1 saattir geçmişi okuyorum resmen öldüüm ölddüümmm :))
Peri ben tartı göremedim sen nereye baktin
Menüleri gördüğüm kadarıyla güzeeel :)
Ben bu yavaşlıkla senide mezun ederim valla eşim merak etme seen
Aaaa süpermiş baktım şimdi bende en çokta tartı hoşuma gitti yağ kas su kemik ölçümü yapıyormuş :)
http://www.sokmarket.com.tr/wp-content/uploads/2015/03/18_24_Mart.pdf
Aaa ben de 4.takımdan mezun oldummm...ne zaman yarıştın?nickin neydi o zaman?merhaba kızlar:zeynep ben .29 buçuk yaşında 87 kiloyum 2 çocuğum var ve arannıza kabul ederseniz sizinle yarışmak istiyorum bende.daha önce 4. takımda yarışmıştım.sonra hamilelik felan derken verdiğim kilolar gerisin geri geliverdi. şimdi kızım 2 yaşında ve geri çıtır bir anne olmam lazım.kendimi bu halimle pek sevmiyorum.ve hedeflerim olmadan yaşayamıyorum. şu anda hedefim 65 kg olmak bu bedenimle ilgili hedefim elbet :) takım ruhunuza ayak uydurursam hep beraber incecik oluruz inşallah
Patates yasakkkk...hele bu hafta hiçç olmazzzz periiiim...Bugün baya bayaaa gezdim durdum :)) 8 gibi evdeydim ama ancak geldim okuya okuya şimdi yazabildim. Menümüde yazayım bari :)
Sabah:
kavurmalı yumurta
tulum peyniri, tereyağı
4 zeytin
2 domates, maydanoz,nane,dereotu
1 dilim tb ekmeği
öğle,akşam beraber:
köri soslu tavuk (içinde mantar ve haşlanmış jülyen dilim sebzeler)
bir kaç tane fırında elma dilim patates
1 şekersiz çay
2 lt su içtim ve kahve içtim. 6500 adım attım.
Eveeett biliyorum çokta haklısın.. aha bu bana layık bugün vallaPatates yasakkkk...hele bu hafta hiçç olmazzzz periiiim...
:) 3 sene önce ayrıldım takımdan ve 1 seneden fazla durmuştum.nickim zeynepece.senin nickin neydi.Aaa ben de 4.takımdan mezun oldummm...ne zaman yarıştın?nickin neydi o zaman?
PeriEveeett biliyorum çokta haklısın.. aha bu bana layık bugün valla
yok başka kullanıcı ile olmuştum.diskalifiye değil hamilelik sebebi ile ayrıldım ve kürkçü dükkanına geri döndüm malesef.Melek hosgeldin .4. Takimdan mezunmu olmustun . Diskalifiye falan yok dimi
Ben o zaman damlanur10dum.geçen sene yarıştım.sen mezun mu oldun tatlım?nasıl ayrıldın?:) 3 sene önce ayrıldım takımdan ve 1 seneden fazla durmuştum.nickim zeynepece.senin nickin neydi.
yapmam gereken özel bir paylaşım var mı
Tamam o zaman.artık aramızadasın melekcim...diyet yapıyormusun?yoksa başladın mı daha?o zamanda mı gogoydu kaptan?beril yardlmcı?yok başka kullanıcı ile olmuştum.diskalifiye değil hamilelik sebebi ile ayrıldım ve kürkçü dükkanına geri döndüm malesef.
hamilelik sebebi ile ayrıldım canım. inaşallah bu defa mezun olurumBen o zaman damlanur10dum.geçen sene yarıştım.sen mezun mu oldun tatlım?nasıl ayrıldın?
Sabah tartil ac ve acik bildir saraycabu cuma tam hatırlayamıyorum, zaten kıyafet ile üstün körü tartıldım, en iyisi önümüzdeki cumayı baz alayım, hem rekabet tam olsun, sonraki hafta yüzde hesaplarız :)
Tabi canıııım.bu takımdan mezun olmadan gitmek yasakkkk.hamilelik sebebi ile ayrıldım canım. inaşallah bu defa mezun olurum
kız inat etti ablamSabah tartil ac ve acik bildir sarayca.. Bu haftan bosa gitmesin hazir gaza gelmisken kilon gitsin ..
D. Kontrolu icinmi meryem ?insallah canim, sagol bitanem ilac kullanmaya basladim o yuzden yan etkileri beni mahvettiama doktorumun soyledigine gore zamanla vucudum alisacakmis buda gecer insallah
diyet listelerim çok ama irade yok.buraya yazınca kısıtlarım kendimi ama.seviyorum kulübü:)sporda 1 haftadır cok yoruluyorum ve ara verdim.yarın yaparım inşaallah.Tamam o zaman.artık aramızadasın melekcim...diyet yapıyormusun?yoksa başladın mı daha?o zamanda mı gogoydu kaptan?beril yardlmcı?
Yok yok o bu hafta sıkıya gelmek istemiyorda ondan .kız inat etti ablam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?