Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hilmişim dur bakalım dahaa
bana diyordun birde takımdan atılıncaya kadar burdasın zaten sen atılıncaya kadar erir gidersin.
şok diyetleri bırak diyorum bak sana geri dönüşü kötü oluyor.

ayy hiç yemek istemiyorum zayıf olmak istiyorum artık kot giymek istiyorum ama olmuyor sinirlerim çok bozuk çok acıktım yemek yidikten sonra biraz dinleneyim spor yapcam leslie yürüyüşlerinden 3 mil zayıflamaya yönelikmiş mart sonu amelyatım var pek üst üste giyemicem bari gidiklerim doru düzgün dursun üstümde üstüme giyecek hiç bir şeyim yok eşortman acıtıyor bacaklarımı utanıyorum artık okula gitmek dahi istemiyorum

yarışçı tatlım bilgisaarda bir srun var 90 kilo üzerinde de yarışıyorum ama oraya da paylaşım yapıyorum yapılmamış görünüyor

aşkito sakın öyle bi şey yapma looo geberdirim baklmaz:alsanaalsanasmile
zaten aldatma mevzusundan gıcığım var sana:umursamaz:
atıldım diye rahata ercen daha çok yicen di miiii yok öyle yağmakaydirigubbakcemile
bak biz de eziyet çekiyoz burda anca beraber kanca beraberolumunekankayizsmile

çidom saol tatlım valla ben de 1 ay kadar acayip dağıttım...ooff ki ne offf fırsat bu fırsat deyip ne bulduysam götürdümohaoldumsmile
yani sürekli bu hırs nerdeeeeeeeeeee:sinifsinif:keşke hep böyle olsak kilo falan kalmazdı:1no2:
fatot yazdıklarını okudum canım neyse artık bi şekilde hallolmuş sen de artık eskisi gibi aramıza döner bize gaz verirsin inşallahhihoyyyt

zalimi sana da geçmiş olsun canım işin zor ameliyat falan:1no2:gayret et canıma.s.

zalimi gecmis olsun cnmm

emo$umm aycinimm.. walla kendimle ilgili ümitlerim tükeniyor..
tok karina 71,6 ciktim.
öyle abartmiyorum ama bünyem kilo almaya pek bi müsait. hadi bisey yesede hemen depolasak die bakio :))

manyak oldum bu diyet yüzünden.
hep agzimda diyet diyet,, kuscam artik.
sanirim 75 kilo ya kadar yemem lazim ..kafama dank edene kadar.
neise SIKMICAM 1-2 gün kendimi. bu diyet mevzusunu biraz kapatiyorum.
cumaya da tartilmicam ayni gec beni.

allah yüzümü kara cikarmazsa sonraki cuma o rakamin altina düsmeye ugrasicam. varsin 100 gram olsun.
ama su an diyet kelimesini duyunca igreniyorum

şok diyetleri bırak bırak bıraaaaaaaaaaaaklmaz:
bu hafta 2-3 kiloya yakın veriyosun haftaya 4 kilo kadar alıyosunohaoldumsmile
yavaş yavaş kilo vermen daha faydalı...kendini o kadar sıkıyosun ki sonrasında ne yesen vücut depoluyo,hem de sen sapıtmış oluyosun:1closedeyes:

ahh ahh ben de regliyim canım neler istiyo...üstelik dolapta çikılatalı gofret falan var ama nasıl zor tutuyorum kendimi:sinifsinif:
ben de senin gibiyim aşkitom eğer tutmazsam sonum çok kötü:gitme:
ne yapalım tutcaz şu pis boğazları:çok üzgünüm:

emosum mecburum sok diyet yapmaya.
3-4 hafta sonra ameliyat olcam..
ee o zamana kadar en az 64 e düsmem lazim !
yavas yavas her hafta 500 gram verirsem o zamana kadar anca 2 kilo veririrm.
aslinda benim sagliksiz bir diyetim var :)) ama haftada 4-5 kilo garanti :jeyyar:

hemen ekmegı kes tatlım hafta sonu hayvan gıbı yedım ama ekmek yemedım 1 gram bıle almamısım ustelık araya cıkolata bıle atıverdım yanı azmını kaybetme bı kaybedersen basladıgın yere gerı donersın takıldıysa takılsın kalsın eskıye donmekten ıyıdır enı sonu mutlaka pes edıp yıne kılo vermeye baslıkcaktır vucudunn
valla ben bu halımle utanıyom don dolas aynı seylerı gıy gobegı gızle sıya yada koyu gıyın ben kendıme hedef koydum mart sonu mezunum ole yada bole az cıksamda cok cıksamda 6 haftada 15 kılo vercem
saol tatlım nerlerdeydın ya ozledık senıı son kılo durmunuzu merak edıyorum cuma ya az kaldı su ıcmeyı ıhmal etmeyın kızlar
he bende beklıyom su reglıyı yaww sahı gecen ayda senden 2 gun sonra olmustum ben dımı

Son düzenleme:

canım ekmegı kes ve bol yesıllık ye sebze fılan cıg yada pısmıs hatta sarımsak soganda ye kı bol bol susatsınn cok cıddıyım gercı bekara bu yol kolay ama evlı cıftlerı bılemıcem

aşkitommm ha gayret başarıcaksın tatlım,hele yarım tabak mantı yemişsin ya daha nolsun yaa ben olsam dayanamazdım herhaldeaklinialirimsmile

zalimi cnm bende aynı durumdayım 90 kilo değilim ama giyemediğim elbiseler var Allah'ın izniyle vericez bu kiloları kaçış yok kaydirigubbakcemile5
kızlar bugün ne yedim yazmıcam çünkü sevgilimle son günümüzdü birlikteyken ne varsa onu yiyoruz yani ama fazla yemediğimi söyliyim bayanssulusmile

fatot evet canım geçen ayda peşpeşe olmuştuk seninki de yakındır yaniii:))
40dk stepperımı da yaptım şükür...öyle üşeniyodum ki 10dk yapsam kardır diye çıktım tv ye bakarken 40 dk ya kadar çıkmışım oh bee
ben de 10martta doğum günüm var o güne kadar forma girmek istiyorum off yaa çok sıkıldım gerçekten allah hepimize sabır versin

canım bir çok kiş gözümün önündesıcağa yakın ıkık su içerek zayıladılar benyarından itibaren bol bol ılık su içeceğm

morallerrr bozulmuş kızlar olmazlmaz:
hilmişim pes etmek yok.bak varsın o tarihe kadar 2 kilo ver ama en azından kolay kolay almayacağını bileceksin.neyse sen dur topla kafanı bu hafta.diyette yapma sadece doyduğun anda yemeği bırak.

zalimi canım üzülme vereceksin burda hepimiz vereceğiz.kurtulacağız şu illet kilolardan.

medusam bugünden itibaren tekrar asıl tatlım diyete.

kızlar cansınsen msj atmış işlerinin yoğunluğu nedeniyle gelemiyor.yarın kilosunu bildirecek ama.hepinize selamı var.

mıllet gunaydın bakıyomda bır rehavet bır rehavett

dun gece uyur gezermı oldum uyur yermı oldum bılmıyom ama gergın yatmıstım bıde belım tutulmus kendımı cıko yerken buldummboshayallersmileheheheh aferım banaa hadı bakalım sllanmak yok
dun kuaforun kızını gordum kız 14 nyasında onceden cok kıloluymus 80 fılan bakın tekrar edıyom kız 14 yasında 80 kılo ımıs ama sımdı 60 61 arasında dusunun bunu 6 ayda yapmıs o ufacık kız bız daha yok sole yok bole hadı bakalımm sılkının kukreyın bıseyler yapın kendınıze gelın cunku sız gelınkı bende gelımm yada ben gelım sızde gelın ya ıste yapalım bıseyler

selam fıstıklar ben geldımmmm

arada bı kaÇayım deıdm kafam daĞılsın az bı bakayım neler yaptınızzzzzzzzzzzzz

nasıl gıdıyor rejımlerrrrrrrrrrrrrrrr

hepınız ıyısınızdır ınŞallahhhhhhhhhhhhhhh

var mı yenı metodlar eksık kalmayım ben de:)

kızlar biraz önce çok hoş bi mail geldi sizlerle paylaşmak istiyorum ben bayıldımmmmmmmmmm

Avustralya’da, bir spor salonunun camında bir reklam; zayıf ve bronz tenli bir kadın, hemen yanında şu yazıyor:
“Bu yaz, denizkızı mı olmak istersiniz, yoksa bir balina mı?”
Afişteki mankenin fiziksel özelliklerinden çok uzak olan orta yaşlı bir kadın, spor salonunun reklamına cevap veriyor:

ılgilenenlere duyurulur,
Balinaları arkadaşları asla yalnız bırakmazlar, yunuslar, deniz aslanları, meraklı insanlar..
Aktif bir cinsel yaşamları vardır, hamile kalır, sevimli bebek balinalar doğururlar.
Denizde yüzer, oynarlar. Polinezya adalarının mercan kayalıkları gibi muhteşem yerleri görme şansına sahiptirler.
Balinalar harika şarkı söylerler, CD’leri bile vardır.
Bazı insanlar dışında, onlara zarar vermek isteyecek tek bir varlık yoktur. Dünyada herkesin sevdiği, koruduğu ve hayran kaldığı şahane hayvanlardır.
Denizkızı?
Öncelikle, denizkızı diye birşey yoktur.
Var olsalardı da kimlik karmaşası sebebiyle psikolog kapılarında sıra oluştururlardı. Balık mısın? ınsan mı?
Cinsel hayatları yoktur. Yanlarına yaklaşan erkekleri öldürüyorlar, nasıl olabilir ki? hem, iyice bir bakın, gerekli donanım nerede??
E sonuç olarak çocukları da olmaz.
Zaten balık kokan bir kadını kim ister ki?
Sonuç?
Ben balina olmayı tercih ederim.

Medya sadece zayıf insanların güzel olduğunu savunuyor ama ben çocuklarla dondurma yemeyi, beni heyecanlandıran adamla güzel bir akşam yemeğinde sohbet etmeyi, arkadaşlarımla çikolata paylaşmayı çok seviyorum.
Zamanla kilo alıyoruz; çünkü, kafamıza o kadar çok bilgi yüklüyoruz ki yer kalmıyor ve bedenimizin diğer bölümlerine yerleşmeye başlıyor J Yani, biz kilolu değiliz, inanılmaz kültürlü, eğitimli ve mutluyuz.
Bugünden itibaren, aynaya bakıp da kalçamı gördüğümde, şunu düşüneceğim:
“Allah’ım ne kadar da akıllıyım!” :))))))))))))))))))))))))

opuyorumnanaktan

Selam kızlar,
Aşkitom moreller gitmiş, bencede canım 1 hafta ara ver, sonra dietteyimö lafını ağzına alma, sadece sağlıklı besleniyorum de, sebze ağırlıklı dietlerden yap, uzmanlarda diyor zaten diet lafı bazen inasnları çok kasıyor psikolojikmen çökertiyor diye...
Emoş senin stepper dediğin alet şu basamak gibi olan, kalori ve dakka gösterendenmi, bendede var kömürlükte ben pek kullanamadım onu, şimdi bi tane kullanmadığım dolabın çekmecesini söktüm onunla step yapıorum daha iyi sanki, ama aklıma geldi birde o aleti çıkartayım abyağıdır kullanmıyorum...
Nlan paylaşımın çok güzelmiş canım aslında öyle ama görüntü bozuk olunca, birde çevredikler ay sen kilomu aldın deyip süzünce insanın yaşam sevinci bitiyor resmen(
Ayçin bu hafta mutlaka takıma girmem lazım şeker bak o kadar kilo verdim yarışta yokum hala, atlarsan beni yolucam seni kıs kurtuluşun yok haa:))
Medusa,fatot ve zalimi sizede meraba kızlar, umarım bu hafta güzel sonuçlar almışsınızdır..

SABAH,
1 adet yumurta 3 adet zeytin ve çay,
ÖĞLE
1 tabak ıspanak ekmek yemedim
ARADA
1adet muz yedim, çeyrek hamburger yedim
Buarada çayımı içiyorum, 2 litre su içiyorum, yarım saat step ve mekik hareketl yapıorum..

SABAH,
1 adet yumurta 3 adet zeytin ve çay,
ÖĞLE
1 tabak ıspanak ekmek yemedim
ARADA
1adet muz yedim, çeyrek hamburger yedim
Buarada çayımı içiyorum, 2 litre su içiyorum, yarım saat step ve mekik hareketl yapıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…