Mesleyin ne ablam?bence kalori değerin çok az yemeklerinin yanına biraz salata bari ekle ve ara öğün yap bu benim fikrim bir sağlıkçı olarak
anestezi teknisyenim ablam kilo verip istediklerimi giydiğim zaman kendimi genç hissedecem inş.Mesleyin ne ablam?
Olmamış ama zamanla yoluna koyarsın be güzelim.iki çocukla pc başına geçmek zzor.keşke tel.dan gire bilseydin.benim de 2yaşında bi kızım var...kendin istiyerek mi o kadar ara verdin?iki çocuk için yaş farkını tavsiye edermisin?haklısın arkadaşım bana da cok geldi .yarın akaşama sebze yapmaya çalışacağım.bugün menüyü ben belirlemedim.akşam eve gelince süpriz oldu.öğlen gözleme yiyincede akşam kan şekeri dolayısı ile saldırdımekmek beyaz yedim ama akşam eşime aldırdım tam buğday.
Ben azeriyim ablacım.o ne tam anlamadım ama bilgilisin sevindim.çocuk falan var mı?anestezi teknisyenim ablam kilo verip istediklerimi giydiğim zaman kendimi genç hissedecem inş.
Menü yazdın mı sen kuzum?anlaya biliyorum Rabbim bidaha yasatmasin bende 2006da kisin gelmistim izine ilgar daginda 3 saat kalmistik gece olmustu en son kurtarmislardi bizi
yazdim canimMene yazdın mı sen kuzum?
Amanin hep karbon olmuş menülerinde amabenum bugunku menum
sabah 1,5 yumurta 2 dilim kepek ekmegi, 7 tane zeytin, biraz beyaz peynir
saat 16 gibi roka salatasi ve tonbaligi ve 1 dilim kepek ekmegi
aksam: 1 kase mercimek corbasi ve 1 kasik makarna
su 2,5 litre
spor 4 km yuruyus az sonrada insallah plates yapacam
Sana iyi akşamlar güzelim...yarın görüşürüzzz. ..İyi akşamlar. Yarın hepimize harika bir gün olması dileğiyle..
evet yaaAmanin hep karbon olmuş menülerinde ama
Başlıycaktım guya bugün ama üşendim.yarına kaldı artık...evet yaabugun karbon krizim tuttu galiba ama az sonra kalkip telafi edecem insallah
aynuram sen skinny jeans yapiyonmu
Sana da iyi akşamlar. ..Iyi akşamlar kızlar...kahvemi içip kitabımı okuyayım
Ben azeriyim ablacım.o ne tam anlamadım ama bilgilisin sevindim.çocuk falan var mı?
Bi de ara öyün demişsin biz genel olarak 4saat açlıktan ve leptin hormonundan yayanayız.yani ara öyünlerimiz pek olmaz takımca[/QU
aynurcum ben araöğunsüz diyet yaptım aç kaldım kilo verdim ama iki katı aldım o yüzden şimdi insülin direncimde olunca ara öğünsüz diyet yapmak istemiyorum ara öğünlerimde ayran bitki çayı ve ceviz badem fındık kayısı incir gibi şeyler tabi belli miktarda belki size yanlış gelebilir tam bilmiyom sonuçta ben bu işin uzmanı değilim bende sizin tecrübelerinizden yararlanmak için burdayım
ederim mutlaka teşekkür ederimhaberdar et bizi durumdan..şimdiden geçmiş olsun..
teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.....
subanallah diye diye ara inanarak yaparsan mutlaka buluyorsunHatrlamiyorum 1 aydir o cuzdani gormedimcalnma gibi bisi olmadi ama kaybettim sanrm restrantra unuttum ceza alirmym bide evlilik islemlerine lazimm canim hemen yenisini verrlermi
teşekkür ederimmucizelerprensesi ALLAH acil sifalar versin canim
güzel bir işin varmış kaç kiloydun bide nerelisinanestezi teknisyenim ablam kilo verip istediklerimi giydiğim zaman kendimi genç hissedecem inş.
ederim mutlaka teşekkür ederim
teşekkür ederim
subanallah diye diye ara inanarak yaparsan mutlaka buluyorsun
teşekkür ederim
güzel bir işin varmış kaç kiloydun bide nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?