Kuru kayisiyi kakooya batirye . Ayni cukulata mucizebenim canım tatlı istiyo yaeskiden olsa markette bulurdum kendimi
Hemen elma rendele uzerine tarçın dok kuzum gecerbenim canım tatlı istiyo yaeskiden olsa markette bulurdum kendimi
hmm ilginçç :) ablam dışarda ona kakao aldırayımda hemen yapayım :)Kuru kayisiyi kakooya batirye . Ayni cukulata mucize
Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya,,
Yarinada kalabalik bir arkadas gurubum geliyor misafirim varya bismillah islere koyulayim
Büyük geçmiş olsun canım yaaa.Kimse beni sormamis başıma neler geldi
Dün sehir dışına çıkalım dedi eşim,kalktik gittik saat 15 de...dönüşte 17 gibi çıktık 40 km gittikten sonra hayatimdaaa hic görmediğim bi tipiye yakalandikkkk araba sallanıyor her tarafı buz tuttu.görüş mesafesi abartmiyorum sıfıra indi.10 tane arabayla birlikte bi tepede mahsur kaldık. Yardim cagirdik jandarma ambulans dozer filan 40 dk brklrdik kimse gelmedi.ve iki araba yoldan uçtu.-5 derecede ölücem korkusu yaşadık. Geri dönemde bi o kadar zorlaştı ilerisi daha da berbatti gidemedik ve eşim bi cesaretle onunu görmeden gittiğimiz şehre geri dondu allahtan sağ salim gittik ve bi akrabası varmış onlarda kalıp sabah döndük. Berbat bi gundu
Afiyet olsun ablam sabah ekmeği görünce çok sandım ama öğlen aksam ekmek yememissinbugünkü menümü de yazayım
sabah 2,5 dl kızarmış ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem, fındık
ara küçük muz (dorişe soydum yemedi bana verdi)
öğle tonbalıklı salata
akşam tavuklu bamya, salata
Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya,,
Yarinada kalabalik bir arkadas gurubum geliyor misafirim varya bismillah islere koyulayim
Geçmiş olsun Aebenim..niye yordun bu kadar kendini..Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya,,
Geçmiş olsun canım yaaYuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya,,
yazdım ya hülyam 61.5 olmuşum.ben daha fazla bekliyordum,sevindim bu kadar olmasına....Aynuram şok olacağımız kilonu yazdın da ben mi görmedim
yaaa sana böğlesi lazımdı dimiiiiiiii???çakaaaaal....ablaya el kalkmaz , kibar yağmurum o benim
kendine iyi bak ablam....Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya,,
buradan çok güzel görünüyr,akşama da yoğurt ekledin mi oohh missss.lütfen dışına çıkma menünün elifim....bugünkü menümü de yazayım
sabah 2,5 dl kızarmış ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem, fındık
ara küçük muz (dorişe soydum yemedi bana verdi)
öğle tonbalıklı salata
akşam tavuklu bamya, salata
Ben bu sabah nihayet 71.5 gördü. 200 gr vermişim. Umarım duraklama geçmiştir
ayy kızlar tipi ne ki?Büyük geçmiş olsun canım yaaa.
Ne cesaret çıktınız
Ben dün sana sormuştum ya neden pikniğe gitmiyorsunuz diye
Sonra düşündüm öyle bi yerde biz olsaydık Biz de cikamazdik diye.
pkk terör allah muhafaza yaaa.
verilmiş sadakaniz varmis
Iyiymiş 1 haftada verirsin hemen..yazdım ya hülyam 61.5 olmuşum.ben daha fazla bekliyordum,sevindim bu kadar olmasına....
yaaa sana böğlesi lazımdı dimiiiiiiii???çakaaaaal....
kendine iyi bak ablam....
buradan çok güzel görünüyr,akşama da yoğurt ekledin mi oohh missss.lütfen dışına çıkma menünün elifim....
oyyy çok şükür.bak güne 2000gram inmiş,inşallah daha iyi olacak cumaya...aaayyyy bu heberlere bayılıyorummmm
Çok sert ve rüzgârla beraber yağan kar gibi düşün..ayy kızlar tipi ne ki?
Kac gundur spor yapmiyordum hulyam baslamisken yapayim dedim biliyon bizim ayar pek yokGeçmiş olsun Aebenim..niye yordun bu kadar kendini..
Evet her halde.nisanın 11de düyünümüz var çok yakın arkadaşımızın kocamla universiteden arkadaşımız hani bizde falan yatıya kalmışlardı ya onların düyünü var.o zamana kadar sağlıklı beslenmeye devam.ne kadar giderse kar.şimdi size bi foto koycam bakın bakalım elbise nasıl.yukarıdan topuz kırmızı ruj ve siyah stiletto ile nasıl olur?Iyiymiş 1 haftada verirsin hemen..
Furuzem bu delice spor aski neden saniyonGeçmiş olsun canım yaa
Dikkat et kendine .
Sen bize lazımsin
Sonra grup dağılmasın bu hafta birinci olalım grup olarak
Ben de katılıyorum takım içi yarışlaraaaaa... kimin takımına girsem kiii?Furuzem bu delice spor aski neden saniyontakim icin yani feda ittim gendimi ahaga
1. Biziz uleynnn
Siz yiyin kurabeleri , tostlari
( ay diger kizlarda hic gaza gelmiyo yavvv )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?