Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

:1hug:canmcım çok sağoll ya...bi ara şu çizelge işini bi anlat canm ya....hep seni rahatsız ediyomm yüzüm kalmadı valla.çok güzel olmuşş ellerine sağlıkk.ALLAH seni hep mutlu etsinnn .gönlü güzel birisinnçhedefine en yakın zamanda ulaşırsın inşllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh a.s.

burdayım kaptanımma.scanm kaptanımm fatota hedef vermişin 69 diye...banada verecnmi hedef kilo bende istiyıomm daha da iyi olur öyle belkii..azimlenirizz

burdayım kaptanımma.scanm kaptanımm fatota hedef vermişin 69 diye...banada verecnmi hedef kilo bende istiyıomm daha da iyi olur öyle belkii..azimlenirizz

hayatım mart ayı aycının yanı kaptanımızın bana verdıgı hedef 73.5 olmalı ama ben kendım 69 olarak degıstırmek ıstedım ne kadar zor olsada denıcem

gercı gece gece yarın sıkı dıyete baslıyom dıye tatlıya abandımya olsun artık serotonınne ıhtıyacım varrr hemde bol mıktardaa

günaydın kızlar

dün akşam çorbadolma yedim +2 kaşıkta yoğurt biraz fazla geldi ama ben evde yemediğim için ayıp olmasın diye tabaktada bırakamadım.
ara 1/4 pingui benim kızdan kalmıştı.tatlı ihtiyacım var malum dönemdeyim

sabah 1 dilim kek+su

amylee canım geçmiş sayfalara bakarsan hedef kiloları açıkladım mart ayına ait.
fatot takımca seni dürteriz canım merak etme.
ilk önce suyunu içtinmi bakimaklinialirimsmile

YUPYY O ZMANNN TESEKKUR TESEKKURR HEMEN BUGUNUN MNUSUNU PAYLASAYIM SUANA KADAR YAPTIKLARIMIDAA

SALI ( gun ıcınde 45 dk egzersız)
uyanınca elma sırkelı su ve lımonlu su / buyuk bı bardak su ( yapıldı)
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği cay 2 bardak su / yesil cay (YAPMADIM ) YANI YESIL CAY EKSIK EKMEK EKSIK KAHVE YERINE CAY ICTIM
4 bardak su (YAPILDI)
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata-meyva 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: ıstenilen miktarda jambon 2 bardak su /yesil cay
cay, elma ve 2 bardak su
yatmadan 1 bardak su ve sut

Son düzenleme:
selammmm sevgili takımımmm...
bu hafta ben de dikkat ediyorum biraz. inşallah sonuç alırım. bi de akşama pilatese başlıyorum. konuştum hocayla dizini çok yormadan başlarız dedi... zayıflatmadan çok vücudu toparlıyormuş galiba pilates. inşallah bi sonuç alırım...

naptın bugün bakalım neler yedin? daha gün yeni başlıyor ama olsun :) egzersizini yaptın mı? :ecrin_bebek:

Herkese merhabaaa opuyorumnanaktan

Sabah annemin bugün günü var misafir gelecek börek yapmıştı bi parça ondan yedim çay içtim...

ama şimdi acıktımmm :1ninca:

az sonra çorba yapıp içicem veeeee yanında iki tane zeytinyağlı yaprak sarması yicemmm cokacimcoook

napim dün sararken cnm çektiii :kedi:

ama azimliyimmm hepsini yemicem işte sadece iki taneeee sempatiksalakcinni

57 kilodayım yaa bi gram inememişimmm kızlarrr inşallah cuma günü 56ya düşerim bakalım artık dün çok yedim ya bugün acısını çıkartacammm az yicem inş:Saruboceq:

naptın bugün bakalım neler yedin? daha gün yeni başlıyor ama olsun :) egzersizini yaptın mı? :ecrin_bebek:

canımsınnn saolasınn neler yaptım dur gonderım

SALI ( gun ıcınde 45 dk egzersız)
uyanınca elma sırkelı su ve lımonlu su / buyuk bı bardak su ( yapıldı)
Kahvaltı: Sade kahve-bir sandöviç ekmeği cay 2 bardak su / yesil cay (yaptım ) EKMEK EKSIK KAHVE YERINE CAY ICTIM
4 bardak su (YAPILDI)
Öğle: Büyük ızgara steak-yeşil salata buraya kadar yaptım -meyva 2 bardak su /yesil cay
2 bardak su
Akşam: ıstenilen miktarda jambon 2 bardak su /yesil cay
cay, elma ve 2 bardak su
yatmadan 1 bardak su ve sut

fatot geçmiş olsun canım dr a git mutlaka ihmal etme kendini sağlık her şeyden önemlia.s.:1hug:

eveeet ben neler yedim onlara bakalım
sabah 3-4 kuru kayısı form çay 2 diyet bisküvi
kahvaltı 4zaytin 1kk peynir,domates,salatalık,biber,2 dilim t.b ekmeği
öğlen haşlanmış ve 1 t.kaşığı yağla kavrulmuş sebze,2 kaşık yoğurt:1closedeyes:

buraya kadar gayet güzel değil mi?ama bundan sonra gene olan oldu o kör olasıca boğzımı tutamadım ve dolapta kalan son 1 dilim etimek tatlısını yedim:tomato::tomato::tomato:
allah beni bildiği gibi yapsın şu an çok pişmanım ama yerken öyle demiyordum tabiiklava:klava:klava:
offf o tatlı bitti gitti gözümün önünden bi daha kesinlikle yapmıcam:sinifsinif:
neyse şimdi yürüyüşe çıkıyorumhihoyyyt
telafi etmem lazım bu aptallığımı:a015:

saol canım yarın gıdıcem mutlaka cunku ruh agrıması dıs agrımasından cok zor :)boshayallersmile

keske ole bırden kesmeseydım depresyon ılacımı ama oldu bı kere zaten tek sorunum vucudumda serotonın eksıklıgı soz konusu oda mutsuzluga ıtıyo hatta nette okumustum kılo alımıyla dırek ılgılı hanı ben gece mama cok yıyom ya yada mutsuz oldugumda acayıp yemek yemek gıbı ıste ole yanıı

medusa açılmadı canım yaa ben de merakla bekliyorum bakalım bu sefer neler çıkacak?seni de merak ettim bak şimdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…