Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız nerelerdesin meraktan öldük burda

Hoşgeldin canım aramıza,takıma gelerek ilk adımı attın,sen inan biz elimizden geleni yaparız seni zayıflatmak için

Beni de doyurmadı müsli sabah yulaf etmesiyle daha çok doyuyorum.. :)

hoş gelmişsin handem.seni merak ediyoruz gelmeyince.günde en az bi mesaj yaz bari.iyi olduğunu bilelim.bi de cuma kilo bildereceksin haaa

:))) olsuuunnnn yaaa :))
ay çok sevindirik oldum :)
nasılsın sevgili eşim
ben azıcık üşütmüşüm nezle oldum galiba. yarında izin aldım sağlık ocağına gidip rapor alıcam yarına. sen nasılsın bakalım ? o lavaşı yerken aklından ne geçti hiç mi düşünmedin ben nası yazıcam bunu ben bunun vicdan azabıyla nasıl yaşayacağım demedin miiii ? yada aklına zayıf zayıf fıstık gibi giyeceğin kıyafetlerin senden uzaklaştığınıda mı görmeddiinn

of yaa
valla bundan sonra böyle düşünecem :)
dinlen canım dinlen ..
bide ben regli olacam . bi ara regli iken daha çok kilo verirlir mi demiştinz yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

imza ayarlarından güzelim
Aynura bugün sevdiğim bi mağaza var oraya gittim ,indirime girmiş az kalan ürünlerde 130 tl ilk elbiseyi 20 liraya aldım.inan aklıma sen geldin tam düğünde giyilmelik..Antalya da olsan kesin alırdın..

Günısının suyu kaynamış yazık olmasın dedim Kalktım temizlik yaptım..şimdi bitti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…