bende şu mühendislik diplomasını çerçeveletip salona asçam bu gidişle
şokta satılacaktı arzum marka 59 civarıKızlar yeni tartı al cam da hangi marka tavsiye edersiniz tartım bozuldu benim
ben daha almadım bile, çıkış kağıdı ile idare ediyorum
jeoloji, siderolites bir fosil ismi eşi benzeri yok:)merhaba canım hoşgeldin, ne mühendisisin acaba siderolites ismi yabancı gelmedi de
jeoloji, siderolites bir fosil ismi eşi benzeri yok:)
bende jeoloji bitirdim canım, ama başka kulvardayım, meslek çok bende
jeoloji bitirdimhangi bölüm mezunusun?
jeoloji bitirdimsen?
gıda mühendisliğini bitirmiş 2 çocuklu evhanımı
ayy süper:)bende jeoloji bitirdim canım, ama başka kulvardayım, meslek çok bende
canım zaten mühendisler üvey evlat, geneli işsiz merak etme, ama gıda özelde rahat iş bulursun, şimdi tüm firmalar almak zorundaymış,
Sende mi mühendislik fakültesi mezunusun hangi bölüm?bende şu mühendislik diplomasını çerçeveletip salona asçam bu gidişle
Sende mi mühendislik fakültesi mezunusun hangi bölüm?
evet ya biraz büyüsünler, sonra çalışırsın nasılsa :)devletin zaten gıda mühendisi atamak gibi bir faaliyeti yok, özelde çalışıyordum da bıraktım 1,5 senedir evdeyim çocukları büyütüyorum
ben de 2. çocuk çooook istiyorum ama eşim asla asla asla diyordevletin zaten gıda mühendisi atamak gibi bir faaliyeti yok, özelde çalışıyordum da bıraktım 1,5 senedir evdeyim çocukları büyütüyorum
Hey Allah senden razı olsun hülyam. Ne güzel anlatmışsın.bi tek şu takım içi gruplaşmalara grup diyelim ki karışmasın ve de yarın için yarışacak 2 deyil 4 5 grup var.svar.sadece 2si 3kişiden ibaret.
sarayca,ffiruze,aaeben
aynura,eelif,ayykız
tutrle, daydream
peri ve mucize
zeynep ve tuba
Mucize ve zeynep yarın kilp bildirecekleri için bu hafta grupa dahidahiller.ama yarından sonrakı hafta için 3er kişilik gruplar yapalım ve gruplara kimlerin dahil olmasıyla ilgili önerilere açığım.durun şimdi kafam karıştı.bi belirleyeyim takımda kaç kişi olduğumuzu[/QUOTE
aynura cim grupta yagmur ve ben yokmuyuz
ben de 2. çocuk çooook istiyorum ama eşim asla asla asla diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?