- 16 Haziran 2014
- 1.566
- 1.072
- 168
- 32
bişey soracam şu an bi imzam var mı benim kızlar ?imza ayarlarından güzelim
evet takımımızın temizlik aşkı haftaiçine de sıçramış durumda hayırlı olsun :)Günısının suyu kaynamış yazık olmasın dedim Kalktım temizlik yaptım..şimdi bitti :)
evet regli olduktan sonra kilon hop diye düşer eğer löp löp yemezsenof yaa
valla bundan sonra böyle düşünecem :)
dinlen canım dinlen ..
bide ben regli olacam . bi ara regli iken daha çok kilo verirlir mi demiştinz yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
İki gün oldu aslında çok yeni ben grupları bilsen önceden gelirdimİyi o zaman desene tıkır tıkır gidecek kilolar...iinşinşallah.ne zaman başladın?kendine belirlediyin yol nedir?
İnsallahhhhh:)ooo yinee tarz seenssiin o zamaaan :)))
ama seninkinde altta araftayım yazıyo . benimkinde şu an bişey yazmıyo mu ?evet regli olduktan sonra kilon hop diye düşer eğer löp löp yemezsen
bu arada pro üyeler sadece imza ekleyebiliyor.
Diyet listen yok ama ekmek yemiyorum kahvaltı dışında bide tabagimi çok kücülttümSüpeeerro zaman kilolar bir bir gideceeek demektir herhangi bir rahatsızlığında olmadığına göre süper gidecek aynura sormuş zaten belirlediğin bir diyet vs var mı diye
Ben hergün süpürüyorum evi,günaşırı da silip toz alıyorum...bugün hesapta silmek yoktu,onu yaptım :)evet takımımızın temizlik aşkı haftaiçine de sıçramış durumda hayırlı olsun :)
Hoş buldumHoşgeldin canım aramıza,takıma gelerek ilk adımı attın,sen inan biz elimizden geleni yaparız seni zayıflatmak için
vuuuuvv :) harikasın .. çalışıyo musun peki ?Ben hergün süpürüyorum evi,günaşırı da silip toz alıyorum...bugün hesapta silmek yoktu,onu yaptım :)
Çalışmıyorum 2 yıldır...ama aktivitelerim var,dışarıda olurum gündüzleri...vuuuuvv :) harikasın .. çalışıyo musun peki ?
Baharcım şimdi formuna baktım yaklaşık 40 kiloya yakın vermek istiyorsun..bu kadar kiloyu tek başına destek almadan vermen çok doğru değil,,yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama devlet hastanelerinde diyetisyenler var..bence gidip bir liste oluşturup düzenli bir şekilde kontrollerini yaptır.,,bizde motivasyon kısmına yardımcı olalım..haftalık kilo denetiminide diyetisyen yapsın.ine dersin?Hoş buldumcanım artık burdayım bakiyom kim ne yemiş bu yulaf ezmesini bende deniycem
Aslında anlarım netten ama çözemedim kusura bakmayın nasıl nereye gelmem gerekiyor anlatır misinizCanım neden gelmiyorsun ki takıma?bize kendini anlatsana.tanıyalım seni.
Güniçinde daha çok gelip muhabbete katıl demek istiyor Aynura,.,menülere yorum yapıp takımda daha çok aktif olursan daha güzel yaparsın diyetini..Aslında anlarım netten ama çözemedim kusura bakmayın nasıl nereye gelmem gerekiyor anlatır misiniz
hmm harikasın o zman . ikisi beraber yetişiyormuş ne güzelÇalışmıyorum 2 yıldır...ama aktivitelerim var,dışarıda olurum gündüzleri...
Kusura bakmayın yanlış anlamışım bugün oğlumun aşısı vardı onunla pazara gittik ve kitaplatimiz vardı kargo onları aldık bundan sonra daha aktif olarak katilmak istiyorum elbetGüniçinde daha çok gelip muhabbete katıl demek istiyor Aynura,.,menülere yorum yapıp takımda daha çok aktif olursan daha güzel yaparsın diyetini..
Onu bayaa önce yazmıştım imzaları eskiden yapabiliyoduk ama sonra kapattılar bizeama seninkinde altta araftayım yazıyo . benimkinde şu an bişey yazmıyo mu ?
hmm . anladım canım teşekkrlerrOnu bayaa önce yazmıştım imzaları eskiden yapabiliyoduk ama sonra kapattılar bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?