o zaman benim diyetim daha deişik bebeemmedusam yok bebisim .. benim kanki oruc zamani.. iftarda sadece bir tas corba iciyordu..
o gün annesi ne yapmissa..
öyle verdi 10 kiloyu.
ben disimi SIKIP SIKI bir diyet yapsam 3 haftada 6 kiloyu sorunsuz veririrm ama da ya na mi yo rum((((((((((((
basarmam lazim ama.. mart sonu gibi gögüslerime estetik yaptircam. o zamana kadar en az 63-64 olmam gerekiyor.
7.TAKIM LİSTEMİZ
yarisci 172 cm 75,5 kg hedef mayıs sonu 63
askito 162cm 65,7 kg hedef mart sonu 62
cimcime50 157cm 54,5 kg hedef şubat sonu 49
ebtuna 167 cm 69 kg hedef 22 ocak 66
cansınsen 167cm 68 kg hedef şubat sonu 60
pregant 172cm 91 kg hedef 62
zalimi 160cm 92 kg hedef aralık sonu 55
amylee_5 164cm 74 kg hedef şubat başı 69
meral 160cm 63,5 kg hedef 58
fatot+ 170cm 75,9 kg hedef 56
medusa 156cm 60 kg hedef mart sonu 50
Canım sendeki azim çoğumuzda yok, başarabilirsin, bu aralar biraz dışarda takıldın ondan, hadi hilmiş çoğu gitti azı kaldı,
Emoş bende bu takımda kalmak istiyorum canım, kendimi sanki bizim topicte gibi hissediyorumopuyorumnanaktan
o zaman benim diyetim daha deişik bebeem
hiç ümitsizliğe kapılma yaparsın cnm sen ben sana kendimden daha çok güveniyorum olumunekankayizsmile
ben dün tartıda 57 kiloyu gördüm sabahta 57 kiloydum sanırım bi kilo daha verdim hihoyyyt
mart sonuna kadar 50 olabilirmiyim bilmiyorum az kaldı çünkü bilmiyorumkismile
bu aralar aşkım yanımda olduğu için biraz diyeti bozuyorum ama bi kaç gün sonra daha iyi başlıcam boshayallersmile
yinede dikkat ediyorum tabiki yediklerime zemuszemus
günaydın kızlarrr
dün sabah 1 poğaça
öğlen tavuk sote+2 kaşık pilav+az salata
akşam çorba+ıspanak yemeği+ 1dil.kepekli ekmek
ara 2 kare bitter çikolata
bu sabahta 1 küçük poğaça yedim
çiğdemcim hemen bakacağım eski kilona canım o kilona göre bildirim yapılacak yani almış olarak listede ilerleyeceksin.
hilmişim sen hepimizden azimlisin canım bozma moralini bu süre içersinde şok diyetleri bırak tatlım normal diyetine devam et.üstüste bu şok diyetler sende bıkkınlık yaratmış olabilir.
medusa sevindim canım 1 kilo daha vermiş olmana.
eee hadi diğer kızlar nerde?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?