Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya ,,

Yarinada kalabalik bir arkadas gurubum geliyor misafirim var ya bismillah islere koyulayim

bugünkü menümü de yazayım

sabah 2,5 dl kızarmış ekmek, peynir, lor, domates, salatalık, zeytin, biberiye-yeşilçay, badem, fındık

ara küçük muz (dorişe soydum yemedi bana verdi)

öğle tonbalıklı salata

akşam tavuklu bamya, salata

Yuruyuste usudun demistim ya birde ustune pilates , dus aldim yattim o yatis hasta oldum ben ya ,,

Yarinada kalabalik bir arkadas gurubum geliyor misafirim var ya bismillah islere koyulayim

geçmiş olsun abla hemen ıhlamur, c vitamini falan bişeyler yap ağır hastalanmadan

Büyük geçmiş olsun canım yaaa.
Ne cesaret çıktınız
Ben dün sana sormuştum ya neden pikniğe gitmiyorsunuz diye
Sonra düşündüm öyle bi yerde biz olsaydık Biz de cikamazdik diye.
pkk terör allah muhafaza yaaa.
verilmiş sadakaniz varmis

Afiyet olsun ablam sabah ekmeği görünce çok sandım ama öğlen aksam ekmek yememissin

Geçmiş olsun Aebenim..niye yordun bu kadar kendini..

Geçmiş olsun canım yaa
Dikkat et kendine .
Sen bize lazımsin
Sonra grup dağılmasın bu hafta birinci olalım grup olarak

Aynuram şok olacağımız kilonu yazdın da ben mi görmedim
yazdım ya hülyam 61.5 olmuşum.ben daha fazla bekliyordum,sevindim bu kadar olmasına....
ablaya el kalkmaz , kibar yağmurum o benim
yaaa sana böğlesi lazımdı dimiiiiiiii???çakaaaaal....

kendine iyi bak ablam....
buradan çok güzel görünüyr,akşama da yoğurt ekledin mi oohh missss.lütfen dışına çıkma menünün elifim....
Ben bu sabah nihayet 71.5 gördü. 200 gr vermişim. Umarım duraklama geçmiştir

oyyy çok şükür.bak güne 2000gram inmiş,inşallah daha iyi olacak cumaya...aaayyyy bu heberlere bayılıyorummmm

ayy kızlar tipi ne ki?

Iyiymiş 1 haftada verirsin hemen..

Saggolun kizlar .ihlamur yapayim elifim

Geçmiş olsun Aebenim..niye yordun bu kadar kendini..
Kac gundur spor yapmiyordum hulyam baslamisken yapayim dedim biliyon bizim ayar pek yok kucuk cadida hasta simdi onla saglik ocagina gidicem ..
Buyuk kizim geldi saggolsun banyo wc giristi ..

Biz annelerin hastaligi ayakta gecer bilirsiniz ..hem askitom bu aksam geliyor acik naz yaparim ) ay ne fenayim

Iyiymiş 1 haftada verirsin hemen..
Evet her halde.nisanın 11de düyünümüz var çok yakın arkadaşımızın kocamla universiteden arkadaşımız hani bizde falan yatıya kalmışlardı ya onların düyünü var.o zamana kadar sağlıklı beslenmeye devam.ne kadar giderse kar.şimdi size bi foto koycam bakın bakalım elbise nasıl.yukarıdan topuz kırmızı ruj ve siyah stiletto ile nasıl olur?

Eklentiler

• 20150322_231153.webp
    73,8 KB · Görüntüleme: 80
Geçmiş olsun canım yaa
Dikkat et kendine .
Sen bize lazımsin
Sonra grup dağılmasın bu hafta birinci olalım grup olarak
Furuzem bu delice spor aski neden saniyon takim icin yani feda ittim gendimi ahaga

1. Biziz uleynnn
Siz yiyin kurabeleri , tostlari
( ay diger kizlarda hic gaza gelmiyo yavvv )

Furuzem bu delice spor aski neden saniyon takim icin yani feda ittim gendimi ahaga

1. Biziz uleynnn
Siz yiyin kurabeleri , tostlari
( ay diger kizlarda hic gaza gelmiyo yavvv )
Ben de katılıyorum takım içi yarışlaraaaaa... kimin takımına girsem kiii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…