Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eminecim yediklerinden dolayi açlık hissediyorsun. Sarmanin içindeki pirinç glisemik indeksi yüksek bi besin.
Şu an o yüzden açsın. Glisemik indeksi düşük besinler aldığımızda hemen acikmiyoruz .

Evet canım bide dikkat ettim de hiç et balık yemiyorum bu aralar hep sebze yada sarma az yiyorum ama faydası olur mu bilmiyorum su an açım Firuze ya dünde ac yattım

Sabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek

Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma

akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı

su :2 lt
spor yok
Tubacım sen napmışsın böylee yaaa.. Hakikaten kilo vermekten vazgeçtin diye düşünmeye başladım. Ekmekler dondurmalar mantılar.. Hani kırk yılda bir olsa yine anlayacağımda epey oldu bu sanki.
Daha bugün televizyonda gördüm ve düşünüyordum bence acaba işe yarıyormu gerçekten diye. epilasyon yapan yerlere sorulmaz kesin kendilerine gelelim diye önermezler, satıcılar desen satmak için över diye düşünüyordum. kalbimi okumuşsun resmen. sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarını
Sucuk hariç güzel menü

Cilde bir zarari yok meryemcim . Cok koyu tenliler zanciler gibi, onlara zarari varmis
Buyuk kizim acik tenli .. Birde ayarlari var aletin 1-5 arasi

Evet senle ben esiz sadece tatlim menulerimzii kontrol.edicez kuzum

slm arkadaşlar ben 43 yaşında 80 kiloyum yanlız haşimato hastasıyım midemde sorunlarım var insülin direncim sınırda yani yok yok:) 2ayda ancak 5k,lo verdim hedefim uzunda olsa 60 kiloya kadar direnecem bana yardımcı olur ve motive ederseniz sevinirim.

Hoş geldin abla(umarım abla dememin sakıncası yoktur)yenisin sitede.öyrenirsin zamanla herşeyi.ilk sayfanın ilk mesajınds kurallarımız var oku kabul edersen formdakı bilgilerini gir de tanıyalım seni

Tukiyede cok pahaliymis burda 100 euro felan en pahalisi 200 euro
Vergilerle burda fiyatlar ucuyor meryemcim .. Burdada var 600 tl lik ama atis sayisi az .. Lumea en cok atisi olan .

Firuzem bende cok inceledim senin gibi . Kendimi gectim dedigim gibi ay takvimiyle benim cok sorunum Kalmadi ama iki yetiskin kizim var disari lazere gitsinler istemiyorum . Zaten disarda lazer bundanda pahali

Oof ya guya liste yapıcam kaç gündür .menü veren artı koysun diye zamanım olmuyor.ama çok şükür yarından evdeyim inşallah.

elbette onur duyarım abla demenizden teşekkür ederim o formu nasıl dolduracam bide o konuda yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…