Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Guzel bi paylasim ablam

Ben yulaf ezmesi yiyorum ama bugün marketten nestlenin tropicâl Meyveli müslisini aldım..lifalifin yulaf ezmesi en Güzeli... Ohhh ne güzel salata gibisi var mı ya...ba-yı-lı-yo-ruuuum :)

Hosbulduk 1 tane yiyorum ama normalde 6 tane yerdim Salçalı yumurtayla abartıli yeme aliskanligim var kurtulamiyorum inşallah yarindan sonra duzeltirim
İnşallah canım zaten bi günde alismadik ki böyle yemeye bir günde duzeltelim zamanla düzelir
Hatta ben sana diyete ilk basladigim gun yesiklerimi söylesem ooo ..
5 tane içli köfte
Iskender tüm tabağı yedim ekmekleriyle yani
1kutu kola

İnşallah düzelir aynen 1 yilda alıştım böyle vahşice yemeye 4 yildir da profesyonel olarak yiyorum

Yasasinnnn aramıza yenilikler getiren biri daha katılmış hoşgeldin canım
Biraz dukanvari tarifler gibi geldi bana bunlar :)
Ben yulaf ezmesi yiyorum ama bugün marketten nestlenin tropicâl Meyveli müslisini aldım..lifalifin yulaf ezmesi en Güzeli... Ohhh ne güzel salata gibisi var mı ya...ba-yı-lı-yo-ruuuum :)
Hafta sonu tropikali elime alıp geri bıraktım :) yulaf aldım bende lifalifdi hatta sadece tek bir kaşık yiyebildim sevmedim tadını çöpe attım
Bu arada sende benim menümu görmedin sanırım

Yooo gördüm menünü...aklımdan geçenleri yazmadım mı?dur bakıyorum hemen..niye attın yahu,ben sana tarifler verirdim..o zaman müsli al ..o tatlı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…