle yemeğimi yazayım, azcık çenem düşük burayıda geyiğe çevirmeyimkaydirigubbakcemile3
Sabah:
kepek ekmek, arası 1 dilim kaşar peynirli tost
arada elma
öğle:2 kase tarhana çorbası 1 dilim kepekli ekmek ve 1 adet kırmızı turp yedim..
Merhaba kızlar ödem söktürücü yapcaktım pirinç kalmamış bende sabah yine kepekli ekmekle peynir,3tane zeytin yedim yedim az şekerliçayımı içtim...
Öğlen çorba içecektim fakat okula yetişmek için bi bardak süt içip gittim.Yeni geldim daha ve çok acıkmıştım diyet karadut reçeli vardı onu yoğurtla (reçelden az kattım tabi bir tatlı kaşığı reçel bir kase yoğurt) yedim...
Akşama çorba kaldı artık çorba içeceğim
Aşkitom patatesle nasıl yapılıyo ödem söktürücü ben duymamıştım hiç bilmiyorumkismile
sabah
2 haslanmis yumurta
bir kac parca kasar peyniri
2 bardak portakal suyu
öglen
cikolata yedim yemegi atladim.
aksam
1 sosis
2 avuc fistik
off canim yine cikolata cekiyor.. bir parca daha yiyebilirim :)
helal sana canım yaa ne güzel yazmışsın öyle benide heveslendirdin alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkishelal kız sana .işte benm arkadaşımm yine bomba gibisinn..bize ilaç gibi geldi yazdıklarınn hep devam et olurmuu.ben senin için yediklerimi yazmıyom.şunu diyebilirimm dikkat ettimm yediklerimwe bugünn.çünkü kararlıyım kilolarımı vericem.fıstık gibi ŞİRİNE olucam.:dance::dance::dance:
Kızlar yarın ödem söktürücü bir işle başlamak istioyurjm diyete
Yani bir gün boyunca pirinç lapası yicem vücuttaki şişliği atsın die hatta katlanabilirsem ikinci günde yicem...
İki gün yaparsam bi kilo verdiriyo zaten sonrada başlasın diyet zemuszemus
yha kizlar ben olaya fransiz kaldimmm..
neden yazmiyoruz yediklerimizi??
fatotcum yaziyordum sana oglum klavyeme saldirdi :)))
cok güzel yazmissinn..
aynen bende zorlamiyorum kendimi..
protein diyetini uyguluyorum.
ama yagsiz tuzsuz yemiyorum.
kendimi kasmadan insallah böyle devam edicem.. ve eminim SIKI diyet yapip sonunda 3 kilo verip 4 almaktansa... biraz daha rahat ve kalici diyet aha mantikli.
meducam bende haftaya yapmayi planliyorum lapa ve ya patates diyeti
tuzsuz haslanmis patates yiyebilirsin 2nci günü.
o da cok güzel ödem attiriyo.
kaptanım gecen haftalarda bıze bı soz vermısıntın hatırladınmıı kendını teslım edıcekmısın askıto ıle banaasempatiksalakcinnifatotum yanlış anlaşılma var galiba
yediklerimiz yazılacak sadece kaçamaklar yazılmayacak demiştim.
sen paylaş yine yediklerini.
askitom sana katılıyorum bende çok şok diyetler yaptım kiloda verdim ama fazlasıyla aldım.almamak üzere diyet yapıyordum ama bu aralar bozuldu düzenim neden olduğunu bende bilmiyorum ama bugün itibariyle kendimi toplama kararı aldım.sandaloza başladım bakalım zalimideki etki bendede olacak mı?
bugün sabah 2 bardak su+sandaloz+2 dilim ekmek+peynir.yedim bakalım öğlen ne yesem.
ben protein diyetini yapamadım nedeni ise çalıştığım yerde yemek şansı pek olmuyor evdende ayarlayamıyorum.
hosgeldın canım hadı bakalım ınsallah zayıflayıp bebısını kucagına alırsın saglıklı sıhhattlııKızlar meraba,
hep istiyordum bu grupta olmayı kaptanımızda uygun görürse bu hafta başlamak istiyorum...Kesin karalıyım, herkese başarılar diyorum, Azmin elinden kurtulan olmaz kaldıki 3-5 kilo hiç kurtulmaz veririz emin olun..
Cigdem83
şuanki kilom: 65
hedef kilom :58
vermem gerekn kilo 7
sebebi: bebiş yapmak istiyorum:kedi:
Pazartesi:
sabah:2 gliserini, azıcık peynir
ara : küçük boy elma
öğle: ıspanak
akşam: azcık fındık ve yoğurt
yatarkende 1 portakal yedim..
Salı:
sabah sadece 1 haşlanmış yumurta ve şekersiz 3 bardak çay,
öğle: tavuk çorbası ekmeksiz,
akşam:7 kaşık makarna ve yoğurt
aralarda elma yedim
yeni arkadaşşlar hoşgelmişsinizz..hepinizz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?