Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam canım.aramıza hoş gelgeldin.evet evet sen mutlaka bizim takımda olmalısln.çünki zahıflamak en çok sana gerek fıstığım benimmm.peki bi rahatsızlığın falan var mı?

ben de menümü yazayım.
sabah 3kaşık lor,2yumurta.1dilim ekmek,1 domates,5badem

Öölen 1elma,2kaşık süzme yoğurt

Akşam doyamadım bir türlü 4parça fırında tavuk,sebze yemeyi,yeşillik salata,süme yoğurt

3litre su,40dakika pilates...

bu gün çerezleri falan kaldırdım masadanmasadan.bi tek neskafe ya da çay içeriz kocamla.
Kızım da 1saattir dolanıyo yatağında. Uyusa da gitsem.

Not:kendi yalnız uyumaya alıştırmıyorum çünki o uuyunca ben de yanında uzanıp dinleniyorum.başka türlü mutfakta aptal gibi kalıyorum

Selam canım.aramıza hoş gelgeldin.evet evet sen mutlaka bizim takımda olmalısln.çünki zahıflamak en çok sana gerek fıstığım benimmm.peki bi rahatsızlığın falan var mı?
Rahatsızlığın yok canım bencede ben bu takımda olup artık zayıflamaliyim

Kız seninde lavaşlar bitmedi gitti valla :) her gün yepyeni bir cısla karşımızdasın :)))
Patates kızartması pek olmamış sanki.
Şu müsli ve benzeri şeyleri bi türlü sütle yiyemiyorum ya hep yoğurta tüketebiliyorum ve ancak o zaman doyduğumu hissediyorum.
Sabah
Suzme ve tel peynir 3 ceviz

Oglen
Turlu
Bulgur pilavi
Az ezo corba

Ara armut

Aksam
Ciger sote yogurt salata

TeKrar ggeçmiş olsun. Kisa zamanda iyilesmen dileğiyle

Sabah
Eki Görüntüle 1469038

aksam
Bi kase tarhana corbasi
patlican salatasi
1 dilim ekmek

öglen Ara ogun olarak
1 tane eetimek
Bi kase yogurt

spor
5000 adim attim
100.kere ip atlama
50 kere mekik

su2.5

KIZLAR LİSTEM:
sabah:domates,yeşillik,1 haş yumurta,1 dilim peynir,5 zeytin,1 dilim ekmek
öğle:1 ayran,1 dilim ekmek
akşam:1 kase ıspanak,1 kase yoğurt
birazdanda meyve yerim inşallah

menüler süper valla
Hoşgeldin canımm inşallah hep beraber güzel güzel kilolarımızı vereceğiz. Her gün mutlaka menü su sporunu paylaşmayı unutma Katılımın güzel olursa 3. cumaya listede olacaksın inşallah

İ
Kesinlikle burdayım artık canım

T
Teşekkür ederim hoş bulduk inşallah veririz hep birlikte

[QUOTE="Aynura88, post: 40150516, member: 553calisiyorum'güzellik sen nasılsın?spor manyağı kas yaptın mı karında?[/QUOTE]
İyiyim aynuram
Ust kasım tamam simdi alt kas calisiyorum'

bugünki menüm:

sabah:
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
4 zeytin
domates,salatalık,maydanoz,nane,dereotu (otluyo gibi hissediorum artık kendimi )
1 dilim çavdar ekmeği
1 şekersiz çay

ara:
1 ıhlamur
1 zencefil çayı

öğlen:
1 kase yoğurt müsli

akşam:
ızgara et
ızgara soğan :)))
yarım dilim tb ekmeği (soğan tek gitmedi hastayım diye soğanı yiyeyim dedim)
salata
yoğurt

1,5 lt su içtim. 5600 adım atmışım spora gidemedim üşütmüşüm baya eve zor geldim desem yeridir. keşke hasta olmasaydım yüzdeyi zorlayacaktım ama belli olmaz hastayken genelde çok fazla yiyemiyorum. birde türk kahvesi içicem. birde dün sporda kramp girdiği için bir iki gün vişne suyu içmemi söylediler iyi geliyormuş sanırım. ondan içebilirim emin değilim :)

aynur bugün hastanede kahvaltı yaptık diyeti bozmadım ama ne yedim bilmiyom ama akşamı diyim bi kase yoğurt içine 1kaysı bir kaşık yulafezmesi 2 3adet fındık ve yarım muz koydum okadar şimdi yürüyüş bandıma doğru gidiyom :))))

[QUOTE="Aynura88, post: 40150516, member: 553calisiyorum'güzellik sen nasılsın?spor manyağı kas yaptın mı karında?
İyiyim aynuram
Ust kasım tamam simdi alt kas calisiyorum'[/QUOTE]
tarz yarışmasına katılacakmısın?ne zaman başlıyor?format ne?

benim niye hala eşim yok varsa beni kabul etti mi .. kabul ettiyse menüsü nerde niye bana kızmıyo lavaş için

bu soruların cevabını istiyorumm

_AYNURA_ perigunlugu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…