Eminecim yediklerinden dolayi açlık hissediyorsun. Sarmanin içindeki pirinç glisemik indeksi yüksek bi besin.
Şu an o yüzden açsın. Glisemik indeksi düşük besinler aldığımızda hemen acikmiyoruz .
Tskler canım bu menüyle zor zayıflarım amaçok güEl görünüyor afiyet olsun güEl bir menü
Tubacım sen napmışsın böylee yaaa.. Hakikaten kilo vermekten vazgeçtin diye düşünmeye başladım. Ekmekler dondurmalar mantılar..Sabah : bol bol sucuklu omlet (kayseriden geldi ennfesti :) 2dilim ekmek
Öğlen :yarım prtakal + 1 top dondurma
akşam 16 da sadece 2 kaşık kadar mantı
su :2 lt
spor yok
Daha bugün televizyonda gördüm ve düşünüyordum bence acaba işe yarıyormu gerçekten diye. epilasyon yapan yerlere sorulmaz kesin kendilerine gelelim diye önermezler, satıcılar desen satmak için över diye düşünüyordum. kalbimi okumuşsun resmen. sabırsızlıkla bekliyorum sonuçlarınıKizlar alakasiz bir konu ama paylasmak istedim sizlerle...
Malum bayaniz kil tuy isleri cogumuzun belasi ...phİlihpsin lumeasini yani evde lazer makinesini aldim gecen ay ..
Benim cok sorunum kalmadi ay takvimiyle ( kk. Da linki var)epilasyonumu yapiyordum %70
bitmisti zaten . Ama kizlarin ihtiyaci vardi . Malum karsindaki hanimda olsa mahrem yerler gosterilmez..
Sonuclari yazarim bilginize, kadinlar gununde indirimli almistim ..
Sucuk hariç güzel menübenim bu gunku menum
sabah: kepek ekmeginden tost,( icinde kasar, domates,ve sucuk vardi)ve 1 bardak corba
aksama kadar acikmadim
aksam kucuk 1 kase pirasa ve 2 yk menemen
acikirsam belkim 3 kasik yogurt yerim
su 2,lt
spor: 7 km yuruyus, 80 mekik ve az sonra kalkip 1 saat plates skinny jeans yapicam insallah
Cilde bir zarari yok meryemcim . Cok koyu tenliler zanciler gibi, onlara zarari varmiscanim bende almak istiyorum oyle bir alette pek guvenemedimmalum sonucta lazer degilmi cildim cok hassas bir dus alsam yuzum kipkirmizi oluyor 1 saat gecmiyor o kadar yani hemde ilik suyla dus dus aliyom
benimde o konuyla ilgili cok sorunum var disarda lazerde yaptiramiyorum dedigin gibi
mahrem sonucta
Kiz ben sabah yedim 2 catalBizim takim haric
Ayni alet mi acaba.
hayirli aksamlar cancagizlarim
Pericim masallah cok guzel incelmisin
Aynuram elbisen harika esin kesin cok guzel oldun diye kiskanmistirbenimki oyle yaparda
Yagmurum biz sadece ikimiz takimiz degilmi ben kacirdim oralariokuyacak zamanda bulamadim son gunlerde cok yorgunum zaman buluncada spor yapmaya calisiyorum
http://www.google.com.tr/images?q=p..._group&ei=pyUPVfWeE8it7AaJ84HYBQ&ved=0CCQQsAQbilmiyorum canim aeben canim seninkinin resmini koyarmisin aynimi
Hosgeldin yasom .merhaba
Hoş geldin abla(umarım abla dememin sakıncası yoktur)yenisin sitede.öyrenirsin zamanla herşeyi.ilk sayfanın ilk mesajınds kurallarımız var oku kabul edersen formdakı bilgilerini gir de tanıyalım senislm arkadaşlar ben 43 yaşında 80 kiloyum yanlız haşimato hastasıyım midemde sorunlarım var insülin direncim sınırda yani yok yok:) 2ayda ancak 5k,lo verdim hedefim uzunda olsa 60 kiloya kadar direnecem bana yardımcı olur ve motive ederseniz sevinirim.
Vergilerle burda fiyatlar ucuyor meryemcim .. Burdada var 600 tl lik ama atis sayisi az .. Lumea en cok atisi olan .Tukiyede cok pahaliymis burda 100 euro felan en pahalisi 200 euro
Ben abla demeyim yaslarimiz yakinelbette onur duyarım abla demenizden teşekkür ederim
Şimdi sen yenisin diye zor olur.ama oradakı gerekli bilgileri buraya mesaj atarsan olur ablamelbette onur duyarım abla demenizden teşekkür ederim o formu nasıl dolduracam bide o konuda yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?