Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın mutlu günler herkese . yağmurlu karanlık bi Baküden herkese merhaba.ayyy tartıya çıkıcam bir azdan.şoka girmeye hazır olunnnn...

Günaydın .
Güzel bir hafta olması dileğiyle. ....

teşekkrler herkese mutlu ve az kalorili bir hafta geçirmesi dileğiyle..

çok geçmiş olsun arkadaşım..kabus gibi olmuş hakikaten.

Selam tatlım.aramıza hoş geldin.az önce işlerim vardı yazamadım.çok motive gördüm seni.inşallah birlikde güzelce verirsin kiloları...

kızlar ben birazdan cıkar evden. öğle yemeği okulda sıkıntı oluyor.tost ta ksn şekerimi fırlatıyor.meyve ile idaare etmeye çalışacağım bir düzene sokana kadar.kahvaltıdas az patates püresi yedim2 kaşık kadar yağ yoktu ama içinde.umarım kaçamaktan sayılmaz.

A ne güzel o zaman okumak için oradasın?inşallah güzelce tamamlar ailenin yanına dönersin

Yemin ederim iş yaparken aklıma geldin.acaba zeynebim nerede diye?dün gündüz gelmiştin mesajları görmüştüm.hatta eşinle "ne yapalım aşkım"a çok gülmüştüm.ama sora çıkmışsın.çok şükür iyiymişsin şimdi.çok kötü oldum gerçekten.bi an yaşadım o duyguyu sanki...

Canım patates yasak yasak
Bi de öylen kuru yemişlerden yiyip süt içe bilirsin.meyve yemektense o daha iyidir.ne çalışıyorsun ki bu vakit gidiyorsun?

Canım benimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…