Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

akşam yemeğinde 1 tabak hindili bezelye yemeği ve yoğurtlu salata yedim,1 dilim t.buğday ekmeği ile
şimdi dışarı çıkıyruz sadece çay içerim hadi bye
dikkat edin kızlar haftasonları tehlikelerle dolu
öptüm herkesi

aksam yemegınde salata yedım sonra bı elma ve sımdıde sıcacık sut ıcıyorummm

fatot arkadaşım şu kilo çizelgesini yapamıyom ya
70 kilo oldum 1 kilo verdim de...bana bi ara müsait olduğunda msn de anlatırsan sevinirimm.hep seni rahatsız ediyomm yüzüm kalmadı valla ...:çok üzgünüm:

Ayşegül h.geldin canım, inşallah yer vardır, hep beraber oluruz...
Kızlar sabah domatesli,biberli et sote yapmıştım ama azmettim tabağıma sadece 2 kaşık koydum azcık ekmekle onu yedim..
Eşim bile hayret etti, bugün ye bişey olmaz diyede ısrar etti ama ben yemedim kendimi savaşı zaferle bitirmiş komando gibi hissediyorum..

kızlar takımda boş yer varmı
canııım gel gel süper olur valla olumunekankayizsmile:dance:
inan geçen gün aklıma gelmişti keşke ayşegülde gelse diye:1rolleyes:daha önceden takımlardaydın çünkü biliyorumbuyrunnnnnnnnn

ooff çidom süpersinalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
valla ben dayanamadım benim anem de süper börek yapmıştı sıcacık ve mis gibi kokuyordu dayanamadım 2 tane sigara böreği yedim:kedi:ama ekmek yemedimbenneyaptımki
h.yumurta,2zeytin,az peynir ve domates,salatalık,biver,maydanozdan oluşan kahvaltımı yaptım:CüvCüv:
yani bugün zengin kahvaltısı oldu ama neyse artıkakşama kadar yakarım inşallah:smiley-cool:
hava yağmurlu yürüyüşe çıkamayabilirim,evde stepper yaparım artık burak uyuyuncahihoyyytmalum kendisinden fırsat kalmıyor

inşallah vardır yer 4-5 kilo kadar vermek istiyorum takım bana iyi geliyor daha kolay verebiliyorum böylece.

domatesli biberli et sotemi offffff olsada yese :) şaka biyana kutluyorum çiğdemcim hep böyle devam et.

takım lideri ayçinmiydi gelsinde sorarız bi artık.

evet kaptanımız ayçin hayatımgelsin bakalım inşallah yer vardır
ama sen mutlaka uğra yaz bize,iyi oluyo böyle biz bizeymiş gibi çok rahat oluyoz...diğer arkadaşlarımız da süper bu arada,bizim takım bayaa oturdu yaa:))

o zaman ben başlayayım yediklerimi yazmaya :)

kahvaltıdan önce bi bardak sirkeli suyumu içtim

sabah iki dilim kepek ekmeği az peynir,az helva,iki zeytin ve şekersiz çay

şimdide bi fincan şekersiz nescafe ve 6 eti burçak yiyorum :)

akşama çorba tavuk ve pilav var ekmek yemem herhalde.bi değişiklik olursa yazarım.

takımda yer yoksa bile ben yazayım yediklerimi o zaman cumalarıda fasulyeden tartılırım artık:icecream:

selam kızlar yaa ben hiç giremiyorum artık
h.g ayşegül
bugün yediklerimi yazayım
kahvaltıda peynir domates salatalık biraz pekmez 2 ceviz ve çay
arada kahve
öğlen ise yoğurtlu makarna

tamam canım hem sana anlatayım hemde bu aksam yenısını yapayım olurmuu sımdı cıkmam gerek optumm

sınav vardaa bırde ayrıca haftasonu hıc kacamagım yokk

kızlar buarada sıze olculerımı vermıstım bel kalca vs ıste bu olculerden 3 cm artık yok gobek neredeyse duz duruyooo ama yandakı sımıtler hala can sıkıcı ama en azından eskıdenkı gıbıı kolluklar gıbı durmuyoo havasımı kactı acep bunlarınnn hahahahah

Kızlar bugün sabah bi dilim kepekli ekmekle kibrit kutusu kadar peynir beş adet zeytin yedim birde çay içtimmm

öğlen yiyemedim kursa gittim geldiimde yarım dilim elma yedimmm

bakalım akşam ne yicem bayanssulusmile

Kızlar sabah azmettim ama öğle yemeğinde bozdum, misafir vardı, aslında ben kendim yemek yaparken çok az yağ atıyorum çocukların tabaklarında zeytinyağı damlatıyorum, hem onlar için de iyi oluyor, eşim yerkende tereyağ kızartıp döküyorum tabağına oda yağlıu sever.. Bu gün bozdum bu alışkanlığımı, misafir olunca ve de abarttım biraz..
ÖĞLE:
1 kase çorba,
5kaşık pilav,
1 but tavuk ve salata sadece yemekten almadım diğerlerine daynamadım.. akşma sadece 1 kase çorba içicem..

çidom hiç abartmamışsın bence geyet iyia.svereliniortak
ayşegülüm takımda yer yoksa bile sen bize takıl hayatım gitme sakınolumunekankayizsmile
medusa sen nerdeyse hiç bi şey yememişsin yaa şaşırdım valla süperfisfisfisa.s.
burda hava acayip yağmurluydu yürüyüşe çıkamıcam diye üzüldüm ama öğleden sonra bir ara güneş açtı o zaman hemen çıktım babamla pazara gittik sonra ben 1 saat yürüdümhihoyyytkaydirigubbakcemile2:lepi:
akşam yemeği olarak yine balık buğulama ve salata yedim,1 dilim t.b. ekmeği ilecokacimcoook
yalnız bugün annemin doğum günü ona etimek pastası yaptım seviyo diye...ayy nasıl dayanıcam yemeden yaa offohaoldumsmile:sinifsinif:

Emoş 1 saat yürümüşsün ne güzel canım, bende yürümek istiyorum ama çocuklardan fırsat yok takılıyorlar peşime(

selam kızlarrr

ayşegülcüm malesef takımı fulledik.ama sen yaz bize burdan sende yarışıyormuş gibi olursun sadece listede adın olmaz.bakarsın yer boşalı-r alırız seni hemen:)))))

kızlar tebrikler hepiniz iyi götürmişsünüz haftasonunu bende bozmadan devam ediyorum.

sabah 1/4 simit az peynir ve küçük parça kek yedim.regl oldumda tatlı ihtiyacı malesef(((
ara 3 fıstık+1 badem+şekersiz kahve
akşam yağsız iskender ama sadece etinden+zero kola.

ben açıkçası cuma kilomda daha fark bekliyordum ama galiba regl şişkinliğim varmış belki haftaya güzel yansıma olur.

tamam ayçincim öyle yapayım ben a.s

akşam yemeğinden önce durudan kalan çeyrek muzu yedim ara olmuş oldu:1rolleyes:

akşamda söylediğim gibi bi kase çorba az bulgur pilavı ve yanına az tavuksote yedim ekmek yemedim.ilerleyen saatlerdede küçük bi dilim kek yiyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…