- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
Ben şimdi yazılanları okurken bile 2-3 sayfa atlıyorLa bir gunde 1000 mesajmi yazdiniz
İyi aksamlar..
Çok kötü oluyor insan inşallah bida olmazAslında aksine pek bişi yemedim birde daha önceki günlere göre daha hafif yedim aslında ama nedenini çözemedim :)
Teşekkür ederim :) aslında bilinçli olarak yapmamıştm spora gidicem diye erken yedim midem kazinmaya başlayacak gibi hissedince ton balık çare oldu ..Havvacım okumuştum menünü yorumu yazmamışım..ben senin menülerini çok beğeniyorum.gerçekten eleştirilecek birşeyi yok..örnek menü bana göre..akşam öğününü 2 ye bölmüşsün bu tokluk verir ve az yedirir..özellikle salata ve çorba yedikten enaz yarım saat sonra ana yemek yenmesi Önerilen birşey..
Bunu doktorlar da öneriyor sabah kalkınca hemen 1bardak suyu ayakta içersen midemi geçip direk bagirsaklarina iniyormus buda kolaylık sagliyormus bi dene :)Yulaflı başka tarifler bende istiyorumYulafa kabuzlık için sarıldım.
Kuru incir , kayısı kurusu hiç fayda etmedi inanılması güç ama ilacım muzMuz yersem sıkıntım yok
Geçmiş olsun canım:)
Gecmisi okuyacak hal yok kizlar .
Gecengun sabah ayazdi usuttum demistimyagozume vurdu. Sag gozum İyce kanlandi cok fena . Misafir var diye dr . Gidemedim . Sabah esimle gidicem ..
Su an tele bile zor bakiyorum . Birkacgun gelip yazamazsam bilinki ondan..
Sevgili eslerim .. İstikrarli bir sekilde kilom artmis yine. Yarina iner ama bugun bisi yiyemefim desemnyeridir .
Sabah 1 hurma yiyip ise koyulmustun .
Oylen gibi bir dl ekmek peynir yedim ..
Aksamda arkadaslarla salatalarimdan ...
Herkes iyidir insallah okadar yazmissinizki bu ne dedim
İyi aksamlar herkese ..
Bugünki menümü yazayım bende.
Sabah:
tulum peyniri
haşlanmış yumurta
maydanoz,nane,dereotu, domates,salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
ara:
1 türk kahvesi
öğlen:
1 kase yoğurt müsli
akşam:
1 kase yoğurt
2 lt su içtim. 40 dk kadar spor salonunda çalışabildim. 12000 adım atmışım. Spordan sonra süt içtim.
Adim Irmak=) corbaya kucuk bir lahananin yarisi, bir sogan, 4-5 dis sarimsak, bir kase kadar ispanak, 5 tane kereviz sapi ve et suyu koydum, lezzetli oldu. Daha once domateslisini yapip begenmemistim, bu seferki gayet icilebilir. Bir de fazla pisirmedim, 40 dk falan. Yoksa lahana cooook kokuyor...Çorbanı nasıl yaptım sokolacım..adını yazmış mıydın? Hatırlayamadım
Bugün birazcık öyle oldu doğru :)canım bana menün çok az geliyor
Adim Irmak=) corbaya kucuk bir lahananin yarisi, bir sogan, 4-5 dis sarimsak, bir kase kadar ispanak, 5 tane kereviz sapi ve et suyu koydum, lezzetli oldu. Daha once domateslisini yapip begenmemistim, bu seferki gayet icilebilir. Bir de fazla pisirmedim, 40 dk falan. Yoksa lahana cooook kokuyor...
Benimkide buna yakın ama ben domates,kapya biber ve maydanoz koyuyorum..soğanı 3-4 tane koyuyorum..bende 40 dakika pişiriyorum düdüklüde.,Adim Irmak=) corbaya kucuk bir lahananin yarisi, bir sogan, 4-5 dis sarimsak, bir kase kadar ispanak, 5 tane kereviz sapi ve et suyu koydum, lezzetli oldu. Daha once domateslisini yapip begenmemistim, bu seferki gayet icilebilir. Bir de fazla pisirmedim, 40 dk falan. Yoksa lahana cooook kokuyor...
Ya aslinda amacim o diyeti takip etmek degil, cok kafama yatmiyor. Ama corbasi gayet guzel ve saglikli bence. O yuzden kahvaltilarda ve aksamlari icmek icin yaptim=)Lahana corbasi diyet mi yapiosun canim
Bugün birazcık öyle oldu doğru :)
Biber koyacaktim ben de, evde kalmamis=)Benimkide buna yakın ama ben domates,kapya biber ve maydanoz koyuyorum..soğanı 3-4 tane koyuyorum..bende 40 dakika pişiriyorum düdüklüde.,
Bende dolapta duruyor çok acıkırsam içiyorum ama 2 gündür içemedim..Ya aslinda amacim o diyeti takip etmek degil, cok kafama yatmiyor. Ama corbasi gayet guzel ve saglikli bence. O yuzden kahvaltilarda ve aksamlari icmek icin yaptim=)
Ya aslinda amacim o diyeti takip etmek degil, cok kafama yatmiyor. Ama corbasi gayet guzel ve saglikli bence. O yuzden kahvaltilarda ve aksamlari icmek icin yaptim=)
1yumurtaYulaf kepeğini sadece yoğurda karıştırıp yiyorum..başka türlü hiç kullanmadım..ama krep yapmayı düşünüyorum..
Ben de memnun oldum. 25 yasindayim, sen?Ben onu diyetsyenme sormuştum zmninda cok saglikli bi corba demisti iyi yapmıssin canimbende lahana alp yapcm afiyet olsun bende yağmur buarada yasin kac memnun oldum irmakcim
Yemeksiz bi menü olmuş sanki bana az geldi senin yazdıklarını okuyunca ben acıktım senin yerineBugünki menümü yazayım bende.
Sabah:
tulum peyniri
haşlanmış yumurta
maydanoz,nane,dereotu, domates,salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay
ara:
1 türk kahvesi
öğlen:
1 kase yoğurt müsli
akşam:
1 kase yoğurt
2 lt su içtim. 40 dk kadar spor salonunda çalışabildim. 12000 adım atmışım. Spordan sonra süt içtim.
Sayfalar geçmeden yazıyorum hemen ajandama ,Sağol1yumurta
3yk yemeklik süt tozu
2yk yulaf kepeği
1yk yoğurt
1/2 çay kaşığı karbonat
Bunları karıştırıp peceteyle yagladigin tavayi yüksek ateşte iyice ısıtıp altıni kistiktan sonra tavaya dok üzerini kapatıp 1-2 dk iki yüzünü de pisirip yapıyordum ben hatta içine lor peynir dere otu tarçın gibi canım ne çekerse ek malzeme ekliyordum ve severek yiyorum
Ben muz detoksu yapardım eskiden 3-4 gün muz ve süt bol bol kilo verirdik öyle ev arkadaşlarımla hep birlikte. O zamanda hepimiz tuvaleti terk etmezdikMuzda normalde kabizlik yapar diye biliodum.sende tam tersi olmus
Ne demek eşim inşallah seversin :)Sayfalar geçmeden yazıyorum hemen ajandama ,Sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?