Yarın sabah tartılayım ben. Yanlış not almışımdır belki.Bence biz burda başladığın zamanı dikkate alalım yoksa kiloların karıştı iyice :))))
Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerler
Nazcım öncelikle şunu sorayım o çiğ köfte etlimi Güzelim?Yarın sabah tartılayım ben. Yanlış not almışımdır belki.
Ya aslında biliyorum kiskaniyo onlar sürekli diyorlar ki zeynep genç kiz oldu yine bak bak incecik oldu hiçbirşey yemiyodum diyorlar.önüme hamur isi getirip ye diye yalvariyip kendisi diyet yapiyo ya sabırrrsalla gülüm salla güzeliim . kim ne derse desin . Hazır su içmeyi hiç sevmedğim için tupperware den aldığım 1 litrelik pembe şişeme su doldurup götürüyorum benim su şişeme bile demedikleri kalmıyo. cahiller bunlar hep . 7 saat derse gireceğim gün nası yarım litrelik suyla durayım diyorum biz duruyoruz ya diyolar .
niye diyet yapıyosun sen ?? sana asıl kilo aldıran şey şu falan filan bir sürü laf söylüyolar
Herkes uzman kesiliyo . Ben de sustum hiç bişeye cevap vermiyorum artk :) ne derlerse desinler . umurumda değil
bırak güzelim çatlasınlarYa aslında biliyorum kiskaniyo onlar sürekli diyorlar ki zeynep genç kiz oldu yine bak bak incecik oldu hiçbirşey yemiyodum diyorlar.önüme hamur isi getirip ye diye yalvariyip kendisi diyet yapiyo ya sabırrr
Çok iyi Menün canım inşallah bu hafta guzel sonuç alırsınMenü : sabah 2 hurma
öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)
akşam : Ayran Çorbası içecem birazdan
su : 2 lt
spor : yok henüz
Benim menümde çiğ köfte yok tatlım. Akşam yemeğim ciğer sote.Nazcım öncelikle şunu sorayım o çiğ köfte etlimi Güzelim?
Sonracığıma...evet çok iyi gidiyorsun,inşallah gelecek cuma listedesin,geçmiş cumadakı kilonu boş verelim.inşallah bu cuma ve önümüzdeki cumaya bakalım
Bugün ayrancı çok =)Menü : sabah 2 hurma
öğlen : Kuru fasulye ve şehriye çorbası . ( İstemiyorum dediğim halde aşçı amca zorla pilav ve tatlı koydu tabağıma ama ben yer miiyiiimm yemeemmm :)
Anaaam ciyer soteni çiğ köfte görmüşüm yahuBenim menümde çiğ köfte yok tatlım. Akşam yemeğim ciğer sote.
Cuma ya hiç kaçamak yapmayımda başlangıç kilom biraz düşsün.
Güzel tubacım.aynen devammm...Menü : sabah 2 hurma
Artık aklında neler var saAnaaam ciyer soteni çiğ köfte görmüşüm yahu
yok zaten başlanğıç kilon 84.3 olacak
Sana ne olmuş zeynebim. Kızlar ne güzel fikirler vermişler ben olsam tam aksine hava ata ata yemeyimi götürürdüm işe.bırak çatlasınlar yahuÇok iyi Menün canım inşallah bu hafta guzel sonuç alırsın
Yok kız ne olucak.ne güzel pirinç lapamı yedim mis gibi.inşallah tüm ödemleri atarımArtık aklında neler var sa
O zaman 84.3 ün altına düşmem şart. Çarşamba perşembe akşamı yoğurt ya da ayran çorbası içeyim.=)
Ne desem simdi anlamicaksin beni ki haklisin da hergun ayniyim.o kadar moralim bozuk ki .dengesiz bi istahim varSana ne olmuş zeynebim. Kızlar ne güzel fikirler vermişler ben olsam tam aksine hava ata ata yemeyimi götürürdüm işe.bırak çatlasınlar yahu
Hatırlıyormusun geçenlerde de ekmeye başladın öğle dedin sonra bi gün ekmeksiz yedin ve her şey yolundaydı.bilemiyorum ya ben ne desem ki şimdi.yine sen başara bileceksin bunu yenmeyi....Ne desem simdi anlamicaksin beni ki haklisin da hergun ayniyim.o kadar moralim bozuk ki .dengesiz bi istahim var
Lapayı nasıl yiyosun. Yanına yogurt salata eklesek Sadece lapa mı yemek lazım canımYok kız ne olucak.ne güzel pirinç lapamı yedim mis gibi.inşallah tüm ödemleri atarım
Evet doğru diyon iştah kontrolum yok iste çok konuşma yım en iyisiHatırlıyormusun geçenlerde de ekmeye başladın öğle dedin sonra bi gün ekmeksiz yedin ve her şey yolundaydı.bilemiyorum ya ben ne desem ki şimdi.yine sen başara bileceksin bunu yenmeyi....
Ben bayılıyorum.yanında süzme yoğurt,ssalata yedim ama yağ ekıemedim,ttuzlu peynir eklemedim lor peyniri ve pul biber kattım...Lapayı nasıl yiyosun. Yanına yogurt salata eklesek Sadece lapa mı yemek lazım canım
Neden konuşmayasın bitanem?konuş hislerini paylaş,kkarar ver ve başbaşar.bak kızlar duraksamaya geçtikleri halde devam ediyorlar pes etmeden.sen de ne güzelki şanslısın yemediyinde kilo veriyorsun.Evet doğru diyon iştah kontrolum yok iste çok konuşma yım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?