Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

o zaman benim diyetim daha deişik bebeem
hiç ümitsizliğe kapılma yaparsın cnm sen ben sana kendimden daha çok güveniyorum olumunekankayizsmile

ben dün tartıda 57 kiloyu gördüm sabahta 57 kiloydum sanırım bi kilo daha verdim hihoyyyt

mart sonuna kadar 50 olabilirmiyim bilmiyorum az kaldı çünkü bilmiyorumkismile

bu aralar aşkım yanımda olduğu için biraz diyeti bozuyorum ama bi kaç gün sonra daha iyi başlıcam boshayallersmile
yinede dikkat ediyorum tabiki yediklerime zemuszemus

günaydın kızlarrr
dün sabah 1 poğaça
öğlen tavuk sote+2 kaşık pilav+az salata
akşam çorba+ıspanak yemeği+ 1dil.kepekli ekmek
ara 2 kare bitter çikolata

bu sabahta 1 küçük poğaça yedim

çiğdemcim hemen bakacağım eski kilona canım o kilona göre bildirim yapılacak yani almış olarak listede ilerleyeceksin.

hilmişim sen hepimizden azimlisin canım bozma moralini bu süre içersinde şok diyetleri bırak tatlım normal diyetine devam et.üstüste bu şok diyetler sende bıkkınlık yaratmış olabilir.

medusa sevindim canım 1 kilo daha vermiş olmana.

eee hadi diğer kızlar nerde?????????

bana ne kadar yardimci oldunuz anlatamamm..

hele medusamin .. ben sana kendimden cok güveniyorum demesii..
simdi 5 tane patates kaynatiyorumm..
bütün gün nonlari yicem :lepi:

sabah 71 ciktim. sanirim vücudum su topladi. yada ben öyle olmasini istiyorum :)
yoksa 2 günde 2 kilo nasil alinir :roflol:

yarin allah kerim..

kaydirigubbakcemile2

aycincim pogaca yeme bebisim :))) onun yerine ekmek ye .. hem 1 pogaca yerine 2 dilim yersin daha cok tok tutar.

selam şirinelr
medusa sevindim canım devamda gelir
hilmiş çok az kaldı kuzum finalee bu kilo nedir senin için

sabah biraz ekmek biber kavurması azıcık ve çay
öğlen çrba biraz fasulye ve salata şimdi yeşil çay içiyorum akşamda pırasa var

Selam kıslar,
Sabah:3-4 adet sucuk yedim 1 dilim ekmekle
öğle:1 adet çikolata yedim, canım başka bişey istemedi,
ayçincim şu elmalı limonlı çay tarifinden yaptım, çok etkili bişey saat 4 ve ben hala acıkmadım, karnımın gurklaması dışında açlık hissetmiyorum:)
Akşamada sadece çorba içicem...

hahaha bu tarifi herkese veriyorum ve herkeste mennun kalıyor ama ben hala yapamadım tembelliğimden habirde elma almam lazım.boshayallersmile

ayyyyy simdiye kadar 4 tane haslanmis patates.
1 dilimde ekmek yedim..
annem aradi manti yapiyorlarmis ((((((((((

gel efede yesin madem sen iyettesin dio.
gidicem..
ama yememeyi basaracagimi hic sanmiyorum...
off sarimsakli yogurt üstüne ühühühühühü

slm kızlar bugün çok yorgun hissediyorum kendimi nedense sabah normal bir kahvaltı yaptım biraz öncede biraz pilav ve salata yedim

slm kızlar cok cokk uzgunum uzun zamandır ugramıyorum buyuk bı problem yasadım ve bunun sonucu tabe bana yeme krızı olarak dondu yarından ıtıberen hatta sımdı dıyette gırıyorumm tam gaz hep boyle dıyorum ama ıste hayatt yakamızı bırakmıyo ılla hırpalıycakkk kafam kazan gıbı ama sukurrr

selam cicişleropuyorumnanaktan
ben bugün de idare ettim valla çok güzel mamalar yaptık ama kendimi tuttumsempatiksalakcinni...stepperımı ve egzersizlerimi de yaptım inşallah devam ederimhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
valla kendime sordum bak kızım dedim tamam şimdi bunları yemek istiyorsun ama bunları yemeyi mi daha çok seviyorsun yoksa istediin şeyleri rahat rahat giyebilmeyi ve iltifatlar almayı mı?bayanssulusmilezemuszemustabii 2.si ağır bastıbayanssulusmile...kilo alınca milletten duyduğum sinir bozucu laflar da cabası tabiiÇok üzgünüm çoook,
sonuçta yemek yerken anlık mutlu oluyoruz ama 2.nin verdiği mutluluk çok daha uzun süreli ve daha güzel:dance:...ooff allah hepimize azim,gayret versin inşallah:Saruboceq:

aşkitom dayan yavrum dayan,ara ara cozutuyoruz hep bu cozutmalarımız yyüzünden zorlanıyoruz zatan,aah ahh ne olurdu ki hep aynı azimle devam edebilsekboshayallersmile

fatot sen uzun zamandır olmayınca anladım bi şeler olduunu,en çok uğrayan sendin çünkü,çok geçmiş olsun canıma.s.
hadi bakalım senin motivelerini de özledikhihoyyyt

yarim tabak yedim :)

emosum fatotcum zalimi hosgeldinizz...
kacamaklarinizi yazmanizi tavsiye ederim. en azindan bir utanc duygusu oluyor D

günaydın kızlarr

fatot hayırdır kuzum neyin var?özledik seni özel değilse anlat rahatlarsın.
emoşum sende demekki benim gibi motive oluyorsun.bende dünden beri kendime aynılarını söylüyorum.yesen eline ne geçecek sadece kilo.
yemessen ne olacak.yazın istediklerini giyeceksin ve özgüvenli yaşayacaksın.
umarım artık bu son diyetim olur ve hedefe kadarda hiç bırakmam.

zalimi pek uğramıyorsun artık.
pregant da yok.
nalan yoğunmuş,meral nerelerde?

ayyy hadi toplanın bakalım.

dün öğlen çorba+köfte ama sebzeli ve beşamelli.makarnada vardı ama yemedim.
akşama çorba+mantar sote+havuç salatası
bu sabahta peynirli tost yedim.henüz bir şey içmedim ama ben tüm içeceklerimi şekersiz içerim.

selam kızlar nerelerdesiniz pek uğrayan olmamış gene:sm_confused:
aşkito kaçamakları yazmayalım loo bi kere yazmıştık hatırlarsan sonumuz çok fena olmuştu-tatlicadiarzu-..herkes birbirinden özeniyo toptan gümlüyoz valla...kaçamakları yazmayalım bence sakıncalı

ayçinim aynen öyle canım yaa,yemek yeyince o anlık mutlu oluyoruz ama sonrası derin bi pişmanlık ve üzüntü:gitme:...istediklerimizi giyemiyoruz canımız sıkılıyo,vitrinlere bakamıyoruz,milletin laflarına moralimiz bozuluyo:çok üzgünüm:...en iyisi diyeti bozmamak...sonunda daha mutlu olacağımız kesin...vereliniortak

bugün sabah kahvaltımı güzelce yaptım yine...öğlende haşlanmış,kavrulmuş sebze yedim,2 kaşık kadar yoğurtlacokacimcoook...
akşama da allah kerimyerimseniben

dün akşam 30 dk stepper yaptım+egzersizlerimi yaptım off kızlar yaklaşık 1 ay ara vermiştim nasıl hamlaşmışım her yerim ağrıdı valla pöffkafamçokkarıştıakannehir

hilmiş bende de senin gibi hiç motivasyon kalmadı... pilatese başlayacaktım o da dizim nedeniyle olmadı... benim daha fazla vermemem gerekiyor galiba laelaelaelaelae

yok yokk
aksam tok karinla yarin diyet yapicam diyorum,.
uyandigimda ayni düsünüyorum.
mutfaga girip ekmek kizartip nutella sürüyorumklava:

70 i gördüm bu sabah yine.

bu ne böyle yhaa..
takildim kaldim..
belkide 8 ay olmustur.
yok git gel git gel yine 70!

takimdan cikmayi bile düsündüm. zaten ben cikmazsam bu gidisle atilcam

Ben geldim,
Emoş , ayçin kızlar ne güzel motive etmişsiniz kendiniz, buraya yazdıklarınızlada ben motive oldum:))
Sabah:kepekli tost, şekersiz çay
öğle:1 kase çorba
arada 1 muz yedim 1 de çikolata
akşamada ızgara balık ve salata yiyeceğim...

Hilmiş sakın vazgeçme yolarım senii,
Canım bak rahatsın şu aralar çok güzel görünüyorsun bundan sebep yiyorsun ama düşün daha ince olucaksın, gayret göster sadece 5 kilon kaldı ya sakın bırakma, çok üzülürüm...

ne 5 i 8 kiloo ((((
of üzülüyorum ama yemek görünce dayanamiyorumm..
büyü felanmi yapti bana mahalleeki karular nee :))

zaten arkamdan konusuyorlarmiss.. bu kizz kesin ilacla zayiflamistir .. mümünati yok bu kadar zayiflamasinin diee..
hani yok birde görüyorlardi yagmur camur demeden hergün yürüyüse cikiodum yhaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…