İş yerine yemek hazırlayacak vaktin olmuyor mu? Neden götüremiyorsun?Aynen bende kendimi tanıyorum ekmek yiyince daha çok acikiyorum ama devam saglayamiyorum ya iş yerinde saçma sapan şeyler cikiyo yemek goturemiyorum cildircammm
Evet Allah razi olsun çok yardim ediyorlarİki Yağmur iki Naz =) Çifter çifter gidiyoruz.
Kaç kilosun? Çok şanslısın senin zayıflamanı candan destekleyen biri var senin için gelmiş bizde faydalanıyoruz
Tatlım benim artık bende kendim kadar istiyorum. Ama sen hepimizden daha şanslısın. Metabolizman bize fark atıyor.Evet Allah razi olsun çok yardim ediyorlar21 yasinda yim cuma günü 93.3 tüm bunun da büyük etkisi vr istmelerinde
Sağol canm benimTatlım benim artık bende kendim kadar istiyorum. Ama sen hepimizden daha şanslısın. Metabolizman bize fark atıyor.
=)
Vaktim olmuyor kizim hem uyumuyor hem çok yaramazİş yerine yemek hazırlayacak vaktin olmuyor mu? Neden götüremiyorsun?
Tatlım ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar belki durur yine hızlanır. Eee onlarda seni seviyo hemen gitmek istemezler tabi. Sen diren gerisi gelir. =)Sağol canm benimöyle değil iste ilk iki hafta iyiydim sonra 800 600 gr gr gitmeye başladı ama bu hafta çok iyiyim çok şükür ayrı bir rekabette var eslerle iki kilo gitmeli
ya ben şimdi sabah klasik kahvaltımı yaptım, öğlende tavsiyeler üzerine yoğurtlu müsli yedim. akşamda sporda bugün ölçü alacak hoca. yiyerek gidip karnım şiş olsunda istemiyorum. akşama ne yesem acaba :)))
Vaktim olmuyor kizim hem uyuşmuyor hem çok yaramaz
Katilirsin canm burası zayiflamadan bırakmaz kimseyiTatlım ilk kilolar hızlı gider sonra yavaşlar belki durur yine hızlanır. Eee onlarda seni seviyo hemen gitmek istemezler tabi. Sen diren gerisi gelir. =)
2 hafta geçsinde bende katılayım rekabete yaaaa
Unutmadan sorayım. Şimdi ben 5. takımdan geldim ya ordaki ilk haftam sayılıyor mu?
Olmadı öyle yapmaya çalışırim ama zorEvliyken hele çocukluyken kolay değil tabi.
Ama akşamdan salatanı hazırla limon sıkma bir dilim koy üstüne iş yerinde sıkarsın yiyeceğin zaman. Yağ kullanıyorsan sabah eklersin yağını. Akşam pişen yemeklerinden de koy akşamdan kabına. sabah dolaptan al çık. Evden getirmeyince diyet zor. Saraycanın dediği gibi küçük yoğurtlardan koy bi tanede oh mis gibi yemek.
Tatlım kendin için kolaylık bulunca gerisi gelir sen kendin böyle zorlaştırıp pskolojik olarak diyetten koparsın böle.Olmadı öyle yapmaya çalışırim ama zor
Evliyken hele çocukluyken kolay değil tabi.
Ama akşamdan salatanı hazırla limon sıkma bir dilim koy üstüne iş yerinde sıkarsın yiyeceğin zaman. Yağ kullanıyorsan sabah eklersin yağını. Akşam pişen yemeklerinden de koy akşamdan kabına. sabah dolaptan al çık. Evden getirmeyince diyet zor. Saraycanın dediği gibi küçük yoğurtlardan koy bi tanede oh mis gibi yemek.
Uzun zamandır böyle git gel dengesizlikler yaşıyorum çok sikildim yaaTatlım kendin için kolaylık bulunca gerisi gelir sen kendin böyle zorlaştırıp pskolojik olarak diyetten koparsın böle.
evden yemek getirme konusunda en şanslı benim sanırım . çok şükür işyerinde herşey var çoğu zaman taze taze kendime bişeyler yapma fırsatım oluyor işyerinde. bende evde yemek fazla yapamıyorum kendime göre 2 gün annemlerde kalıyorum . 3 günde kv bize geliyor oğluma bakmak için montignac diyeti yaptığım için bide onlardan isteyemiyorum bana ayrı yemek yapmalarını
Kaç kilo verdin? Ne zamandır diyettesin? Bir gün ara ver diyet düşünme sonra tam gaz devam et becerebilir misin?Uzun zamandır böyle git gel dengesizlikler yaşıyorum çok sikildim yaa
İşte benimde ayni nazli ,hepsi yağlı ve karbonhidratlar yan yana ,salata yoğurt bile nadir cikiyo.işyerinde çıkan yemeklerden yanada hiç şanslı değilim . hepsi bol yağlı ve unlu . haftanın 1 veya 2 günü anca bana uyan yemek çıkıyor yemekhanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?