Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aslında aksine pek bişi yemedim birde daha önceki günlere göre daha hafif yedim aslında ama nedenini çözemedim :)

Havvacım okumuştum menünü yorumu yazmamışım..ben senin menülerini çok beğeniyorum.gerçekten eleştirilecek birşeyi yok..örnek menü bana göre..akşam öğününü 2 ye bölmüşsün bu tokluk verir ve az yedirir..özellikle salata ve çorba yedikten enaz yarım saat sonra ana yemek yenmesi Önerilen birşey..

Yooo gördüm menünü...aklımdan geçenleri yazmadım mı?dur bakıyorum hemen..niye attın yahu,ben sana tarifler verirdim..o zaman müsli al ..o tatlı olur..
Yulaflı başka tarifler bende istiyorum Yulafa kabuzlık için sarıldım.
Kuru incir , kayısı kurusu hiç fayda etmedi inanılması güç ama ilacım muz Muz yersem sıkıntım yok

O geç gelir.daha geçmişte
:)
Gecmisi okuyacak hal yok kizlar .
Gecengun sabah ayazdi usuttum demistimya gozume vurdu. Sag gozum İyce kanlandi cok fena . Misafir var diye dr . Gidemedim . Sabah esimle gidicem ..

Su an tele bile zor bakiyorum . Birkacgun gelip yazamazsam bilinki ondan..

Sevgili eslerim .. İstikrarli bir sekilde kilom artmis yine . Yarina iner ama bugun bisi yiyemefim desemnyeridir .
Sabah 1 hurma yiyip ise koyulmustun .
Oylen gibi bir dl ekmek peynir yedim ..
Aksamda arkadaslarla salatalarimdan ...

Herkes iyidir insallah okadar yazmissinizki bu ne dedim

İyi aksamlar herkese ..

Yooo gördüm menünü...aklımdan geçenleri yazmadım mı?dur bakıyorum hemen..niye attın yahu,ben sana tarifler verirdim..o zaman müsli al ..o tatlı olur..
Çok eskiden almıştım ilk diyet serüveninde son kullanma tarihi geçmiş diye attım
Sen tarifleri ver ben yine alırım :) yulaf kepegim var hatta evde

Ay ablaaam Allah acil şifalar versin inşallah.bak senin gruptaşın pilav yemiş pilaaav...

geçmiş olsun canım, kısa zamanda geçer inşallah

sen kiloyu dert etme, biz senin yerine de veririz

(kelin merhemi misaliiii)

Kuru incir , kayısı kurusu hiç fayda etmedi inanılması güç ama ilacım muz Muz yersem sıkıntım yok

Muzda normalde kabizlik yapar diye biliodum.sende tam tersi olmus

Kuru kayısı,inciri haşlayıp blenderdan geçirip yulaf ezmesi ve süt,karıştır ,mis gibi olur :)

Cok gecmis olsun iyi aksamlar canim benim

Çok eskiden almıştım ilk diyet serüveninde son kullanma tarihi geçmiş diye attım
Sen tarifleri ver ben yine alırım :) yulaf kepegim var hatta evde
Yulaf kepeğini sadece yoğurda karıştırıp yiyorum..başka türlü hiç kullanmadım..ama krep yapmayı düşünüyorum..

Geçmiş olsun Aebenim,bakma tele zaten iyice kanlanmasın gözün..dinlen iyice canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…