Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Haa o zaman daha iyi...ben kaptan,peri günlüğü yardımcı.ilk sayfada kurallarımız ve takım mezunları falan var bakarsan bilgi edine bilirsin canım.e kaptanlık yaptıysan daha iyi bilirsin.burada takım ruhu çok yüksek bitanem.herkes yüzde için kendini paralar.sen de bu serüvene katıldın...başarılar dilerim

Ooo oldukça deneyimli ve bilgili birisi süpeerr

canım sende @hayatperisi7 gibi kısa zamanda hedefine ulaşır ve kuğu gibi bir gelin olursun inşallah, ben diyet yapamama dışında hamdolsun iyiyim , teşekkür ederim canım
Saraycam olumsuz cümleler beyni şartlandırır..diyet yapamama değil ,tamam mı DİYET YAPMAK..

Sağol canım herkesinkini inşallah.ben ardahan da yaşıyorum burda hic bi zaman dışarda yurumuyorum hem hava hem şehir olarak imkan yok.malesef
Leslie yap,Jessica Smith yap bacım..demokrasilerde çareler tükenmez biliyosun

Zeynebim eşinin üzerindeki otoritenden ötürü tam bir cumhuriyet kadınısın..seni tebrik ediyorum kalpten

Zeynebim ben ultrasyona girdiğimde doktor oğluşumun yüzünü görelim diye o aletle oğlumun yüzünün olduğu tarafa bastırdı,kuzum başını çevirip dudaklarını büzdü ağlar gibi yaptı..doktor şok oldu,bakın ağlıyor canı acıdı dedi..cd si var elimde..başı acıdı yani

Hoşgeldin Zeynepcim..2.zeynebimiz oldun :)

Eveeeet kendi kendime konuştum,gidiyorum..Okan Bayülgen seyredeyim azcık..siz uyurken kilocuklarınız yansın inşallah Bugün Arzum gelmemiş,yarın 100 sayfa geçmiş okuyacak..Arzum kolay gelsin :)

2 kilo versem Antalyanın göbeğinde göbek atarım beya o eskidendi

Suan antalyadamisn hemserim biz orda 7 yil kaldik ama ben çocuktum cocuklugum anltalyada gecti benden antalayay selam soyle bence verirsin cok sporla bende keske versemmm elimizden geleni yapcaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…