Elifim yasemin aslinda cok dikkatli etin yaninda ekmek yok karbonun yaninda karbon varhoşgeldin yasemin abla (43tü sanırım yaşın abla diyebilirim di mi) ben elif, 30 yaşındayım, 2,5 yaşında ve 8 aylık 2 oğlum var
mercimek çorbasının yanında ekmek yeme ama
Elifim yasemin aslinda cok dikkatli etin yaninda ekmek yok karbonun yaninda karbon var..
dünde demiştim aynurcum ben diyetisyene gitmiyom çünkü anlaşamıyoz akşam sebze yemem gerektiğini söylüyo ben her sebzeyi midemden ve haşimatomdan dolayı yiyemiyom aç kalırsam midem ağrıyo uzun açlıklarda mide ağrısından ölüyom o yüzden genelde proteini akşam yemek istiyom ama öğlen işte ne çıktıysa ona göre dengelemeye çalışıyorum akşamı haşimatom var biliyorsunuz lahana yasak bürüksel lahanası yasak brokoli yasak turp yasak karnıbahar yasak zaten hepisde mideme dokunuyo o yüzden az tüketiyorum kışın yiyebileceğim sebze pırasa ve ıspanak kalıyor)Yasemin canim yaş konusunda takilma yahu ne var yaşimizda
Evet kilondan dolayi belki daha ileri yaslarda gorunuyor olabilirsin . Onuda insalah burda duzelticez hepbirlikte .
Menunde cok dengeli afiyet olsun .. Takip ettigin bir beslenme varmi kendine ozgu takiliyormusun ?
ekmek vucudun benzini arkadaşlar :)) benzin koymassan yürümez araba bende ayakta ve yorucu bir iş yaptığımdan yemessem benim arabada yürümez:)))takıntılıyız ya öğle ve akşam ekmek yememe konusunda takımca
teşekkür ederim ablaGecmis olsun elifim . Şifa bul insallah ...
Geçmiş olsun canım..hayırdır..ne ameliyatı?yarından itibaren menü paylaşamycam yarın ameliyat olacağım cuma günü kilomu bildiririm izinli yazarsın aynura
inşallah ben de senin gibi becerikli bi ev hanımı olurum maşallah sanaaa :)adım çıktı sanki hergün cam siliyormuşum gibi
annem her zaman derdi 'yaptığınız banaysa öğrendiğiniz kendinize' diye. çok titiz değilim ama temiz olmaya çalışıyorum herkes gibi. bir de 2 çocuk olunca haliyle dağınıklık oluyor
vaayy sizden öğreneceğim çok taktik var .. Hem aramzdaki evliler olarak biz bekarlara arada taktikler verin :) öğrenelim şu işleri şimdiden2 çocuk olunca mecburen daha çok yardım ediyorlar
erkeklere herşeyi ben yapabiliyorum öyle yada böyle yetiştirebiliyorum diye gösterdiğimiz için işlerine geliyor
yapamıyorum deyip şikayet etmeden işleri yavaş yavaş sal bakalım ortalığı dağınık görünce mecbur kalır sonunda
İşten çıktım eve geldim off bu aralar yolunda gitmiyo hic bisey
Menüm
Sabah aksam kaldığımız evdeydik orda yaptık
3 dilim kepek ekmek
Omlet
Peynir
Zeytin
Salam
Öğlen
Etli taze fasulye
Çorba
1 dilim ekmek
Aksam
Çok aciktim saldırdı yaa resmen
Çi börek yapmıştım dun ondan kalan iki parçayı yedim,biraz meyve ve peynirle ayy inanmıyorum kendime kıtlıktan çıktım sanki
yarın yemiceksin dimi o yaptığın cıssslardan?Ha soyle iste yapmak istedigimizde bu gaza gelelim
Bak ben can cekisiyorum ama elifin 1 kilo gitmisssssss bileeee aaaaaa...
Hayatım çıkmaza sardı sanki yaa iş yerinde sıkıntılar var moralim çok bozuk esimle arama bu durum yansiyo yemeye veriyorum sanırım o yüzdeninşallah ben de senin gibi becerikli bi ev hanımı olurum maşallah sanaaa :)
vaayy sizden öğreneceğim çok taktik var .. Hem aramzdaki evliler olarak biz bekarlara arada taktikler verin :) öğrenelim şu işleri şimdiden
Düzelir canm üzülme
dün yaşadığın yorgunluktan dolayı bişey demiyorum kuzum . keşke yemeseydin ama yedin artk . bol su iç bari .
Hayatım çıkmaza sardı sanki yaa iş yerinde sıkıntılar var moralim çok bozuk esimle arama bu durum yansiyo yemeye veriyorum sanırım o yüzdenbenden bi halt olmaz yaa hayatımı düzene sokamadim bi turlu
Mayis sonutayin ne zaman isticeksin?
Mayis sonu
canım bi otur dua et . bazen olur öyle . düzelecek inşallah herşey . sinirliysen yaklaşma eşine sakinleş sonra konuşursun . yemeye verme kendni buraya takıl ben buralardayım bu akşamHayatım çıkmaza sardı sanki yaa iş yerinde sıkıntılar var moralim çok bozuk esimle arama bu durum yansiyo yemeye veriyorum sanırım o yüzdenbenden bi halt olmaz yaa hayatımı düzene sokamadim bi turlu
Kilolu insanlardan nefret ediyor ben de sevmiyorum ve Zayıflamak aynada kendimi zatiflarken girmek hisuma gidiyorHoş geldinz :)
sebebi özel değilse eşimle daha sağlklı ilişki kurmak istiyorum demişsinz .... sorun mu oluyor kilonuz ?
Oradaki insanlarla sıkıntı yaşamıyorum aksine çok iyiyiz .bu aralar hastalar sıkıntılı oluyo sürekli bisey oluyo inanılmaz motivasyon sorunu oluyo herkeste.işyerinde huzur olmaması mı insanı çok etkiliyor. nefret ederek ayrılmıştım 5 yıl çalıştığım yerden. 1,5 yıldır kapısının önünden geçmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?