Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

maşallah ya benle beraber başlamıştı

Cok üzüldüm canim benimmm ALLAH rahmet eylesin mekanlari cennet olsun INŞALLAH bi fatiha okudum simdi ALLAH kabul etsin INSALLAH caniminiici

INSALLAH Sagolasin kaptanim seninde hersey gönlünce olsunnn

Buketcim allah yolun her daim açık etsin.istediğin herşey olur inşallah.özel hayatında da mutlu mesut olursun canım çok azimli birisin. Hep mutlu ol

AMIN Sagol zeynebim iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim INŞALLAH seninde hersey gönlünce olur prensesi op benim icin

Orta okulda hani taktir belgesi alirdik ya ozmnlar havalara ucardim taktir aldım diye ama bu karne ondanda guzel bi duyguymus cok mutlu oldummmm ya cok sukur karnemde cok guzel olmus hazirlayanlarin destekleyenlerin ellerine yuregine saglik duygulandim valla 7.takimdan mezun olmak gurur verici karnemdeki kupada cok super gozukuyor hersey icin tekrardan cok tesekkur ederim canlarim INSALLAH hepiniz bu guzel karne duygusunu yasayip mezun olursunuz takimdaslarim

Günaydın hanımlar

Eslerim aeben ve firuze sabah 68.8 kg

Kahvalti
Yumurta
Yogurt
Zeytin
Ceviz

Aksam
Taze fasulye
Haslanmis tavuk
Salata yogurt
On numara bes yildiz superrrrr
İsteyince nasil menuler geliyor bak

Kilonda kayitlara gecsin lutfen .. Cumaya lazim
Olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…