kız onu demiyorum.işgence olan evde hamur işi yapıp yememek...Aynuram ben çiğden yiyordum hep, dün tariflere baktım genelde ıslatıp şişirerek yapıyorlar..tarçın koyunca lezzetli oldu..bana göre tabi..öyle belirgin bir damak tadım yoktur benim..tadı iğrenç olmayan herşeyi yerim..o yüzden her diyeti yapabiliyorum :)
evet canım demek ki ödem toplamış vücudum.çünki ödem attırıyor su.ben de akşam yemeyime pirinç haşlayıp yiycem salatayla,aha iyi ödem atar.sana da tavsiye ederim...Çok sevindim online gördüğüm an sorarım. Grubumuz sadece diyet değil her konuda birlik var.=)
Abiyelerde bence kalıplar büyük ama kotondada kalıplar küçüktü eskiden. Sende hepten tersi olmuş
Bende şimdi yulaf ezmeli tariflere bakıyordum. Lapa türü mamamsı şeyleri çok severim.=) Yarın sabah deneyeyim.
1 bardak su içince hemen wc ihtiyaç duyuması ödememi işaret oluyor? Daha ilk yudumu alınca tuvaletim geliyor.Ödemden mi oluşuyorum acaba
gezme planlarım yattı bende ütü yaptım, süpürge yaptım, bulaşık ve çamaşır mak çalıştırdım
ege sağolsun saksıdaki toprakları dökmüş salonu 2 kere süpürdüm
o 8 aylık canıyla nasıl başarmış onu ayol?biri 2,5 yaşında biri 8 aylık
toprakları döken küçük olan , abisiyle yarışmaya başladı yaramazlıkta o da
biri 2,5 yaşında biri 8 aylık
toprakları döken küçük olan , abisiyle yarışmaya başladı yaramazlıkta o da
Pirinç lapasımı bahsettiğin şey? Annem kıyameti koparır ama deneyebilirim.kız onu demiyorum.işgence olan evde hamur işi yapıp yememek...
evet canım demek ki ödem toplamış vücudum.çünki ödem attırıyor su.ben de akşam yemeyime pirinç haşlayıp yiycem salatayla,aha iyi ödem atar.sana da tavsiye ederim...
kıııız gruptaşım sen menü verdin mi dün?ben de sizin gruba katıldım,okudun mu?bi şey söğlemedin de
İmzaları kapattım site çok yavaşlıyor göremiyorum ofo 8 aylık canıyla nasıl başarmış onu ayol?
KIZLAR ELİFİN İMZASI ÇOK GÜZEL.HEPİNİZ YAPSANIZA BÖĞLE...HATTA DUR BEN DE YAPAYIM HAVALI HAVALI...NASIL OLSA VERECEK İKİ ÜÇ KİLOM VAR HEP
Sadece 1öğün yap kuzum.yanında salata ve yoğurtla.aslında duraklamalarda falan yapılır 1 2gün ama sen yenisin daha ihtiyacın yok.sadece ödemim çok düşünüyorsun o yüzde 1öğün yap...8 aylık bu işi beceriyosa vay haline artık. Sen peşlerinde koşmaktan erir gidersin zaten=)
Pirinç lapasımı bahsettiğin şey? Annem kıyameti koparır ama deneyebilirim.
İmzaları kapattım site çok yavaşlıyor göremiyorum of
yazdım ya dün menümü aynurcum sende hatta bu menüye uy sakın bozma demedin mi?
benim çocuklar afacan her türlü yaramazlık itina ile yapılır
Sadece 1öğün yap kuzum.yanında salata ve yoğurtla.aslında duraklamalarda falan yapılır 1 2gün ama sen yenisin daha ihtiyacın yok.sadece ödemim çok düşünüyorsun o yüzde 1öğün yap...
tel.da ben de kapattım zaten.şu an pcdeyim...
ha evet haklısın.çıkmadın dimi listeden kenara?
Okunur canım. .Kızlar bişey sorcam 4444 kere okunan satatı tefriciye abdestsizde okunur mu? Bu gidişle tamamlamam baya uzun sürecek.
Sadece 1öğün yap kuzum.yanında salata ve yoğurtla.aslında duraklamalarda falan yapılır 1 2gün ama sen yenisin daha ihtiyacın yok.sadece ödemim çok düşünüyorsun o yüzde 1öğün yap...
tel.da ben de kapattım zaten.şu an pcdeyim...
ha evet haklısın.çıkmadın dimi listeden kenara?
Ooo öğle mi gruptaşım?hadi bakalım...buarada imzamdan 2 renk maviye döncek gibi bu hafta
Ooo öğle mi gruptaşım?hadi bakalım...
Evet canım ola bilir.nasıl gidiyo ilk günün?Şimdi su tüketimini arttırdım. Ödem varsada giderir heralde. Regl olunca lapa yapayım ben şimdi daha yeni başladım zaten.=)
Aslında kimse neden bu grupa girdiyimi sormadl?ama gruba girmemin nedeni yağmurun az kilo vermeseydi.hani o az veriyor ya kurtarırım azcık.bakalım...ne yalan söğleyim bu takımda en çok kilo vermesini istediyim kişi...inşallah veriryağmur ne durumda acaba?
Kuran kursunda öğretmen olduğunu duyunca sevindim aklımda bazen çok soru oluyor ama güvenip sorabileceğim biri olmuyor.Okunur canım. .
Adetliyken de okunabilir
Tabi ki en güzeli abdestli iken okumaktir.
Sorun yok şimdilik. Gündüz hiç bişey yemesemde aklıma gelmez. Akşam cozutuveriyorum. Ama eskidendi tabi bugün cozutmayacağım.Evet canım ola bilir.nasıl gidiyo ilk günün?
İnşallah abla,sen öyle yazınca kalktm tartildim yine eksi gördüm ama cuma günü söyleyeceğim.birde su yoğurt çorbasını çok sevdim BN iki gün öğün olarak onu icsem olur muAslında kimse neden bu grupa girdiyimi sormadl?ama gruba girmemin nedeni yağmurun az kilo vermeseydi.hani o az veriyor ya kurtarırım azcık.bakalım...ne yalan söğleyim bu takımda en çok kilo vermesini istediyim kişi...inşallah verir
Yağmur kim ?Aslında kimse neden bu grupa girdiyimi sormadl?ama gruba girmemin nedeni yağmurun az kilo vermeseydi.hani o az veriyor ya kurtarırım azcık.bakalım...ne yalan söğleyim bu takımda en çok kilo vermesini istediyim kişi...inşallah verir
Vallahi supersin memnun benim asil yemem gerekenler le dolumenüm
sabah
2 yumurta
2 ceviz
sirkeli su
yeşil çay 5-1 yerde çay
öğlen
2 adet izmir köftenin sadece köftesi :)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
yoğurt
ara 1 avuç leblebi (canım çok istedi)
akşam
balık-salata
su 2,5 lt geçer
spor jillian 6 week six pack akşam yapılacak inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?