Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam yavru ceylanlar nasılsınız
benim canım hiç bişey istemiyo yaa ne spor yapmak ne yürümek bi bıkkınlık geldi herşeyden bi anda ne oldu anlamadım ama yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum moralinizi bozmayayım
kahvaltıda 2 fincan az şekerli çay birazcık menemen çok azda ekmek
öğlen makarna ve salata şimdide yeşil çay

aysbar'i ben davet ettim baska bir topikten.. takima katilmasanda bildirim yaparsan .. motive olursun demistim.

emosum yemelere tikinmalara doyacak en son insan benim.. ziraa 1 oturusta zevk icin 3 tabak yemek yiyebilen kapasite bende mevcut:))

cimcimecim öptüm sekerim. sen nasilsin?

ben hasta oldum.. hertarafim agriyor. cok üsüyorum.

sabah
1 portakal suyu

ögle
1 tabak mantar corbasi
3 kasik makarna.

aksam
meyve.(yutkunmayi basarirsam)

aysbarcim hosgeldin..
insallah tez zamanda ulasirsin istedigin kiloyaa..

kacamaksiz günler dilerimm :)

ben gidim uzanayimm .. hic bir yerim tutmuyor.

teşekkür ederim canım.iyi dinlenmeler...şu kilo cetvelini nasıl yapıcam yardımcı olur musun bir türlü olmuyor uyarı veriyor.püskütün dediği gibi yaptım ama olmadı lütfen yardımmmm

hilmiş geçmiş olsun canım git dinlen sen

aysbar canım bende anlamam ki bu cetvelden.bekle fatot gelince yardımcı olur sana.

ayçin tamam canım 61 iyidir ben başlığı görmemiştim cumaya kadar zannetmiştim demek 12 mart hesap günü ok.umarım daha fazlasını verebilirim.

sabah sirkeli su
kahvaltı iki dilim kepek ekmeği peynir,3 yeşil zeytin,şekersiz çay
arada bi küçük dilim kek
az öncede az pilav az tavuk sote yedim
akşama meyve ile geçiştirmek istiyorum bakalım.

aysegül azimli gördüm kuu seni
sen bu hızla takıma girmeden mezun olursunzemuszemus

kızlar ilk kaçamağımı yaptım 1 dilim kadar taptığım tatlıdan yedim çok üzgünüm:çok üzgünümhaoldumsmile:kedi:
neyse öğlen ve akşam öğünlerini beraber tükettim uyumuştum yaa öğlen yemeği yemedim tabii kalkınca ikisi 1 gibi oldubilmiyorumkismilekendimi teselli etmem lazım:sinifsinif:boshayallersmile
akşam ezelin karşısında stepper yaparım genehihoyyyt
pöfff üzgünümmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayçinim sağol hayatım inşallah hedeflere ulaşıcaz daha da fazlasını yapıcaz inşallahkaydirigubbakcemile5:lepi:
ben eve tatlı yapmamalıyım bunu anladım ama sğolsun eşim de çikolataları pastalaı paket paket alıyo offfeyvahedigeldismilealsanaalsanasmile:1no2::çok üzgünüm:

Kızlar bugün öğleden sonra ipleri kopardı mafoldumben

Yarışcım her hafta bir kilo versem keşke bende bunu istiom ama mezun olmama çok var daha kaydirigubbakcemile3

Öğlen bir kepek ekmek ile ızgara somon balığı yedim biraz
Sonra ah bu canım çekmese olmaz sanki dimi kek yedim,nescafe içtim :gitme:

Akşamda bir porsiyon kadar bulgur pilavı senağlama

Bi öğün çorba içmem gerekiyordu bugün öyle olmadı işteee :gitme:

Neyse artık yarın son gaz devam ederik yılmak yok aklinialirimsmile

medusa ne olacak kıss o kadar sıkma kendini sen çok az yiyosun zaten
ya ben ne yapayım ooff off sabah da okulda poğaça yemiştim(
neyse sakın moraller düşmesin iyi gidiyoruz arada böyle olur hemen toparlanırız

hım ben bugun oglene kadar cıkolata ıle beslendım ama 400 kalorı fılan aldım yanı

az oncede bulgur pılavı yogurt ve tam bugday ekmegı yedım

teşekkür ederim canım.iyi dinlenmeler...şu kilo cetvelini nasıl yapıcam yardımcı olur musun bir türlü olmuyor uyarı veriyor.püskütün dediği gibi yaptım ama olmadı lütfen yardımmmm

hosgeldın canımm

ohh mıs gıbı taze kannn

hemen takımımızın teknık servısı olarak yardım edım canım ekleme demı sıkıntı yasıyosun onu bı anlıyayım hemen ve ıstersen ben yapabılırım ama tabe sıfren vs lazım bıde baslangıc kılon suankı kılon hedef kılon ve boyun

ha soyle de yapabılırız sıfrenı vermek ıstemeye bılırsın cunku sen nereye kadar geldıysen bı anlat bakalım nerde takılmısız nerde hata yapıyoruz kuzuu

aa amylee canımm hemen yapıyomm dun unutuum bak sımdı aklıma geldı hemenyapıyom seker

bu arada takım arkadaslarımdan buyuk bı ıstegım var bırazdan yazıcam ne oldugunu destege ıhtıyacım var cunku

amylee canım ben cızelgenı degıstırdım bahar gelıyo ya cıcekler ve ugur bocekı yaptımm boyunu bılmıyourm o yuzden 169 yaptım hedef kılonuda 58 olarak gırdım ama 4 kılo vermısın gozumden kacmadı aferım sana kızz

hım gelelım takım arkadaslarımdan ıstegıme kızlar kendıme dıyet lıstesı olusturdum ve ben buna uymakta sıkıntı yasayabılırım herzmankı dengesızlık lerımden dolayı eger kabul edersenız benı gun ıcınde gun gun ogun ogun takıp edıp uyarırmısınız yanı suyunu ıc vs kısmında ve egzersızını yap kızmında
ben sımdı dıyet lıstemı sızlerle paylasıyorum eger kabul edersenız benı sole 1 2 hafta kontrol altında tutarsanız sevınırımm hemde cokk

ve kotu bı haber sızee depresyonum tetıklenmeye basladı 2 gundur aglama nobetı gecırıyorum sanırım ılaclarımı erken bıraktım ve keserken bıcak gıbı kesıp attım nıye bılıyomusunuz zayıflama ılacı kullancaktım ya o yuzden bu hafta yıne doktora gıdıcem tedavıme yenıden baslıycam tum canlılıgım vs resmen gıttı allah kımsenın basına vermesın kızlar o yuzden hıc bıseyı benım gıbı kafanıza takmayın sonu yıne bıze patlıyo ( sakın delıymısım gıbı dusunmeyın sempatiksalakcinni kafamçokkarıştılaelaelaelaelaecunku INSANIN RUHUNUN AGRIMASI DIS AGRIMASI KADAR NORMAL CADIARZUCADIARZU:jeyyar: BUYUK LAF ETTIM )

Allam durun lıstemı gonderımm ve lutfen kabul edınn benı kontrol altında tutmayı nolurr nolurrohaoldumsmile:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

PAZARTESİ ( gun ıcınde en az yarıms aat egzersız)
uyanınca elma sırkelı su ve lımonlu su / buyuk bı bardak su
Kahvaltı: Sade kahve (istenilen miktarda) cay 2 bardak su /yesil cay
4 bardak su
Öğle : İki katı yumurta-az tuzlu ıspanak 2 bardak / su yesil cay
2bardak su
Akşam: Büyük ızgara steak-yeşil salata-kereviz 2 bardak /su yesil cay
yatmadan 1 bardak su ve sut
SALI ( gun ıcınde 45 dk egzersız)

Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği cay 2 bardak su / yesil cay
4 bardak su
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata-meyva 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: İstenilen miktarda jambon 2 bardak su /yesil cay
ÇARŞAMBA (gun ıcınde yarım saat egzersiz)
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği 2 bardak su /yesil cay
4 bardak su
Öğle: İki haşlanmış yumurta-yeşil salata ve domates 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: İstenilen miktarda jambon ve yeşil salata 2 bardak su /yesil cay

PERŞEMBE ( gun ıcınde 45 dk egzersız)

Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği 2 bardak su/ yesil cay
4 bardak su
Öğle: Bir haşlanmış yumurta-havuç(pişmiş veya çiğ) Kaşar peyniri 2 bardak su/ yesil cay
2 bardak su
Akşam: Meyve ve yoğurt 2 bardak su/ yesil cay

CUMA (gun ıcınde yarım saat egzersiz)

Kahvaltı: Sade kahve-limonlu havuç 2 bardak su/ yesil cay
4 bardak su
Öğle: Buğulama balık-domates sınırsız 2 bardak su/ yesil cay
2 bardak su
Akşam: Izgara steak-yeşil salata 2 bardak su / yesil cay
2 bardak su
yatmadan 1 bardak su ve sut2 bardak su

CUMARTESİ ( gun ıcınde 45 dk egzersız)

Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği 2 bardak su/ yesil cay
4 bardak su
Öğle: İstenilen miktarda ızgara tavuk 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: İki katı yumurta-havuç 2 bardak su/ yesil cay
2 bardak su

PAZAR (gun ıcınde yarım saat egzersiz)

Kahvaltı: Limonlu çay 2 bardak su /yesil cay
4 bardak su
Öğle: Izgara steak-meyva 2 bardak su/ yesil cay
2 bardak su
Akşam: Canınız ne çekerse yiyebilirsiniz.2 bardak su /yesil cay
2 bardak su

YESIL CAY KONUSUNDADA DURTUN BENI YANI HEPSI KONUSUNDA BEN BUTUN HAFTA ONLINE OLUCAMM 2 HAFTADA ALISKANLIK KAZANIRIM HERHALDE PAVLOVUN KOPEGI KADARDAMI OLAMICAM OGRETILMIS DAVRANIS HAHAHAHAH AY NE HAKARET ETTIM KENDIMEEsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…