Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hayirli aksamlar cancagizlarim
Pericim masallah cok guzel incelmisin
Aynuram elbisen harika esin kesin cok guzel oldun diye kiskanmistir benimki oyle yaparda
Yagmurum biz sadece ikimiz takimiz degilmi ben kacirdim oralari okuyacak zamanda bulamadim son gunlerde cok yorgunum zaman buluncada spor yapmaya calisiyorum

Sabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek

Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma

akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı

su :2 lt
spor yok

Kizlar alakasiz bir konu ama paylasmak istedim sizlerle...
Malum bayaniz kil tuy isleri cogumuzun belasi ...phİlihpsin lumeasini yani evde lazer makinesini aldim gecen ay ..
Benim cok sorunum kalmadi ay takvimiyle ( kk. Da linki var)epilasyonumu yapiyordum %70
bitmisti zaten . Ama kizlarin ihtiyaci vardi . Malum karsindaki hanimda olsa mahrem yerler gosterilmez ..
Sonuclari yazarim bilginize, kadinlar gununde indirimli almistim ..

Sabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek

Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma

akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı

su :2 lt

spor yok
Zeynep seni öldürecek tuba ve hakli (

Yiyinde bizim takim birinci olsun (

Sucugu anladimda yaninda 3 dl ekmek ne oluyoooooo!

Hadi gectim dondurma aksamada manti ...
Anladim tubiş sennkilo vermek istemiyorsun

Aa ben de istiyodum bunu ne kadara aldın peki

benim bu gunku menum
sabah: kepek ekmeginden tost,( icinde kasar, domates,ve sucuk vardi)ve 1 bardak corba
aksama kadar acikmadim
aksam kucuk 1 kase pirasa ve 2 yk menemen
acikirsam belkim 3 kasik yogurt yerim
su 2,lt
spor: 7 km yuruyus, 80 mekik ve az sonra kalkip 1 saat plates skinny jeans yapicam insallah

Teşekkür ederim eşim. Kuru yememissin ama bana gore daha leziz bir yemek tercih etmissin. Tebrikler :)

Sevgili eşlerim harikasiniz ...
Kim tutar bizi bu hafta ..

Peri ve zeynebin esleri tamam diger esler kim hic sesleri cikmiyor . Pazar diye sanirim .
Kizlar yarin eslerinizle bekliyoruz
Hadi hadi rekabet kilo verdirir

Bu rekabet iyi oldu bana :)

Kizlar bas ağrım gecti. Oglus uyudu ama mac var ve komsu amca bizde spor kaldı maalesef

canim bende almak istiyorum oyle bir alette pek guvenemedim malum sonucta lazer degilmi cildim cok hassas bir dus alsam yuzum kipkirmizi oluyor 1 saat gecmiyor o kadar yani hemde ilik suyla dus dus aliyom
benimde o konuyla ilgili cok sorunum var disarda lazerde yaptiramiyorum dedigin gibi mahrem sonucta

Evet canım ondan zaten ekmek yemedim ama fazla geldi biraz ama su an açım mutfağa gidip geliyorum en son mavi yeşilim Mısır patlağı yedim 4 tane durduramayacağını kendimi herlde

Benc
bence gayet sağlıklı bir menü canım afiyet ılsum

Evet canım ondan zaten ekmek yemedim ama fazla geldi biraz ama su an açım mutfağa gidip geliyorum en son mavi yeşilim Mısır patlağı yedim 4 tane durduramayacağını kendimi herlde
Eminecim yediklerinden dolayi açlık hissediyorsun. Sarmanin içindeki pirinç glisemik indeksi yüksek bi besin.
Şu an o yüzden açsın. Glisemik indeksi düşük besinler aldığımızda hemen acikmiyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…