Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dünde demiştim aynurcum ben diyetisyene gitmiyom çünkü anlaşamıyoz akşam sebze yemem gerektiğini söylüyo ben her sebzeyi midemden ve haşimatomdan dolayı yiyemiyom aç kalırsam midem ağrıyo uzun açlıklarda mide ağrısından ölüyom o yüzden genelde proteini akşam yemek istiyom ama öğlen işte ne çıktıysa ona göre dengelemeye çalışıyorum akşamı haşimatom var biliyorsunuz lahana yasak bürüksel lahanası yasak brokoli yasak turp yasak karnıbahar yasak zaten hepisde mideme dokunuyo o yüzden az tüketiyorum kışın yiyebileceğim sebze pırasa ve ıspanak kalıyor)

Menüm
Sabah aksam kaldığımız evdeydik orda yaptık
3 dilim kepek ekmek
Omlet
Peynir
Zeytin
Salam

Öğlen
Etli taze fasulye
Çorba
1 dilim ekmek

Aksam
Çok aciktim saldırdı yaa resmen
Çi börek yapmıştım dun ondan kalan iki parçayı yedim,biraz meyve ve peynirle ayy inanmıyorum kendime kıtlıktan çıktım sanki

inşallah ben de senin gibi becerikli bi ev hanımı olurum maşallah sanaaa :)

vaayy sizden öğreneceğim çok taktik var .. Hem aramzdaki evliler olarak biz bekarlara arada taktikler verin :) öğrenelim şu işleri şimdiden

İşten çıktım eve geldim off bu aralar yolunda gitmiyo hic bisey

Düzelir canm üzülme

dün yaşadığın yorgunluktan dolayı bişey demiyorum kuzum . keşke yemeseydin ama yedin artk . bol su iç bari .

Hayatım çıkmaza sardı sanki yaa iş yerinde sıkıntılar var moralim çok bozuk esimle arama bu durum yansiyo yemeye veriyorum sanırım o yüzden benden bi halt olmaz yaa hayatımı düzene sokamadim bi turlu

Hayatım çıkmaza sardı sanki yaa iş yerinde sıkıntılar var moralim çok bozuk esimle arama bu durum yansiyo yemeye veriyorum sanırım o yüzden benden bi halt olmaz yaa hayatımı düzene sokamadim bi turlu
canım bi otur dua et . bazen olur öyle . düzelecek inşallah herşey . sinirliysen yaklaşma eşine sakinleş sonra konuşursun . yemeye verme kendni buraya takıl ben buralardayım bu akşam

Menüm

12:00 sütlü,küçük muz doğranmış yulaf ezmesi

16:00 sirkeli,biber turşusu doğranmış yeşillik salatası,1 kase yoğurt,1 tane mısır pirinç patlağı

Kuru dolması yaptım eşime minik bir kabağın tadına baktım pişmiş mi diye şimdi..

salata nasıl tıkadıysa akşama bişey yiyemedim..lahana çorbamdan 1 kase içebilirim 7 gibi ,içersem yazarım..

spor yapmadım reglim...çarşamba başlayacağım sporuma..

suyumu içiyorum azar azar..

Kızlar şekersiz,sütsüz içtiğim için çayımı kahvemi yazmıyorum...sabahtan akşama kadar içiyorum valla saymıyorum o yüzden..

işyerinde huzur olmaması mı insanı çok etkiliyor. nefret ederek ayrılmıştım 5 yıl çalıştığım yerden. 1,5 yıldır kapısının önünden geçmedim
Oradaki insanlarla sıkıntı yaşamıyorum aksine çok iyiyiz .bu aralar hastalar sıkıntılı oluyo sürekli bisey oluyo inanılmaz motivasyon sorunu oluyo herkeste.

Selam kızlar size bişey sormak istiyorum yani yaptığım şey doğru mu bilemedim
Tavuğu pirzola şeklinde açıp tavayi ısıtıp 1dk kadar iki tarafinida yüksek ateşte pisiriyorum bu arada içine soğan biber de ekliyorum kekik karabiber de bekliyorum iki tarafini pisirince içine 1cay bardağı da şu ekleyip kısık ateşte suyu bitene kadar ağzını kapatıp pişiriyorm bu yaptığım şeyin yenmesinde bi sakınca var mi sizce?
Tadı mangal gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…