evet kuzum Antalyadayım ama kalbim Burdur'da..Annem-babam-abim orada yatıyor..kara toprakta..kalbim orada anlayacağın..Abimin seneyi devriyesi uyuyamıyorum ağlamaktan işte..oturuyorum öyleceSuan antalyadamisn hemserim biz orda 7 yil kaldik ama ben çocuktumcocuklugum anltalyada gecti benden antalayay selam soyle bence verirsin cok sporla bende keske versemmm elimizden geleni yapcaz artik
O olabilir abla bastiriyon bebeğe sonuçta annenin başı agriyinca bebekte bi değişiklik olması garip geldiZeynebim ben ultrasyona girdiğimde doktor oğluşumun yüzünü görelim diye o aletle oğlumun yüzünün olduğu tarafa bastırdı,kuzum başını çevirip dudaklarını büzdü ağlar gibi yaptı..doktor şok oldu,bakın ağlıyor canı acıdı dedi..cd si var elimde..başı acıdı yani
Sanada günaydınGünaydın herkese.güzel,mutlu pazarlar herkese...mucuksss
hayatımda hiç pilates yapmadım ben . O yüzden kararsz kaldım alayım mı almayayım mı diyetopunu da al Tubam..çok işine yarayacak
günaydın hocam nasılsınz :)Günaydın......
Güzel bir pazar olsun insallah. .
Çok sukur canım çocuklarla eğlesiyoruz iyiyiz. Sen nasilsingünaydın hocam nasılsınz :)
Menün süperGünaydın hanımlar
Eslerim aeben ve firuze sabah 68.8 kg
Kahvalti
Yumurta
Yogurt
Zeytin
Ceviz
Aksam
Taze fasulye
Haslanmis tavuk
Salata yogurt
Sen karatay mi yapiyosun saraycaGünaydın hanımlar
Eslerim aeben ve firuze sabah 68.8 kg
Kahvalti
Yumurta
Yogurt
Zeytin
Ceviz
Aksam
Taze fasulye
Haslanmis tavuk
Salata yogurt
Burda hava güzel ama eşim hasta yatıyor. Bizim de sıkıcı ne yazık ki. Bir haftadır pazar günü piknik hayali kurmuştuk cocuklarlaSabah erkenden kalkınca aksam oldu sanıyorum halbuki St 10 daha yaa.hava kar li iç karartıcı,eşim nobetten geldi uyuyorum.kızım mız mız durmuyor ne sıkıcı ayy
Geçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.biz hic piknik hayali kuramiyoruz zaten.eşim her tatilimizde gelir derki; ne yapalım aşkım. Bende serim ne yapalım aşkım reklamlar daki gibi öyle der der dururuz yapacak bisey bulamayiz gun biterBurda hava güzel ama eşim hasta yatıyor. Bizim de sıkıcı ne yazık ki. Bir haftadır pazar günü piknik hayali kurmuştuk cocuklarla
Neden piknik yapmıyorsunuzGeçmiş olsun inşallah çabucak düzelir.biz hic piknik hayali kuramiyoruz zaten.eşim her tatilimizde gelir derki; ne yapalım aşkım. Bende serim ne yapalım aşkım reklamlar daki gibi öyle der der dururuz yapacak bisey bulamayiz gun biter
Burda ne AVM var nede piknik yapacak hava ve ortam.araba var.Neden piknik yapmıyorsunuz
Araba yok mu
Biz her Pazar doğadayiz
Ama araba yokken biz de hep evdeydim. Bir de esim de ben de AVM gezmeyi sevmiyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?