Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam arkadaşlar bn 8.takım kaptanı
bu hafta kilo verremyenlere ceza verdim
ve bnde veremdiğim için ceza kapsamındayım hmde takımama örnek olsun die
cezamızı müsaadenizle yazayım çıkayım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım :lepi:
bn pis boğazın tekiyim :kedi:

4.TAKIM
sebnemselayfurkan ( 68,8 / 67,8 / 1 / % 1,45 )
fguler ( 89,4/90,2 /- 0,80/ %-0,89)
hasretim34 ( 64.8 /65.5 / -0,7 /-% -1.08 )
beci ( 79,4 / 79,8 / -0,40 / %- 0,50)
dilekruzgar ( 65,3 / 65,3 / 0 / % 0)
destinam ( 76,1 (geri dönmek üzere ayrıldı)
semiha( 59.7/ 61,1/ -1,4 / %- 2,35)
0skay ( 73 / 73 / 0 / % 0)
chemes ( 56.9/56.2/0,7/% 1.23 )
İrem&Özge ( / 75.2 / 76.0 / -0.8 / % -1.06 )
ladyDarbanvile ( 81.8/81.8 / 0 / %0)
hayata ( 68.2 / 68,2 / 0 / % 0)
uaydın(68,5/77,7/-9,2/ / % -13,43 ) ESKİ ÜYE
TAKIM TOPLAMI 851 / 862,6 / -11,6 / %- 1,36

şebnemcim liste bu halde okeydir.kilo alanlarda - ler eksikti ilave ettim.

selam kızlarr
2 gündür yoktum.
iş dolayısı ile.
istanbuldan müşterilerim geldi ve burada kaldılar.şimdi ofise ancak gelebildim.
imalatçımda yükleme ile ilgili kontrollerimiz vardı.

açıkçası bugün bilgisayarı açtığımda biri olsun listeyi koymuştur dedim ama.....
ben olmasam bugünde demekki paylaşım alanına bildirim yapılmayacak.zalimi kaptan yardımcısı olmak istiyordu ama giderken son kilonu dememe rağmen onuda bildişrmedi.

bu saat olmuş ve hala mazeretsiz bildirimler yapılmamış.

ben şimdi listeyi toparlayayım.

ayçin canım hoşgeldin ben de şimdi seni arayacaktım canım...
ben tartılmadım kilomun aynı yazılmasını istiyorum lütfen mümkünse öyle yaz,çünkü kilo aldım moralimin bozulmasını istemiyorum çünkü hemen etkileniyorum
evetttt
sabah dikkat ettim yine...
öğlen de 1 parça haşlanmış tavuk,haşlanmış sebze,az salata,2k. yoğurt ve 2 dilim kepek ekmeği yedim
öğlen kalorisi az şeyler yememe rağmen çok yedim sanki...tıka basa doydum...
bi de canım istedi fındıklı capucinolardan içtim
kilo veren tüm arkadaşlarımı kutlarım
özellikle aşkito bence kaçamaklara rağmen kilo vermiş olman harika...hem de 1 kiloya yakın vermişsin helal valla
öpüyorum cicişlerim
sonra görüşürüz

***7,TAKIM 146.ETAP ******

yarisci ( 74,0/73,0/1,0/1,35&#37
askito (69,7/68,9/0,8/1,15%)
cimcime50 (52,2/52.2/0.0/0.0%)
ebtuna (69,7/69,7/0,00/0,00%)
cansınsen (66,7/66,7/0,00/0,00%)
pregant (87,0/87,0/0,00/0,00%)
zalimi (86,0/86,0/0,00/,00%)
amylee_5 (69,6/69,3/0,3/0,43%)
meral (63,1/63,1/0,00/0,00%)
fatot (74,0/74,0/0,00/0,00%)
medusa (57,0/57,0/0,00/0,00%)
cigdem83(61,0/60,0/1,0/1,64%)

7,TOPLAM KıLO(830/826,9/3,1/0,37%)

tamam emoş bende seni aynı geçtim zaten.

bildirim yapamayan arkadaşlar yada yapmayı unutanlar lütfen bundan sonraki haftalarda bu kurala uyalım.bununla ilgili artık mazeret kabul etmek istemiyorum.

emoş bu arada hep unutuyorum.sana ayrıca teşekkür edeceğim bildirimde gecikmeden bana telle haber veriyorsun teşekkür ederim.

hilmiş bence gayet iyi gidiyor diyet.sakın moral bozma yavaş yavaş ama geri gelmemek üzere gidecek kilolar.
amylee harikasın tatlım her hafta azda olda kilo veriyorsun.süpersin sakın bu tempoyu bozma.

ayşegül ve aysbar sizde çok iyi gidiyorsunuz.inş.hep eksilen tablolarınız olur.

çidom sana söyleyecek söz bulamıyorum ve azminede hayranım ayrıca.geçen hafta takımlarda bireyselde 3.oldun belki bu haftada bir derece gelir sana.

kızlar kurallarla ilgili bazen sert davranıyorum ama inanın böyle olması gerekiyor.bakın listeyi oluşturabilmek için 2 günlük işlerimi bırakıp bunu hallettim.szilerin sadece bana kilo yazmanız benim işimi uzatıyor.

copy paste yapıyonuz anladım ben :roflol:

sağol ayçinim valla sen bizim kusurumuza bakma...bayaa aksilikler oluyo kaprtanımız hoş görüyo sağolsun...kural olmayan yer olmaz,kuralsız da takım olmaz zaten...

Selam kızlar,
Sabah: yarım dilim sarelleli ekmek şekersiz çay,
Öğle:4-5 parça karnıbahar yedim kızartmıştım o yüzden fazlaya kaçmak istemedim...
1 türk kahvesi ve 1 adet de elma yedimmm
Akşam abartmama umarımmmm...
Ayçincim saol tatlım emeklerin için, buarada sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimm..

kızlar ben lahana kürüne başladım. zayıflama kürü. ibrahim saraçoğlunun. 2 gündür yapıyorum. işe yarar umarım

teşekkür ederim çidom umarım devamıda gelir yoksa ben daha fazla dayanamayacağım bu kiloma.

pregant işe yarar mutlaka önemli olan çabalamak.sen işin ucundan tutup kararlı olursan kesinlikle sonucunu görürsün.

ay umarım öyle olur canım. bu hafta güzelşeyler olacak hissediyorum. seni de tebrik ederim.

selam canlarım kaydirigubbakcemile3
bugün değişik bi pilav yaptım çok güzel oldu ama yemicem kararlıyım:lepi:
sadece 2-3 çatal kadar yedim,çok merak ettim çünkü-tatlicadiarzu-
akşama salata yerim ve de haşlanmış sebzemdencokacimcoook
daha acıkmadım,öğlen hafif şeyler yemem rağmen çok doydum-tatlicadiarzu-
ama bugün yürüyüş yapamadım daha,hava çok kötü,akşam tv karşısında yaparım inşallahhihoyyyt
ben de şu meşhur metabolizma hızlandıran çaydan yaptım bakalım bi faydasını görecek miyim?sırnaşık şey:içelim:
herkesi öpüyorumkaydirigubbakcemile3
akşam saatleri geldi sakın kaçırmayalım dikkat edelimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…