Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hos geldın canım

bıze bıraz kendınden bahsedermısın kılo boy ve nasıl kılo aldıgını anlatırsan kaptan gelene kadar bırbırımızı tanımıs oluruz

hoşbulduk canım opuyorumnanaktan

62 kiloyum 4-5 kilo vermek istiyorum çok değil ama verince daha iyi hissedicem.Bekarken ortalama 55 kg.dim evlilik ve doğumdan sonra azıcık aldım şimdi onları vermeye çalışıyorum.

Emoş 1 saat yürümüşsün ne güzel canım, bende yürümek istiyorum ama çocuklardan fırsat yok takılıyorlar peşime(

evet canım annemlerin o konuda çok faydası oluyor sağolsunlar:Saruboceq:
burağı onlara bırakıp çıkabiliyorum yoksa nerdeeeeeeeee:çok üzgünüm:evde stepperda yürümeye kalksam burakla çok zor oluyor meselabi taraftan da o çıkıyor-tatlicadiarzu-mekik yaparken bile onla yapıyoruzŞeniz
ayşegülüm sen gitme sakın takımdaymışsın gibi debam et şekerim tamam mı?yerimsenibenolumunekankayizsmile

bugün annemim dgünüydü ben seviyo diye etimek tatlısı yaptım eşim de pasta almış gelmişohaoldumsmileyemeye niyetlendim ama zor durdumsenağlamakenarlarından tırtıkladım ikisinden de ama toplasanız yarım dilim kadar anca:kedi::çok üzgünüm:
neyse bakalım bugün de böyle geçti yarına allah kerim:1closedeyes:

günaydın kızlarrr

sabah 2 dilim ekmek+1sosisle kahvaltımı yaptım şimdide şekersiz çayımı içiyorum.

az sonra mart ayı hedef kilolarını yazacağım.bu ay biraz daha sıkı tutup hedefleri yakalamaya hatta geçmeye çalışalım bakın yaz geliyor incecik giyineceğiz.oramızdan buramızdan taşan yağları görmek istemeyiz herhalde.birde denize gidince salına salına bikini ile gezeceğiz değilmi?hadi bakalım yeni bir hafta hep beraber motivasyonumuzu arttıralım.

7.TAKIM 12 marta hedef listemiz
yarisci 73,25
askito 67
cimcime50 52
ebtuna 68
cansınsen 66,3
pregant 86
zalimi 87
amylee_5 70
cigdem83 62,3
meral 61,5
fatot+ 69
medusa 57

genciza 61(yedekte bekleyen üye)

Son düzenleme:
ayşegülcüm şu anda takımda değilsin seninde hedef kilon yukarıda yazıyor.artık sende burada olduğuna göre bu kiloyu 12 marta kadar tutturman gerekiyor.hatta fazlasını bile verbilirsin.

kızlar askito-yarisci-meral-ebtuna nın hedef kilolarını biraz daha aşağıda tuttum çünkü geçen kilo aldık ve hedefler çok komik rakamlardı bu sebeple bu 4 kişinin hedefi biraz daha fazla ona göre asılmamız lazım.yoksa takımda olmak gereksiz olurdu değil mi?

ayçincim ben zaten o yazdığın civarlarda geziniyorum benim hedef kilomu 61,8 olarak değiştirirmisin canım bu hafta 61 i görmek istiyorum :)

aycıncım hedef kılomu 69 olarak degıstırdım bılgıne canım

Merhaba kızlarrr opuyorumnanaktan

Bakıyorum da genciza da yedek üye olarak aramıza katılmış,hoşgeldik tatlım Şeniz

İnşallah hep birlikte hedeflediğimiz kiloya ulaşıcazzz bayanssulusmile

Sabah bi dilim kepek ekmekle kibrit kutusu kadar peynir 3tane zeytin birde yumurta yedim...

Cuma'ya kadar 56kiloyu hedefliyorum bakalım inşallah 56 olurummm sempatiksalakcinni

Selam kızlar

Ne var ne çokkkkk hepiniz iyisinizdir inşallah

Nasl gidiyor rejimler ben geçen haftayoı aynı kapattı maalesef bu hafta hırslıyım hadi bakalım

Kolay gelsin hepimize

günaydinn..

ben bir döndüm pir döndüm arkadaslar...

kesin kararliyim.. ve cok azimliyim..

gece yatmadan entschlackungstee ictim..
sabah kalkinca 1bardak ilik su.
ve simdi kahvalti olarak 1 bardak portakal suyu.

$ansima bogazlarim $i$ bugün ve ne yersem eziyet olacak gibi:)

cikolata seker cips dolabima kocaman bir kagit astim..
'BUNLARI YEDiGiN AN MUTSUZ OLACAKSIN UNUTMA!'

diyetimdeki hedefim
EKMEK YOK
YAG YOK
Cikolata Seker YOK
TUZ YOK..

gün icinde yesil cay.
aksamlari entschlackungstee.. ve sabah mutlaka bir bardak ilik su.

günde en az 1 saat spor !
düzenli uyku.

Eger ben bunlara gercekten uyabilirsem.. 10 marta kadar rahatlikla 65 kiloya düserim.

Aysegülüm hosgeldin bidenesiii.. allah yardimcin olsun bebisimm

ben dün internette bisi okudum.. yesil cayi dogu ülkelerde yazin icerlermis. vücudu sogutan bir etkisi varmis..

simdi bu iyimi kötümü:uhm:

aşkitom hoşgeldin yavruşumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doydun mu yemelere tıkınmalarasırnaşık şeysırnaşık şey
valla bu sefer bırakmak yok eyçinin de dediği gibi havalar ısındı yaz kapıda pörtleyen yağlarımızla nasıl gezicez?:1no2:
hadi canlarım hep beraber başaralım bu sefer sakın bırakmayın haahihoyyyt
ayçin canım ben de hedef kilomu 67 olarak değiştirmek isterim ama bunun bi faydası olacak mı ona göre değiştirelim yoksa değiştirme fazladan verdiklerim bonus olsun:roflol::roflol:

askito merhaba canım geldim.benide aranıza alın.ben de sabahları abartmamak kaydı ile kahvaltı yapıyorum.sabah 11 gibi sporumu yapıyorum.öğlen yoğurt,bir dilim kepek ekmeği y ada bir yemek kaşığı yağ ile yumurtayı pişiriyor yiyorum.baya bi tok tutuyor.aralarada ise meyve ,akşamise sebze yemeği ile bitiriyorum.hedefim 59 kilo olmak.boyum 1.68 başlangıç kilom 74 dü.şimdi 72.9um.
şu kilo cetvelini yapamadım yardımcı olur musunuz?

sabah okulda poğaça vardı yarım poğaça 1/4 kadar simit yedim domates salatalık biberle...
hava güzel yine yürüyüşe çıkıcam ama üzerimde bitkinlik var belki biraz kestirir öyle çıkarım

emoşum canım 12 marta 3 hafta var bence 68 yapalım yani yaptım fazlasını verirsen ne güzel olur.
ayşegülcüm evet canım senin hedefi yanlış yazmışım.61 olarak düzelttim.bu hedef kilolar bizim takım kuralları gereği min.verilmesi gereken kilo.fazlasını vereni tebrik ederiz.
hilmişim dönüşüne sevindim canım.eminimki ilk mezun olacaksın:))))
medusam sende iyi gidiyorsun herhafta böyle 1 kilo verirsen arkadan seni mezun edeceğiz.
nalancım senden cumaya biraz daha eksi kilo bildirimi bekliyoruz canım hadi bakalım çıtır olma yolunda ilerleyelim.

amylee-pregant-zalimi-cimcime-meral nerelerdesiniz????????????

fatot canım 12 marta 69 olursan süper olur ama 3 haftada bu kiloya düşebilecekmisin???

canım hoşgeldin takımımıza
askitonun arkadaşısın herhalde.
canım takımımız şuan tam kapasite ama 1 yedek üyemizde var istersen sende yedekte kal bizi takip et sende paylaşımda bulun istersen boş takımlardan birine sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…