Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız onu demiyorum.işgence olan evde hamur işi yapıp yememek...
evet canım demek ki ödem toplamış vücudum.çünki ödem attırıyor su.ben de akşam yemeyime pirinç haşlayıp yiycem salatayla,aha iyi ödem atar.sana da tavsiye ederim...
gezme planlarım yattı bende ütü yaptım, süpürge yaptım, bulaşık ve çamaşır mak çalıştırdım

ege sağolsun saksıdaki toprakları dökmüş salonu 2 kere süpürdüm

kıııız gruptaşım sen menü verdin mi dün?ben de sizin gruba katıldım,okudun mu?bi şey söğlemedin de

biri 2,5 yaşında biri 8 aylık

toprakları döken küçük olan , abisiyle yarışmaya başladı yaramazlıkta o da
o 8 aylık canıyla nasıl başarmış onu ayol?

KIZLAR ELİFİN İMZASI ÇOK GÜZEL.HEPİNİZ YAPSANIZA BÖĞLE...HATTA DUR BEN DE YAPAYIM HAVALI HAVALI...NASIL OLSA VERECEK İKİ ÜÇ KİLOM VAR HEP

biri 2,5 yaşında biri 8 aylık

toprakları döken küçük olan , abisiyle yarışmaya başladı yaramazlıkta o da

8 aylık bu işi beceriyosa vay haline artık. Sen peşlerinde koşmaktan erir gidersin zaten=)
Pirinç lapasımı bahsettiğin şey? Annem kıyameti koparır ama deneyebilirim.

o 8 aylık canıyla nasıl başarmış onu ayol?

KIZLAR ELİFİN İMZASI ÇOK GÜZEL.HEPİNİZ YAPSANIZA BÖĞLE...HATTA DUR BEN DE YAPAYIM HAVALI HAVALI...NASIL OLSA VERECEK İKİ ÜÇ KİLOM VAR HEP
İmzaları kapattım site çok yavaşlıyor göremiyorum of

yazdım ya dün menümü aynurcum sende hatta bu menüye uy sakın bozma demedin mi?

benim çocuklar afacan her türlü yaramazlık itina ile yapılır

Sadece 1öğün yap kuzum.yanında salata ve yoğurtla.aslında duraklamalarda falan yapılır 1 2gün ama sen yenisin daha ihtiyacın yok.sadece ödemim çok düşünüyorsun o yüzde 1öğün yap...

tel.da ben de kapattım zaten.şu an pcdeyim...
yazdım ya dün menümü aynurcum sende hatta bu menüye uy sakın bozma demedin mi?

benim çocuklar afacan her türlü yaramazlık itina ile yapılır

ha evet haklısın.çıkmadın dimi listeden kenara?

Şimdi su tüketimini arttırdım. Ödem varsada giderir heralde. Regl olunca lapa yapayım ben şimdi daha yeni başladım zaten.=)

elma yedim + olarak

Okunur canım. .
Adetliyken de okunabilir
Tabi ki en güzeli abdestli iken okumaktir.
Kuran kursunda öğretmen olduğunu duyunca sevindim aklımda bazen çok soru oluyor ama güvenip sorabileceğim biri olmuyor.
Regl ken ezbere dualar ve esmalar da okunur mu?

menüm

sabah

2 yumurta
2 ceviz
sirkeli su
yeşil çay 5-1 yerde çay

öğlen
2 adet izmir köftenin sadece köftesi :)
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
yoğurt

ara 1 avuç leblebi (canım çok istedi)

akşam

balık-salata

su 2,5 lt geçer

spor jillian 6 week six pack akşam yapılacak inşallah :)

Evet canım ola bilir.nasıl gidiyo ilk günün?
Sorun yok şimdilik. Gündüz hiç bişey yemesemde aklıma gelmez. Akşam cozutuveriyorum. Ama eskidendi tabi bugün cozutmayacağım.
Öğlende evden yoğurt çorbası getirdim. Hafta sonu ayran detoksu yapacaktım yapamadım çorba dediğim o yani yağsız tuzsuz bayılıyorum tadına hiç bıkmadan yiyebilirim.Hatta biraz fazla getirmişim yiyemedim hepsini. Kalanını 3-4 gibi ara öğün olarak yerim.

İnşallah abla,sen öyle yazınca kalktm tartildim yine eksi gördüm ama cuma günü söyleyeceğim.birde su yoğurt çorbasını çok sevdim BN iki gün öğün olarak onu icsem olur mu

Yağmur kim ?

Vallahi supersin memnun benim asil yemem gerekenler le dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…