Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın.
Sabah 5 te uyandım. Yatakta dön dur derken saate en son baktığımda 6:40 tı. Sonra bi uyandım ki 8. Apar topar hazırlandım kahvaltı yapacak vaktim olmadı. İlk günden fire verip pastaneden sıcacık poaça almadım. Evden çıkarken çantama bir muz ve süt koydum. Şimdi iş yerimde afiyetle kahvaltımı yapıyorum.

Sen mezun olunca geldim sanırım ben :) Tebrik ederim. Darısı kalan son kilolarına=)

sağol canım hoşgeldin bu arada. yaklaşık olarak 1 ay önce mezun oldum . kendimce son kalan bir kaç kilom var onları vermeye çalışıcam

Maşallah uzun soluklu bi şekilde diyetine devam ediyorsun.nasıl motivasyonun bozulmuyor anlatır misin?

zeynepçiğim bugüne kadar çok kilo verip aldım. artık eskisi gibi olsun istemiyorum onun için dikkat ediyorum . mümkün mertebe evde tatlı hamur işi yapmıyorum misafir geldiğinde yaptıklarım kalırsa hemen anneme postalıyorum . sporada gittiğim için o kadar tepinme ve yorulmaya karşılık içimden bişey yemek gelmiyor .

Ayy okurken bi an eyvaah poğaça yedi diyordum ki yememişsin

İnş aynı azmi bende gösteririm. Biraz kilo verince hemen rehavet çöküyor. Sonra hop geri geliyor tüm kilolar fazlasıyla.

İnş aynı azmi bende gösteririm. Biraz kilo verince hemen rehavet çöküyor. Sonra hop geri geliyor tüm kilolar fazlasıyla.
Yok canııım.işte burası tam da o noktada işe yarıyor.durakladın mı hemen arkadaşlar ve onların super düşünceleri devreye giriyor.sen biliyomusun ben mezun oldum 4.takımdan.77kiloydum ve hiç bi şekilde veremiyodum.2kilo veriyodum ammman deyip tekrar alıyordum.o zaman ki sağlıklı beslenmeyi ve 4.takımı buldum işte o zaman geldim 60a sonra 7.takıma kaptan geçtim oldum 58.tabi şimdi 61im ama yine 58olmam gerek.

Kaç beden giyiniyorsun Aynura?

Buranın etkisiyle bende incecik olayım.=)
Tavsiyelerine çok kulak kabartacağım. Kaç beden giyiyorsun şu anda?

Ben çok önceden okumuştum hatirlayamadigim için netten baktim abdestli olsa daha iyi olur canm
Bende baktım kimi yer abdestsiz yolda giderkende okunur diyor ama içime sinmedi.Akşamları okuyayım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…