Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olmamış ama zamanla yoluna koyarsın be güzelim.iki çocukla pc başına geçmek zzor.keşke tel.dan gire bilseydin.benim de 2yaşında bi kızım var...kendin istiyerek mi o kadar ara verdin?iki çocuk için yaş farkını tavsiye edermisin?

anestezi teknisyenim ablam kilo verip istediklerimi giydiğim zaman kendimi genç hissedecem inş.
Ben azeriyim ablacım.o ne tam anlamadım ama bilgilisin sevindim.çocuk falan var mı?

Bi de ara öyün demişsin biz genel olarak 4saat açlıktan ve leptin hormonundan yayanayız.yani ara öyünlerimiz pek olmaz takımca

İyi akşamlar. Yarın hepimize harika bir gün olması dileğiyle..

Offf ya açım aç.kaç gündür akşamları atıştırmaların eksisi işte.ama yataktayım ve kesinlikle bir şey yemek yok.

Amanin hep karbon olmuş menülerinde ama

haberdar et bizi durumdan..şimdiden geçmiş olsun..
ederim mutlaka teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.....
teşekkür ederim

Hatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedim calnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi
subanallah diye diye ara inanarak yaparsan mutlaka buluyorsun

mucizelerprensesi ALLAH acil sifalar versin canim
teşekkür ederim
anestezi teknisyenim ablam kilo verip istediklerimi giydiğim zaman kendimi genç hissedecem inş.
güzel bir işin varmış kaç kiloydun bide nerelisin

off stresliyim yaa ağrısından acısından korkmuyorumda 4 defa genel anesteziyle ameliyat oldum buda genelle olcak (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…