Rapor
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Cay
Domates
Salatalik
Zeytin
Ara
Uç tane Yulaflı bisküvi
Öğlen
Bir kase mercimek çorbası
Bir kase salata
Ara
Yeşilçay
Aksam
Salata
Çorba
Yoğurt
Su
İkiİkibucuklt
Spor
Plates
Squat
Yarim sınav
Mekik
Isınma hareketleri
100 ip atlama
Zaten sürekli kaçamak yapıyorum uzun zamandır.ocak başında başladım 5 kilo verdim ocakta,şubatta 2.5 verdim mart ayından beri de sendeliyorumKaç kilo verdin? Ne zamandır diyettesin? Bir gün ara ver diyet düşünme sonra tam gaz devam et becerebilir misin?
Sen 5. takımdan mı gelmiştin ? Bildiğim kadarıyla sayılması lazımPeri Peri duy sesimi=) Normalde 3 hafta deneme süremiz oluyorya listeye girmek için. Benim 5. takımdaki süre sayılıyor mu?
İşte benimde ayni nazli ,hepsi yağlı ve karbonhidratlar yan yana ,salata yoğurt bile nadir cikiyo.
Ay inşallah kuzumYağmurcum sen bu azimle devam et fıstık gibi bi genç kız olacağın günler hiç uzak değil.=)
5. takımdaydım hafta sonu kimse olmayınca diyet yalan olduSen 5. takımdan mı gelmiştin ? Bildiğim kadarıyla sayılması lazım
Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerlerbizde de ayda anca 2 defa salata oluyor zeynep . işyerindekileri görsen havasından mı suyundan mı her gelen şişiyor . aşçıyada bişey desek hemen yapıştırıyor lafı bende onun için çok nadir gidiyorum yemekhaneye
Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerler
Ne zaman 5. takımda başladın peki bu hafta mı ?5. takımdaydım hafta sonu kimse olmayınca diyet yalan oldu
Bana karışmazlar o kadar cesaretleri yokbizimde işeyerindekiler öyle boşver . hemde laf edenler erkek uzun süre konuştular sesimi çıkarmadım . sonrasında saygı çerçevesinde ağızlarının payını verdim artık bişey diyemiyorlar :)
Tatlım başkalarının düşüncelerini umursuyorsun madem bide şöyle düşün. Sen kilolarınla cebelleşirken oran burandaki kilon kıyafetinden belli olunca aman sözde diyet yapıyodu hala veremedi dicekler. Bunu mu duymak istiyorsun. Sen evden yemek götürdün diye konuşmalarını mı? İlla diyet yapıyorum demek zorundada değilsin yemek hanenin yağı dokunuyo de tadını sevmiyorum de bahane mi yok kuzum.Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerler
Tam gün hatırlamıyorum. Geçen cuma bildirim yaptım. bu cuma 2. bildirimim olcaktı.Ne zaman 5. takımda başladın peki bu hafta mı ?
Diyete olduğumu biliyorlar zaten.çok kilo verdiğini söylüyorlar sürekli. Ama artık goturcem haklisin,Tatlım başkalarının düşüncelerini umursuyorsun madem bide şöyle düşün. Sen kilolarınla cebelleşirken oran burandaki kilon kıyafetinden belli olunca aman sözde diyet yapıyodu hala veremedi dicekler. Bunu mu duymak istiyorsun. Sen evden yemek götürdün diye konuşmalarını mı? İlla diyet yapıyorum demek zorundada değilsin yemek hanenin yağı dokunuyo de tadını sevmiyorum de bahane mi yok kuzum.
O zaman bir sonraki cumayaa kadar kilo vermiş ve bildirimlerini (menü,kilo) vermişsen listedesin demektirTam gün hatırlamıyorum. Geçen cuma bildirim yaptım. bu cuma 2. bildirimim olcaktı.
Hiç sıkma o tatlı canını =) Evden götürmeye alışınca çok daha güzel kilo verceksin.Diyete olduğumu biliyorlar zaten.çok kilo verdiğini söylüyorlar sürekli. Ama artık goturcem haklisin,
Oraya bildirimde cuma kaç kiloymuşum bulayım.=)O zaman bir sonraki cumayaa kadar kilo vermiş ve bildirimlerini (menü,kilo) vermişsen listedesin demektir
İnşallah yaaHiç sıkma o tatlı canını =) Evden götürmeye alışınca çok daha güzel kilo verceksin.
Bence biz burda başladığın zamanı dikkate alalım yoksa kiloların karıştı iyice :))))Cuma 84.3
Salı 86.1 Bu kadar kilo almış olamam değil mi? Hafta sonu diyet yapmadım ama öncesindede diyete tam adapte olmamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?