Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

of yaa
valla bundan sonra böyle düşünecem :)
dinlen canım dinlen ..
bide ben regli olacam . bi ara regli iken daha çok kilo verirlir mi demiştinz yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
evet regli olduktan sonra kilon hop diye düşer eğer löp löp yemezsen
bu arada pro üyeler sadece imza ekleyebiliyor.

Selam hanimlar bugün 2.2.5 saat bebek arabasi itim sabah klasik zeytin peynir kepek ekmeği domates salata öğlen yarım simit akşam da Yoğurtlu marul salatası ve ispanak

Hoş buldum canım artık burdayım bakiyom kim ne yemiş bu yulaf ezmesini bende deniycem
Baharcım şimdi formuna baktım yaklaşık 40 kiloya yakın vermek istiyorsun..bu kadar kiloyu tek başına destek almadan vermen çok doğru değil,,yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama devlet hastanelerinde diyetisyenler var..bence gidip bir liste oluşturup düzenli bir şekilde kontrollerini yaptır.,,bizde motivasyon kısmına yardımcı olalım..haftalık kilo denetiminide diyetisyen yapsın.ine dersin?

Aslında anlarım netten ama çözemedim kusura bakmayın nasıl nereye gelmem gerekiyor anlatır misiniz
Güniçinde daha çok gelip muhabbete katıl demek istiyor Aynura,.,menülere yorum yapıp takımda daha çok aktif olursan daha güzel yaparsın diyetini..

Güniçinde daha çok gelip muhabbete katıl demek istiyor Aynura,.,menülere yorum yapıp takımda daha çok aktif olursan daha güzel yaparsın diyetini..
Kusura bakmayın yanlış anlamışım bugün oğlumun aşısı vardı onunla pazara gittik ve kitaplatimiz vardı kargo onları aldık bundan sonra daha aktif olarak katilmak istiyorum elbet

Merhabalar herkese! Bir sorum var: ben daha takimda degilim sanirim, deneme suresindeyim. Yine de cumaya kadar kilo bildiriminde bulunmam gerekiyor degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…