Geçmiş olsun şimdiden. Tez zamanda sağlığına kavuşursun inş.off stresliyim yaa ağrısından acısından korkmuyorumda 4 defa genel anesteziyle ameliyat oldum buda genelle olcak(
İyiyim ablam ekmeksiz kahvaltı ypcgmGünaydın grupdaşım.nasılsın?hee gün tartıya çıkıyormusun sen aykızım?
günaydınlar herkese . kalan 3 kilomuda vermek için 5 gündür ekmeksiz kahvaltı yapıyorum . yumurta yiyiyorum ama artık zar zor gidiyor yumurta .
Sen mezun olunca geldim sanırım ben :) Tebrik ederim. Darısı kalan son kilolarına=)elifim ... ama bende 52 daha iyi duruyor
Maşallah uzun soluklu bi şekilde diyetine devam ediyorsun.nasıl motivasyonun bozulmuyor anlatır misin?günaydınlar herkese . kalan 3 kilomuda vermek için 5 gündür ekmeksiz kahvaltı yapıyorum . yumurta yiyiyorum ama artık zar zor gidiyor yumurta .
Sen mezun olunca geldim sanırım ben :) Tebrik ederim. Darısı kalan son kilolarına=)
Maşallah uzun soluklu bi şekilde diyetine devam ediyorsun.nasıl motivasyonun bozulmuyor anlatır misin?
Ayy okurken bi an eyvaah poğaça yedi diyordum ki yememişsinGünaydın.
Sabah 5 te uyandım. Yatakta dön dur derken saate en son baktığımda 6:40 tı. Sonra bi uyandım ki 8.Apar topar hazırlandım kahvaltı yapacak vaktim olmadı. İlk günden fire verip pastaneden sıcacık poaça almadım. Evden çıkarken çantama bir muz ve süt koydum. Şimdi iş yerimde afiyetle kahvaltımı yapıyorum.
İnş aynı azmi bende gösteririm. Biraz kilo verince hemen rehavet çöküyor. Sonra hop geri geliyor tüm kilolar fazlasıyla.zeynepçiğim bugüne kadar çok kilo verip aldım. artık eskisi gibi olsun istemiyorum onun için dikkat ediyorum . mümkün mertebe evde tatlı hamur işi yapmıyorum misafir geldiğinde yaptıklarım kalırsa hemen anneme postalıyorum . sporada gittiğim için o kadar tepinme ve yorulmaya karşılık içimden bişey yemek gelmiyor .
Kendime hakim oldum ama bi de bana sor nasıl oldumAyy okurken bi an eyvaah poğaça yedi diyordum ki yememişsin
Yok canııım.işte burası tam da o noktada işe yarıyor.durakladın mı hemen arkadaşlar ve onların super düşünceleri devreye giriyor.sen biliyomusun ben mezun oldum 4.takımdan.77kiloydum ve hiç bi şekilde veremiyodum.2kilo veriyodum ammman deyip tekrar alıyordum.o zaman ki sağlıklı beslenmeyi ve 4.takımı buldum işte o zaman geldim 60a sonra 7.takıma kaptan geçtim oldum 58.tabi şimdi 61im ama yine 58olmam gerek.İnş aynı azmi bende gösteririm. Biraz kilo verince hemen rehavet çöküyor. Sonra hop geri geliyor tüm kilolar fazlasıyla.
Kaç beden giyiniyorsun Aynura?Yok canııım.işte burası tam da o noktada işe yarıyor.durakladın mı hemen arkadaşlar ve onların super düşünceleri devreye giriyor.sen biliyomusun ben mezun oldum 4.takımdan.77kiloydum ve hiç bi şekilde veremiyodum.2kilo veriyodum ammman deyip tekrar alıyordum.o zaman ki sağlıklı beslenmeyi ve 4.takımı buldum işte o zaman geldim 60a sonra 7.takıma kaptan geçtim oldum 58.tabi şimdi 61im ama yine 58olmam gerek.
Ben çok önceden okumuştum hatirlayamadigim için netten baktim abdestli olsa daha iyi olur canmKızlar bişey sorcam 4444 kere okunan satatı tefriciye abdestsizde okunur mu? Bu gidişle tamamlamam baya uzun sürecek.
Buranın etkisiyle bende incecik olayım.=)Yok canııım.işte burası tam da o noktada işe yarıyor.durakladın mı hemen arkadaşlar ve onların super düşünceleri devreye giriyor.sen biliyomusun ben mezun oldum 4.takımdan.77kiloydum ve hiç bi şekilde veremiyodum.2kilo veriyodum ammman deyip tekrar alıyordum.o zaman ki sağlıklı beslenmeyi ve 4.takımı buldum işte o zaman geldim 60a sonra 7.takıma kaptan geçtim oldum 58.tabi şimdi 61im ama yine 58olmam gerek.
Bende baktım kimi yer abdestsiz yolda giderkende okunur diyor ama içime sinmedi.Akşamları okuyayım en iyisi.Ben çok önceden okumuştum hatirlayamadigim için netten baktim abdestli olsa daha iyi olur canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?