Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

merhaba kizlar pek vaktim yok.. misafirim gelecek. aksamaa esimle yemege cikcaz :asigim:

hemen dünün raporunu vereyim.. dün dügüne gittimm
ve orda ekmek tavuk götürdüm.. ayrica hamburgerde yedim..
bugün de malum diyet olmaz-

yarin ve öbü+rgün 2 gün pirinc lapa yiyeyim istiyorum .. bakalimm..
öptüm hepinizi

medusam benim kanka corba diyetiyle 1 ayda 10 kilo vermisti.
diger bir arkadasim günde 1 kase nesfit ile 1 ay da 7 kilo verdi.. 2 ay önce.

Kızçelerim benimki aslında tam olarak çorba diyeti saylanmas zemuszemus

Sabah bir dilim ekmek yanında peynir falan yiyorum

Sonra öğlen ve akşamda herhangi bir çorba yapıyorum canım o gün ne istiyorsa yanına da salata yapıyorum çorba ve salataya oldukça az yağ katmaya çalışıyorum bazen çorbaya yağ katmadığımda oluyo iki öğün çorba yiyorum yaniii

Ama bugün sevgilimlen birlikteydim sölemesi ayıp :asigim: öğlen yemek yemeyi unuttuk :roflol:

Bende sabah yine kepek ekmekle peynir falan yemiştim akşam baktım annem saolsun benim için çorba yapmış onu yedim bide salata yanındaa yerimseniben

Ben iki öğün çorba içerek önceden çok kilo vermiştim.Tabi sonra abartılı beslenme ile aldım o kiloları...

Yani benim diyetim böyle amylee'cim yerimseniben

Aşkitom senin dediğin lahana çorbası diyeti mi yoğusam bi deyver gülümolumunekankayizsmile

medusam yok bebisim .. benim kanki oruc zamani.. iftarda sadece bir tas corba iciyordu..
o gün annesi ne yapmissa..
öyle verdi 10 kiloyu.
ben disimi SIKIP SIKI bir diyet yapsam 3 haftada 6 kiloyu sorunsuz veririrm ama da ya na mi yo rum ((((((((((((

basarmam lazim ama.. mart sonu gibi gögüslerime estetik yaptircam. o zamana kadar en az 63-64 olmam gerekiyor.

7.TAKIM LıSTEMıZ
yarisci 172 cm 75,5 kg hedef mayıs sonu 63
askito 162cm 65,7 kg hedef mart sonu 62
cimcime50 157cm 54,5 kg hedef şubat sonu 49
ebtuna 167 cm 69 kg hedef 22 ocak 66
cansınsen 167cm 68 kg hedef şubat sonu 60
pregant 172cm 91 kg hedef 62
zalimi 160cm 92 kg hedef aralık sonu 55
amylee_5 164cm 74 kg hedef şubat başı 69

meral 160cm 63,5 kg hedef 58
fatot+ 170cm 75,9 kg hedef 56
medusa 156cm 60 kg hedef mart sonu 50

Son düzenleme:
12 Şubata
yarisci 74
askito 64,4
cicime50 53,5
ebtuna 67,6
cansınsen 67,3
zalimi 90
meral 62,2
pregant 89
amylee 72,5 fatot+ 74,5
medusa 58,8

Son düzenleme:
kızlar günaydın
haftaya daha iyi başlamak isterdim ama malesef bu uygulamalar yapılmalı ve yüzümüze tokat gibi yemeliyiz.

evettttttt 12 şubat listesinde hedef kiloya uyamayanlar yarisci-askito-ebtuna-meraltakım kuralları gereği 1 er ceza puanı almış bulunmaktadırlar.

birde takıma girerken herkesin kendi hedef tablosu vardı.lütfen herkes hedefine tekrar baksın ve herkes bu hedefi yakalayıp yakalamaycağı yada neden yakalayamadı ile ilgili yazılarını yazsınlar.

1 ayda 1.5 kilo almışım.bu benim için çok üzücü bir durum ama şu anda yapmam gereken tek şey diyetime sarılmak ve bunuda yapmaya başladım.hala hedefimi tuturabilmek gibi bir şansım var eğer azimle devam edersem.

sELMALAR,
AYÇıN BEN GEÇEN HAFTA HER GÜN BıLDıRıM YAPTIM GıRMEDıMMı TAKIMA, LıSTEDE ıSMıM YOK,
hABER VERDE CANIM KENDıME TAKIM BULAYIM

selam kızlar ben geldim bomba gibi başlıyoruz inşallahdelikafadulden
açnim cezayı aldık canın saolsun arkadaşım bu da bize kapak olsun valla:tomato:
çidoş dur gitme kuu sen de buraya gel anca beraber kanca beraberolumunekankayizsmile

benim annemler geldi tekrar eski düzenime kavuşuyorum,azimliyim yılmayacağım inşallahhihoyyyt
sabah normal kahvaltımı yaptım,dikkat ederek tabii
öğlen eve gelince haşlanmış makarnayla light tonbalığı yedimcokacimcoook
akşama da salata ve meyve yicem sadece:Saruboceq:
hadi kızlar bu sefer asılıcaz...şımardığımız zaman toparlaması çok zor oluyo,hadi tekrar toparlanalım hadi hadiiihihoyyytkaydirigubbakcemile2

Selam kızlar

Ya sabah giremedeim sşteye sorun mu vardı açmadı anlamadın

E ne durumda yız nasıl gidiyorrrrrr

Ya ben haftasonu biraz kaçırdım misafirlerim vardı Cuma cmt. Dün de annemdeydim derken ufaktan yedimL(((((

Neyseeeeeee cezaları aldık galiba takımca L

sELMALAR,
AYÇİN BEN GEÇEN HAFTA HER GÜN BİLDİRİM YAPTIM GİRMEDİMMİ TAKIMA, LİSTEDE İSMİM YOK,
hABER VERDE CANIM KENDİME TAKIM BULAYIM
ne o kız öyle sitemkar yazmışsın başka takım falan bulayım diye
otur oturduğun yerde.ben geçen hafta sana yazdım ama cevap vermedin.sen daha öncede başka bir takımda yarıştığın için oradan ayrılış kilonu bildirmelisin yada takımı ve yaklaşık tarihi söyle buluruz.bu hafta listede olacaksın merak etme.
birde genel olarak yeni üye ilk haftadan listeye giremez ama sana torpil yapacaktık emme yazmadın kuuu.
kız ceza aldık ama umarım bizde tokat etkisi yaratırda gider bu kilolalar.

walla ceza almak bile yetmedi bana..
cok moralim bozulu.
pirinc lapasi yaptim cok hafif tuzlu ve 0 yag.

igrencti.
bende kendime 2 dilim nutellali ekmek yagladim.. üzerinede gofret yedim..

mafoldumben

Kız hiç sitem edermiyim ,bian önce takımda olmak istiyorum daha bi hırslı oluyor böylelikle, mesajını okumamışım demekki canım gözümden kaç:kedi:mış
Ben 8. takımdaydım tatlım 61,400 sanırım ama sen bi bak istersen...olumunekankayizsmile

Bugünkü menüm,
sabah 1 popkek, şekersiz çay(canım kahvaltı yapmak istemedi)
öğle kereviz yemeği ekmeksiz,
arada 1 adet muz
akşam: 1 kase çorba, havuç salatası vede 2 dilim ekmek yedim,

selam kızlar
kahvaltı 3 zeytin 1 dilim ekmek biraz peynir ve çay
öğlen salata
akşam bira patates yemeği 2 kaşık pilav ve salata
1 kasede çorba 1.5 dilim ekmek

sizlerin yediklerini okuyunca imreniyorum..
benim otivasyonum neden bu kadar düstü anlamiyorum..
hemde martta tr ye gidicem.

of of

sizlerin yediklerini okuyunca imreniyorum..
benim otivasyonum neden bu kadar düstü anlamiyorum..
hemde martta tr ye gidicem.

of of

Canım sendeki azim çoğumuzda yok, başarabilirsin, bu aralar biraz dışarda takıldın ondan, hadi hilmiş çoğu gitti azı kaldı,

Emoş bende bu takımda kalmak istiyorum canım, kendimi sanki bizim topicte gibi hissediyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…