ewt bazı insanlar varki bana aynı anda hem sıkıntı veriyor ve mutluluğa adım attırıyor bugün kahvaltıdaydım bir lokma ekmek attım ağzıma bana öyle bir laf söylediki bir ekmek ederdi yani boğazım düğümlendi hiç birşey yemedim içimden ağladım sanırım depresyondayımmafoldumben nesse 3.5tu annanemde 1 gevrek yedim şimdi de elime bir buçuk lt sıcak su aldım doyurucu bir özelliği var inş. çok zayıflıyacağım zayıflıyacağız...kaydirigubbakcemile5
nalanım yazdığın yazı çok hoşuma gitti süpermiş...ama yine de zayıflamak istiyorum:))))
sabah bi yerde toplantı vardı oraya gittim o yüzden 1 simit ve orda ikram edilen 1 dilim kek gibi bir şey yedim
öğlen bi şey yemedim 20 dk kadar yürüdüm eve gelirken
akşam salata ve ızgara balık yedim yağsız ekmeksiz
regl olduum için canım tatlı istedi 1 tane kelogs k bar yedim
5i 1 yerde çayımı içtim
aşkı memnuyu izlerken stepperda yürürüm biraz da...hee mekik vs egzersizlerimi de yaptım
off valla çok istiyorum zayıflamayı...hadi ızlar kimse pes etmesin...hep beraber yapalım
ewt bazı insanlar varki bana aynı anda hem sıkıntı veriyor ve mutluluğa adım attırıyor bugün kahvaltıdaydım bir lokma ekmek attım ağzıma bana öyle bir laf söylediki bir ekmek ederdi yani boğazım düğümlendi hiç birşey yemedim içimden ağladım sanırım depresyondayımmafoldumben nesse 3.5tu annanemde 1 gevrek yedim şimdi de elime bir buçuk lt sıcak su aldım doyurucu bir özelliği var inş. çok zayıflıyacağım zayıflıyacağız...kaydirigubbakcemile5
7,TAKIM 143.ETAP
yarisci ( 77/76/1,0/1,3%)
askito (68,7/70,3/-1,6/-2,32%)
cimcime50 (52,7/52.2/0.5/0.94%)
ebtuna (70,7/70,3/0,4/0,56%)
cansınsen (67/
pregant (87/
zalimi (88/
amylee_5 (71,0/70/1,0/1,4%)
meral (63,1/
fatot (74,5/74,5/0,0/%0,0)
medusa (58/
cigdem83(60,9/)eski üye 8,takımdan mezun
7,TOPLAM KİLO(777,7/)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?