Hoşgeldin canmmçok teşekkürler çok duygulandım saolasın, ve ben bu arada yazmayı unuttum 2011 de 7 sene içtiğim sigarayı bıraktım , asla yapamam derdim ama oldu ve günde 1 paket içiyordum. hala nasıl başardım bilmiyorum. içimden diyorum onu yapan bunu yapamaz mı?
İsim ne nlr yapıyorsun bu yolculukta bize nasıl katilacaksin hedef kaç anlat bakalm tanisalimHoşbulduuuuummmmmmm :))))
Merhaba sende hoşgeldinSelam 7. Takimben 8. Takimdan misafir sizide okuyorum arada
Ay ne yazarsan yazayım senin nick i görünce bir annnemmmmmm yazasim geliyor yaADINIZ:
YAŞINIZ:
BOYUNUZ:
KİLONUZ:
HEDEF KİLONUZ:
KİLO ALMA NEDENİNİZ:
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA
evet ben de bu şekilde yapmaya çalışıyorum sabah veya öğlen karbonhidrat alıp akşam almıyorum ve evet ben de çılgın gibi su içiyorum:)günde en az 2,5 lt su içmeye çalışıyoruz , alkali değil normal bildiğin suo neymiş öyle 50 tl
sabah dışında ekmek tüketmeyen, makarna pilav hamurişleri ve tatlılardan uzak durmaya çalışan, yemeklerimizi yoğurt ve salatayla desteklemeye çalışan, protein ve sebze ağırlıklı beslenmeyi kendine ilke edinmiş bir grubuz
gülesim geldi yazdıklarıma
Aleykum selam ablamselam canlarr masallah bayagi kalabaliklasmisiz yeni gelenler hos geldiniz sayfalari oku oku bitiremedim baktim oglum uyandi almadan once bari bir selam yazxayim dedim
Ay ne yazarsan yazayım senin nick i görünce bir annnemmmmmm yazasim geliyor ya
Oy valla deyim mitamam annem sen bana anne de bundan sonra
Oy valla deyim miaramzda dağlar kadar yasta yok ama pek bir anaçsin çok tatlsn ya :)
İsim ne nlr yapıyorsun bu yolculukta bize nasıl katilacaksin hedef kaç anlat bakalm tanisalimbu arada BN yağmur 21 yasindayi m kilomu yarin yazacgm kopya cekmesinler buradan meraklansin grubu m
Tamam demem.deme kız20 yaşında çocuğum olcak yaşım mı var benim
naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennnSende mi mühendislik fakültesi mezunusun hangi bölüm?
Benimde Elmira Şeyma Çiğdem :) bende 21.5 yaşındayım 22 diyelim artık memnun olduuum :) benim hedef 45 - 48 arası verdiğim yere kadar yaniii :) aaa olmadı amaa sende anlat biraz :)
naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennn
O Naz ben değilim =) Takıma katılan 2. Nazım ben =)naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennn
naz sen 80 li kilolardan ellili kilolara inmişsin şimdi tablodan baktım nasıl yaa maşallah, anlatsana neler yaptın lütfeeeennn
kilon öyle çok değil ama sen boyun için istiyorsun herhalde aslında kotu de durmaz ama neyse BN 165cm cigim ama kilom çok balım haylm 69 68 Lee inmek 98 kusurle geldim uç basamakliya ramak kalmıştı gecen cuma 93 kusurdum yarind a tartı günümüz burada kilo verirken eglenecegini garanti verebilirim başka ne anlatayım yav bilemedim ki
yaparsın elbette . zaten burda kilo verdikçe insan hevesleniyo .çok teşekkürler çok duygulandım saolasın, ve ben bu arada yazmayı unuttum 2011 de 7 sene içtiğim sigarayı bıraktım , asla yapamam derdim ama oldu ve günde 1 paket içiyordum. hala nasıl başardım bilmiyorum. içimden diyorum onu yapan bunu yapamaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?