Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yağmurcum sen bu azimle devam et fıstık gibi bi genç kız olacağın günler hiç uzak değil.=)

Kaç kilo verdin? Ne zamandır diyettesin? Bir gün ara ver diyet düşünme sonra tam gaz devam et becerebilir misin?
Zaten sürekli kaçamak yapıyorum uzun zamandır.ocak başında başladım 5 kilo verdim ocakta,şubatta 2.5 verdim mart ayından beri de sendeliyorum

İşte benimde ayni nazli ,hepsi yağlı ve karbonhidratlar yan yana ,salata yoğurt bile nadir cikiyo.

bizde de ayda anca 2 defa salata oluyor zeynep . işyerindekileri görsen havasından mı suyundan mı her gelen şişiyor . aşçıyada bişey desek hemen yapıştırıyor lafı bende onun için çok nadir gidiyorum yemekhaneye

Bende mi gitmesem.ya bide bizim çalışma arkadaslari sinir ediyo beni diyete olduğumu biliyorlar sinir ediyorlar sürekli ye ye o kadar da olmaz öldürelim mi kendimizi diyip kıskanıyorum bazıları o kadar belli ki.kilo verdiğini duyunca deliriyo bazıları. Bide yemek gotursem tüm hastaneye söylerler

bizimde işeyerindekiler öyle boşver . hemde laf edenler erkek uzun süre konuştular sesimi çıkarmadım . sonrasında saygı çerçevesinde ağızlarının payını verdim artık bişey diyemiyorlar :)

bizimde işeyerindekiler öyle boşver . hemde laf edenler erkek uzun süre konuştular sesimi çıkarmadım . sonrasında saygı çerçevesinde ağızlarının payını verdim artık bişey diyemiyorlar :)
Bana karışmazlar o kadar cesaretleri yok sadece yoldan çıkarmaya çalışıyorlar güler yüzle çok fernalar yaa.aslında onlara inat götüreyim daha iyi

Tatlım başkalarının düşüncelerini umursuyorsun madem bide şöyle düşün. Sen kilolarınla cebelleşirken oran burandaki kilon kıyafetinden belli olunca aman sözde diyet yapıyodu hala veremedi dicekler. Bunu mu duymak istiyorsun. Sen evden yemek götürdün diye konuşmalarını mı? İlla diyet yapıyorum demek zorundada değilsin yemek hanenin yağı dokunuyo de tadını sevmiyorum de bahane mi yok kuzum.

Diyete olduğumu biliyorlar zaten.çok kilo verdiğini söylüyorlar sürekli. Ama artık goturcem haklisin,

Cuma 84.3
Salı 86.1 Bu kadar kilo almış olamam değil mi? Hafta sonu diyet yapmadım ama öncesindede diyete tam adapte olmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…