nasıl cnm şu içilen lahana küründen mi yapıyorsun yüzüne de etkisi oluyormudene bakalım canım. umarım mutlu olursun sonuçtan. ben de lahana kürü yapıyorum. vıcık vıcık yağlanıyo yüzüm. şu zayıflama işleri çok zahmetli ya
çidom iyiymiş canım yaa ohh rahatladım sevindim senin için....
medusa ben de öyle tek tip diyet yapamam,duramam öyle yaaa
hem sakıncalı verdiğini hemencik alırsın hem de misliyle...bence tabiii,sen dene bize de bildir
nasıl cnm şu içilen lahana küründen mi yapıyorsun yüzüne de etkisi oluyormu
benimde yüzüm kilolu gösteriyo bende üç gündür sabahları aç karna lahana küründen içiyordum daha çok tuvalete çıktığımı farkettim ama yüzüm yağlanmadı fisfisfis
bende yapamam aslında tek tip diyet ama iki haftadır aynı kilodayım cnm onun için bi çözüm bulmam gerek denicem bakalım,elma yağları yaktığı için geri almak kolay değil diyorlar zaten yine diyete devam edicem elma diyetine ne olmasa da :hulya:
Medusa sen bilirsin ama bence hiç deneme ben yapmıştım ilk günü berbat geçti dayandım 2. günü bi hastalandım 1 hafta acısını çektim sen bilirsin ama her bünye kaldırmaz onu.. Bu diyet fazla kilolular için olabilir ama senin kilon için bence uygun değil bence..
Emoşum saol gülüm, sende iyisin maşallah kıs, 50 dk. stepper harika valla..
a evet ya ben de tuvaletten çıkamaz oldum. yüzüm yağlandı ve sivilce çıktı. hiç çıkmaz bende normalde. içilenden yapıyorum. sabah akşam içiyorum. 1 hafta içicem. onun aşama aşama kulanımı var. bunu yapıp da kilo vermeyen yok dedi spor hocam. ben de sevindim.
cigdemcim yarın ilk gün olcak benimde eğer bünyem kaldıramazsa hemen bırakırım zaten kendimi zorlamam yerimseniben
yaa bende sivilce çıkmadı yağlanmada olmadı :bbo:
ama dediğin gibi tuvalete gidiyorum sürekli ve idrarımın rengi çok koyulaştı kafamçokkarıştı
bende bi hafta denicem ama sadece sabahları içicem bakalım faydası olcakmı inş olur :Saruboceq:
aslında iki haftada bi kilo vermeyede razıyım ben fakat iki haftadır bi gram inemedim :sinifsinif:
günaydın kızlaaaaaaarkaydirigubbakcemile3
ben de sabah iyi başladım ama kahvaltının sonunda dayanamadım 1 dilim ekemeğe çikolata sürüp yedim:kedi:...offf bu olmasa iyiydi ama dünün çok etkisinde kaldım galiba-tatlicadiarzu-
aşkitom tabii ki tr de diyet yapmaaaa.sempatiksalakcinni..ayıp olur teyzenlere falanaklinialirimsmile...ee biz de yemeğe gidicez tabiii:dance:...ama abartmamaya dikkat edersin çatlayana kadar da yememek lazım di miolumunekankayizsmile
Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (%) göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
İlk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.
Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.
Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. İşte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.
Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.
Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben
evet canım ama arada unuttuğumda oluyor.yarışcım sen sandoloz sakızına devam ediyomusun
medusam sakın moral bozmak yok bak göreceksin birden kilolar tartıda inişe geçecek.Off moralim bozuk kızlar kilo veremiyorum :gitme:
Ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyleee :sinifsinif:
hımmm aslında bende düşünebilirimnaniknanikana bidene daha akannehir
iyki bizim kaptan bize böle cezalar vermio
:jeyyar:demi pregant benimde aklıma geldi bizim kaptan bi tane opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?