Kız nerelerdesin meraktan öldük burdaslm kızlar
gelemiyorum bir kaç gündür
yine müfettiş müptela oldu başımıza
evrak yap evrak hazırla falan filan bi ton iş
spora ve diyete devam
sıkıldım ama ben ya bide gittim 3 aylığına üye oldum
parayıda ödedim
galiba yanlış bir hareket yaptım belim acıyor
nisanın 17 sinde ölçümüm var ak kara o zaman belli olacak artık
kendine kimistersen seç perim?
Kız sen sırf fırça yemek için mi cııss yiyosun... gel ben seni eş alayımda sopayla kovalayayım senibenim niye hala eşim yokvarsa beni kabul etti mi .. kabul ettiyse menüsü nerde niye bana kızmıyo lavaş için
bu soruların cevabını istiyorumm
Hoşgeldin canım aramıza,takıma gelerek ilk adımı attın,sen inan biz elimizden geleni yaparız seni zayıflatmak içinADINIZ: BAHAR
YAŞINIZ:22
BOYUNUZ:164CM
KİLONUZ:121.9
HEDEF KİLONUZ:75
KİLO ALMA NEDENİNİZ:YEMEK VE PASTA AŞKI
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:RAHAT NEFES ALMAK,İSTİYORUM İSTEDİGİM GİBİ ALIŞVERİŞ YAPMAK İSTEDİGİMİ GİYMEK,MUTLUOLMAK,KENDİMİ AYNADA VE FOTOĞRAFLARDA ZAYIF GÖRMEK İSTİYORUM.VE EN ÖNEMLİSİ BAKISLARLA İGNELENMEKTEN KURTULMAK İSTİYORUM
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: ROMAN OKUMAYI SİNEMAYA GİTMEYİ VE ALIŞVERİŞ YAPMAYI ÇOK SEVERİM SEVECEN VE CANA YAKIN Bİ İNSANIMDIR
tarz yarışmasına katılacakmısın?ne zaman başlıyor?format ne?[/QUOTE]İyiyim aynuram
Ust kasım tamam simdi alt kas calisiyorum'
ooo yinee tarz seenssiin o zamaaan :)))Katlcam buyuk ihtimalle canim
Bahar kombini olustrucaz
Kız sen sırf fırça yemek için mi cııss yiyosun... gel ben seni eş alayımda sopayla kovalayayım seni
Beni de doyurmadı müsli sabah yulaf etmesiyle daha çok doyuyorum.. :)Kız seninde lavaşlar bitmedi gitti valla :) her gün yepyeni bir cısla karşımızdasın :)))
Patates kızartması pek olmamış sanki.
Şu müsli ve benzeri şeyleri bi türlü sütle yiyemiyorum ya hep yoğurta tüketebiliyorum ve ancak o zaman doyduğumu hissediyorum.
menüler süper valla
Hoşgeldin canımminşallah hep beraber güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. Her gün mutlaka menü su sporunu paylaşmayı unutma Katılımın güzel olursa 3. cumaya listede olacaksın inşallah
tamam artık eşim sensin... o lavaşlar gece kabusun olsun emi uyutmasın seeeniiiiiiiiiial beni alll :))) ayy süper olurrr :)
ssssuperrrrrrKız sen sırf fırça yemek için mi cııss yiyosun... gel ben seni eş alayımda sopayla kovalayayım seni
tamam artık eşim sensin... o lavaşlar gece kabusun olsun emi uyutmasın seeeniiiiiiiiii
:))) olsuuunnnn yaaa :))tamam artık eşim sensin... o lavaşlar gece kabusun olsun emi uyutmasın seeeniiiiiiiiii
ssssuperrrrrr
hoş gelmişsin handem.seni merak ediyoruz gelmeyince.günde en az bi mesaj yaz bari.iyi olduğunu bilelim.bi de cuma kilo bildereceksin haaaslm kızlar
gelemiyorum bir kaç gündür
yine müfettiş müptela oldu başımıza
evrak yap evrak hazırla falan filan bi ton iş
spora ve diyete devam
sıkıldım ama ben ya bide gittim 3 aylığına üye oldum
parayıda ödedim
galiba yanlış bir hareket yaptım belim acıyor
nisanın 17 sinde ölçümüm var ak kara o zaman belli olacak artık
ben azıcık üşütmüşüm nezle oldum galiba. yarında izin aldım sağlık ocağına gidip rapor alıcam yarına. sen nasılsın bakalım ? o lavaşı yerken aklından ne geçti hiç mi düşünmedin ben nası yazıcam bunu ben bunun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım demedin miiii ? yada aklına zayıf zayıf fıstık gibi giyeceğin kıyafetlerin senden uzaklaştığınıda mı görmeddiinn:))) olsuuunnnn yaaa :))
ay çok sevindirik oldum :)
nasılsın sevgili eşim
imza ayarlarından güzelimaynurm şu imzayı nasıl yapıyoruzz ???
of yaaben azıcık üşütmüşüm nezle oldum galiba. yarında izin aldım sağlık ocağına gidip rapor alıcam yarına. sen nasılsın bakalım ? o lavaşı yerken aklından ne geçti hiç mi düşünmedin ben nası yazıcam bunu ben bunun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım demedin miiii ? yada aklına zayıf zayıf fıstık gibi giyeceğin kıyafetlerin senden uzaklaştığınıda mı görmeddiinn
Aynura bugün sevdiğim bi mağaza var oraya gittim ,indirime girmiş az kalan ürünlerde 130 tl ilk elbiseyi 20 liraya aldım.inan aklıma sen geldin tam düğünde giyilmelik..Antalya da olsan kesin alırdın..imza ayarlarından güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?