Zeynep seni öldürecek tuba ve hakliSabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek
Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma
akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı
su :2 lt
spor yok
Kizlar alakasiz bir konu ama paylasmak istedim sizlerle...
Malum bayaniz kil tuy isleri cogumuzun belasi ...phİlihpsin lumeasini yani evde lazer makinesini aldim gecen ay ..
Benim cok sorunum kalmadi ay takvimiyle ( kk. Da linki var)epilasyonumu yapiyordum %70
bitmisti zaten . Ama kizlarin ihtiyaci vardi . Malum karsindaki hanimda olsa mahrem yerler gosterilmez..
Sonuclari yazarim bilginize, kadinlar gununde indirimli almistim ..
Aferin sana takım arkadaşım.
Bugün neleri reddetmisiz ben de kuru fasulye yemedim benimki biraz sıradan ama insan aç olunca o bile çok güzel geliyo göze.
yemek pişene kadar bekledim. Herkes kuru fasulye yerken ben et sote yedim.
Sevgili eşlerim harikasiniz ...
Kim tutar bizi bu hafta..
Peri ve zeynebin esleri tamam diger esler kim hic sesleri cikmiyor . Pazar diye sanirim .
Kizlar yarin eslerinizle bekliyoruz
Hadi hadi rekabet kilo verdirir
Normalde 1.500 muş.. 1.200 ze 9 taksit . Bayadir bekliyordum ama .kadinlar gununu firsat bildim .Aa ben de istiyodum bunu ne kadara aldın peki
canim bende almak istiyorum oyle bir alette pek guvenemedimKizlar alakasiz bir konu ama paylasmak istedim sizlerle...
Malum bayaniz kil tuy isleri cogumuzun belasi ...phİlihpsin lumeasini yani evde lazer makinesini aldim gecen ay ..
Benim cok sorunum kalmadi ay takvimiyle ( kk. Da linki var)epilasyonumu yapiyordum %70
bitmisti zaten . Ama kizlarin ihtiyaci vardi . Malum karsindaki hanimda olsa mahrem yerler gosterilmez..
Sonuclari yazarim bilginize, kadinlar gununde indirimli almistim ..
Fiyatına göre nasıl acabaNormalde 1.500 muş.. 1.200 ze 9 taksit . Bayadir bekliyordum ama .kadinlar gununu firsat bildim .
Bi ben yememisim bugün sucuk.Ay ne tespit ettim biliyormusunuz :)) takimin % 80 ni bugun sucuk yemis
Tukiyede cok pahaliymis burda 100 euro felan en pahalisi 200 euroNormalde 1.500 muş.. 1.200 ze 9 taksit . Bayadir bekliyordum ama .kadinlar gununu firsat bildim .
Evet canım ondan zaten ekmek yemedim ama fazla geldi biraz ama su an açım mutfağa gidip geliyorum en son mavi yeşilim Mısır patlağı yedim 4 tane durduramayacağını kendimi herldeBen muz delisiyim resmen ve 4 aydır nasıl yemiyorum canım daha istemiyor hayret ediyorum kendime :))) demekki isteyince oluyormuş :) menünde güzel
Mümkün olduğunca patatesi tercih etme canım. Gerçi böyle diyorum ama dünde ben götürdüm
Teşekkür ederimmm
Akşamkinin abartı olmasındaki tek sebep içeriğinin pirinç olması. Yoksa miktarda sıkıntı yok bence.
Ay ne tespit ettim biliyormusunuz :)) takimin % 80 ni bugun sucuk yemis
Tukiyede cok pahaliymis burda 100 euro felan en pahalisi 200 euro
bence gayet sağlıklı bir menü canım afiyet ılsumBugünki menüm
Sabah:
omlet
tulum peyniri
4 zeytin
domates,salatalık,nane,maydanoz,dereotu
1 dilim tb ekmeği
ara:
1 kahve
öğle:
somon balığı
salata
ara:
yasemin papatya çayı
akşam:
ton balıklı salata (marul,dereotu,nane,zeytinyağı, tuz yok)
balık günü gibi oldu valla. Aslında öğleni yada akşamı nesfitli yapardım ama siz yeme yeme dediğiniz için vazgeçtim. Böyle saçma birşey oldu :))))
şuan 2 lt su içtim 3 lt olacak. spor yapmadım ama evdeki bisikletle yapacağım. 30 dk bile yapsam yine iyi
bilmiyorum canim aeben canim seninkinin resmini koyarmisin aynimiBizim takim haric
Ayni alet mi acaba.
Bende Yapmıyorum canım bügün anneme gitmiştik orda yedim ne yazik ki yoksa evde daha sağlıklı seyler yapıyorumHakkaten çok güzel yaaa.
Ben ne zamandır dolma sarma yapmıyorum bilmiyorum
ama canım istedi şu an....
Eminecim yediklerinden dolayi açlık hissediyorsun. Sarmanin içindeki pirinç glisemik indeksi yüksek bi besin.Evet canım ondan zaten ekmek yemedim ama fazla geldi biraz ama su an açım mutfağa gidip geliyorum en son mavi yeşilim Mısır patlağı yedim 4 tane durduramayacağını kendimi herlde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?