Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ewt bazı insanlar varki bana aynı anda hem sıkıntı veriyor ve mutluluğa adım attırıyor bugün kahvaltıdaydım bir lokma ekmek attım ağzıma bana öyle bir laf söylediki bir ekmek ederdi yani boğazım düğümlendi hiç birşey yemedim içimden ağladım sanırım depresyondayımmafoldumben nesse 3.5tu annanemde 1 gevrek yedim şimdi de elime bir buçuk lt sıcak su aldım doyurucu bir özelliği var inş. çok zayıflıyacağım zayıflıyacağız...kaydirigubbakcemile5

Canım ya, sırf böyle insanlara inat incecik olucaksın azmet başarırsın hayatım,

Bende akşam bir tabak makarna yedim, 1 kaşık sos ve bol sarımsaklı yoğurtla,
gündüz yedişklerim hafifti, sosuda abartmadım, inşallah dengeliolmuştur..

nalanım yazdığın yazı çok hoşuma gitti süpermiş...ama yine de zayıflamak istiyorum:))))

sabah bi yerde toplantı vardı oraya gittim o yüzden 1 simit ve orda ikram edilen 1 dilim kek gibi bir şey yedim
öğlen bi şey yemedim 20 dk kadar yürüdüm eve gelirken
akşam salata ve ızgara balık yedim yağsız ekmeksiz
regl olduum için canım tatlı istedi 1 tane kelogs k bar yedim
5i 1 yerde çayımı içtim
aşkı memnuyu izlerken stepperda yürürüm biraz da...hee mekik vs egzersizlerimi de yaptım
off valla çok istiyorum zayıflamayı...hadi ızlar kimse pes etmesin...hep beraber yapalım

çidoşum stepperımın resmini yüklemek isitiyorum ama olmadı..evet canım dediğin gibi bi şey adım atıyosun önündeki ekranda göstergeleri var
çok etkili bi şey tavsiye ederim,benimki yana doğru bastırdığı için belimi de çalıştırmıştı resmen inceliyo balim harika bi şey

süpersin emoşum:lepi:
Hiç bişey yememişin kuuu, elnbette zayıflarsın böyle devam şekerim yaza ankara ya gelince incecik incecik bulaşalım şöle bi güzel alışveriş yapalım...
Canım anladım stepper benimkinden bi aşğı bi yukarı, adım atıyorsun demi.. Bende çıkartıyım onu doğru söylüyorsun daha etkili hem yaktığın kaloriyi ve zamanıda gösteriyor
..

canım merhaba

sana sunu soylemelıyım kı kac kılo olursan ol yada nasıl gorunursen gorun 1 kural kendıne laf soyletme buna kımsenın hakkı yok nıcın kendını ezdırıyosun yada laf soylemelerıne ızın verıyosun sısman olmak senın tercıhın olabılır takıldıgım tek soru bu sanırım yasın benden baya kucuk kuzum bak ne sekılde gorunursen gorun BIRILERININ SANA LAF SOKMALARINA YADA SENIN KISILIGINE MUDAHELE ETMELERINE IZIN VERME

HA DIYCEKSIN KIRAMIYOM SU BU BI SURU BAHANE URETCEN

BAK PESINEN DEDIM BAHANEEEEE

2 DEPRESYONA HENUZ GIRMEDIN SEVINE BILIRSIN ve ınan gırmenıde ıstmem ufak bı bunalım gıbı bısey gecırıyo olabılırsın ama depresyonadayım depresyona gırıyorum dıye kendını kanalıze etme ( DEPRESYON ADAMIN AGZINA EDER AFEDERSIN AYLARCA EVDEN CIKMAK ISTEMEZSIN OT GIBI MAL GIBI OLURSUN )

3 VE LUTFEN BUNA DIKKAT ACLIGI BIRAK KENDINI AC BIRAKARAK SADCE BIRAKMIS OLUYOSUN VE ZAYIFLAYACAGINI DUSUNME CUNKU BU SEKILDE UZUN SURE ACLIGIN ARDINDAN YEDIGIN MAMALAR SANA HEMEN YAG OLUYOOO BUNUDA SAKIN UNUTMA

ILIK SU VUCUTTTAN ATILMASI UZUN SURUYO O YUZDEN TOK HISSEDERSIN KENDINI AMA EVET SU ICMEYE DEVAMMM KUZUMM

55 dk stepper yaptım yaşasııııııııııın:teytey::dance:
dizilere bakarken nasıl geçti bilemedim ohh valla:sm_cool:
yarım saat diye çıkmıştım nerdeyse 1 saat yürüdüm çok mutluyumdelikafadulden
tekrar mekik de yaptım,öğlen de yapmıştım 20 dk tempolu yürüyüşüm de vardıhihoyyyt
ohh be kendimi iyi hissediyorum bugün
çidoşum sağol bitanemopuyorumnanaktanbana sorarsan sen süperin o kadarcık kilona nasıl azim yapıyorsun hayranım sanaa.s.
beni bugün 70,3 olarak kaydedin canlarım

kızlar bende bugün bilinen standart kahvaltı yaptımm arada yeşil çay içtimm.öğlen de misafirim vardıı ksır yaptık yedikk valla.
çokda güzeldi afiyetle yedimm.bu yüzdende akşam yemedimm.45 yürüyüş yaptımm 1 saat de step yaptım akşam kızlarrr ..tartıldımm 70 kilo olmuşumm 1 kilo daha gitmiş.regl dönemimin 3 günü yani anlıycağınız daha çok giderr holeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

haha emo$um biz birlikte yükselipp birlikte dü$ü$e geciyoruzz ne hikmetse.. dur bende tartilayim:)) ama sakin bunu yazmaaa aycinn walla abartmiyorum 4 tabak yemek yedim gün icindee kuscamm sistim patladimm..
altimda tayt vardi göbegim löpür löpür tasti üzerinden hahah:)

ohaaa 72,7 :roflol:

yani migdem tam olarak üatlamak üzere.. sabah 70,3 ciktim.
bunu yazz Aycinim kaptanimm.. dünyanin en iyi yürekli kaptanii.
.. olmusken tam rezil olayimm..

Kizlar özür dilerim sizden.. sonucta kilo verenlere büyük haksizlik oluyor. takimcek ilerleyemiyoruz.
ama söz degiscemm !!

bu da bana kapak olsun :)

7,TAKIM 143.ETAP
yarisci ( 77/76/1,0/1,3&#37
askito (68,7/70,3/-1,6/-2,32%)
cimcime50 (52,7
ebtuna (70,7/70,3/0,4/0,56%)
cansınsen (67/
pregant (87/
zalimi (88/
amylee_5 (71,0/70/1,0/1,4%)
meral (63,1/
fatot (74,5/
medusa (58/
cigdem83(60,9/)eski üye 8,takımdan mezun

7,TOPLAM KıLO(777,7/)

Son düzenleme:
günaydın kızlar
evet büyük gün cuma yine geldi.
tüm arkadaşlarımdan rica ediyorum bildirim işini lütfen 12 den sonraya bırakmayalım.
iyi yürekli kaptan bir canavar olabilir hatırlatayım dedimsırnaşık şey

7,TAKIM 143.ETAP
yarisci ( 77/76/1,0/1,3&#37
askito (68,7/70,3/-1,6/-2,32%)
cimcime50 (52,7/52.2/0.5/0.94%)
ebtuna (70,7/70,3/0,4/0,56%)
cansınsen (67/
pregant (87/
zalimi (88/
amylee_5 (71,0/70/1,0/1,4%)
meral (63,1/
fatot (74,5/
medusa (58/
cigdem83(60,9/)
eski üye 8,takımdan mezun

7,TOPLAM KıLO(777,7/)

kılom aynı kızlar reglı olamadım daha

yuppii takımdayım artık,
yalnız orda 60,900 yazıyor ben şimdi 63 üm ayçincim, dijital tartım bozuk o nedenle, küsüratları bilemiyorum...amna 2 hafta önce 65 dim 2 haftada 2 kilo verdim çok şükür:dance:en kısa zamnda düşerim 60 ların altına inşallah
Kilo verenleri taberik eder veremeyenlereklava: diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…