- 6 Şubat 2009
- 2.989
- 161
- 688
ne 5 i 8 kiloo((((
of üzülüyorum ama yemek görünce dayanamiyorumm..
büyü felanmi yapti bana mahalleeki karular nee :))
zaten arkamdan konusuyorlarmiss.. bu kizz kesin ilacla zayiflamistir .. mümünati yok bu kadar zayiflamasinin diee..
hani yok birde görüyorlardi yagmur camur demeden hergün yürüyüse cikiodum yhaa:)
valla ben bu halımle utanıyom don dolas aynı seylerı gıy gobegı gızle sıya yada koyu gıyın ben kendıme hedef koydum mart sonu mezunum ole yada bole az cıksamda cok cıksamda 6 haftada 15 kılo vercemayy hiç yemek istemiyorum zayıf olmak istiyorum artık kot giymek istiyorum ama olmuyor sinirlerim çok bozuk çok acıktım yemek yidikten sonra biraz dinleneyim spor yapcam leslie yürüyüşlerinden 3 mil zayıflamaya yönelikmiş mart sonu amelyatım var pek üst üste giyemicem bari gidiklerim doru düzgün dursun üstümde üstüme giyecek hiç bir şeyim yok eşortman acıtıyor bacaklarımı utanıyorum artık okula gitmek dahi istemiyorum
saol tatlım nerlerdeydın ya ozledık senıı son kılo durmunuzu merak edıyorum cuma ya az kaldı su ıcmeyı ıhmal etmeyın kızlaraşkito sakın öyle bi şey yapma looo geberdirim baklmaz:alsanaalsanasmile
zaten aldatma mevzusundan gıcığım var sana:umursamaz:
atıldım diye rahata ercen daha çok yicen di miiii yok öyle yağmakaydirigubbakcemile
bak biz de eziyet çekiyoz burda anca beraber kanca beraberolumunekankayizsmile
çidom saol tatlım valla ben de 1 ay kadar acayip dağıttım...ooff ki ne offf fırsat bu fırsat deyip ne bulduysam götürdümohaoldumsmile
yani sürekli bu hırs nerdeeeeeeeeeee:sinifsinif:keşke hep böyle olsak kilo falan kalmazdı:1no2:
fatot yazdıklarını okudum canım neyse artık bi şekilde hallolmuş sen de artık eskisi gibi aramıza döner bize gaz verirsin inşallahhihoyyyt
zalimi sana da geçmiş olsun canım işin zor ameliyat falan:1no2:gayret et canıma.s.
he bende beklıyom su reglıyı yaww sahı gecen ayda senden 2 gun sonra olmustum ben dımışok diyetleri bırak bırak bıraaaaaaaaaaaaklmaz:
bu hafta 2-3 kiloya yakın veriyosun haftaya 4 kilo kadar alıyosunohaoldumsmile
yavaş yavaş kilo vermen daha faydalı...kendini o kadar sıkıyosun ki sonrasında ne yesen vücut depoluyo,hem de sen sapıtmış oluyosun:1closedeyes:
ahh ahh ben de regliyim canım neler istiyo...üstelik dolapta çikılatalı gofret falan var ama nasıl zor tutuyorum kendimi:sinifsinif:
ben de senin gibiyim aşkitom eğer tutmazsam sonum çok kötü:gitme:
ne yapalım tutcaz şu pis boğazları:çok üzgünüm:
emosum mecburum sok diyet yapmaya.
3-4 hafta sonra ameliyat olcam..
ee o zamana kadar en az 64 e düsmem lazim !
yavas yavas her hafta 500 gram verirsem o zamana kadar anca 2 kilo veririrm.
aslinda benim sagliksiz bir diyetim var :)) ama haftada 4-5 kilo garanti :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?