Ha tamam onu sonra gögördüm.sert olayım diye orda kafasına patlatan bi smile var onu koysanabu ne kız?
hayir vermek istiyorum hakkatenZeynep seni öldürecek tuba ve hakli(
Yiyinde bizim takim birinci olsun(
Sucugu anladimda yaninda 3 dl ekmek ne oluyoooooo!
Hadi gectim dondurma aksamada manti ...
Anladim tubiş sennkilo vermek istemiyorsun
Ben istiyorum carsamba pilates topu alacam insallahAy kızlaaar ben sağlıklı yemeklerimi spor yapmayı çok özledim yaaa...aranızda benimle 2haftada 2beden incel pilatesine başlamak isteyen gönüllü var mııı?
ya tamam yaaaTubacım bu ne?bu nasıl bir menü.lütfen yeter artık kendine gel tatlım.kaç haftadır böölesin.topla kendini . bunları duyacağlnı bile bile yine böğle bi menüyle geliyorsun.çok kızıyorum gerçekten. ..
Kız dün ne demek?senin kaç zamandır en iyi menün cum.tesi menündü.gerisi hep hep kötü.olmazki ama bööle güzelim..hayir vermek istiyorum hakkatenama dun biseyler oldu bana
Ben istiyorum carsamba pilates topu alacam insallah
ya tamam yaaa
Yok kızz dövmez o.siz eşler en en en ufak ayrıntıları bile kaçırmamalısınız.bi de 2kaşık reçeli varmışTemam. Büyük ya bnden döver diye tirsiyorum kibar kibar uyarayim dedm
Burda acccayip yağıyor.sen nerelerdesin güzelim. Az geliyorsun sanki.senin eşin kimdi kız?günaydın kızlar
bugün dışarı çıkayım diyodum ama yağmur var
Tamam tamam agzimi kapadim bisey yemem artk aksam ayran corbasi yapacam onu yerimKız dün ne demek?senin kaç zamandır en iyi menün cum.tesi menündü.gerisi hep hep kötü.olmazki ama bööle güzelim..
Gerçekten kuzum benim kapaman lazım.ya 2hafta sabr edemiyormusun?sen kilonu ver mezin ol.sonra zaten şimdiki gibi yesen de kilo almazsın ne de vermezsin.Tamam tamam agzimi kapadim bisey yemem artk aksam ayran corbasi yapacam onu yerim
Hoşgeldin Şokolocum..kilon çok yok ama işte kendimizi iyi hissetttiğimiz bir kilo var..senin 55..hadi bakalım kolay gelsin..bu arada sıkılaşmayı unutmaArkadaslar merhaba. Aynura'nin cavabi uzerine 7. takima gelip kendimi tanitmak istedim. 25 yasindayim. Gecen sene ani bir uyanisla verdigim kilolarimi bu sene yurtdisina tasinip adapte olmaya calisirken ne yazik ki geri aldim. Gecen sene 1.77 boy ve 64 kiloyla duzenli beslenme ve spora baslayip 5-6 ayda 55 kiloya, daha da iyisi 38-40 bedenden 34-36 bedene inmistim. Su an 63 kilodayim ve aslinda kilom boyuma gore normal. Fakat vucut yapim tam olarak 'skinny fat' dedikleri turden, yani yag oranim fazla. Bu sene tekrar 55 kiloya inmek ve ozellikle yag oranimi azaltmak istiyorum. Bunun icin 5 gundur diyet ve spora basladim. Takima girersem daha da motive olacagima inaniyorum. Umarim herkes en saglikli sekilde istedigi kiloya kavusur. Sevgiler!
haftasonu misafir vardı hep onun iin gelemedimBurda acccayip yağıyor.sen nerelerdesin güzelim. Az geliyorsun sanki.senin eşin kimdi kız?
Kıyafetine göre değişir Yağmurcum..benim 500-600 gram farkediyor..Ya ablalarim birşey sorcagim AC karnına ve kiyafetsizken ki kilonuzla tok karnına ve kıyafetli kilonuz arasındaki fark bir buçuk kiloyu buluyor mu
Yok kızz dövmez o.siz eşler en en en ufak ayrıntıları bile kaçırmamalısınız.bi de 2kaşık reçeli varmış
Geçmiş olsun Zeynepcim..uçan arabalarda ölenler oldu mu?Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Kış günü evin içinde nasıl dolastigimi gorsen normal derdin ablamKıyafetine göre değişir Yağmurcum..benim 500-600 gram farkediyor..
Çok geçmiş olsn ablamTuba kız neler yemissin öyle.hani anlaşmıştik kilo vercektik
Ha tamam onu sonra gögördüm.sert olayım diye orda kafasına patlatan bi smile var onu koysanabu ne kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?