Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Medusa sen bilirsin ama bence hiç deneme ben yapmıştım ilk günü berbat geçti dayandım 2. günü bi hastalandım 1 hafta acısını çektim sen bilirsin ama her bünye kaldırmaz onu.. Bu diyet fazla kilolular için olabilir ama senin kilon için bence uygun değil bence..

Emoşum saol gülüm, sende iyisin maşallah kıs, 50 dk. stepper harika valla..

dene bakalım canım. umarım mutlu olursun sonuçtan. ben de lahana kürü yapıyorum. vıcık vıcık yağlanıyo yüzüm. şu zayıflama işleri çok zahmetli ya
nasıl cnm şu içilen lahana küründen mi yapıyorsun yüzüne de etkisi oluyormu
benimde yüzüm kilolu gösteriyo bende üç gündür sabahları aç karna lahana küründen içiyordum daha çok tuvalete çıktığımı farkettim ama yüzüm yağlanmadı fisfisfis

bende yapamam aslında tek tip diyet ama iki haftadır aynı kilodayım cnm onun için bi çözüm bulmam gerek denicem bakalım,elma yağları yaktığı için geri almak kolay değil diyorlar zaten yine diyete devam edicem elma diyetine ne olmasa da :hulya:

a evet ya ben de tuvaletten çıkamaz oldum. yüzüm yağlandı ve sivilce çıktı. hiç çıkmaz bende normalde. içilenden yapıyorum. sabah akşam içiyorum. 1 hafta içicem. onun aşama aşama kulanımı var. bunu yapıp da kilo vermeyen yok dedi spor hocam. ben de sevindim.

cigdemcim yarın ilk gün olcak benimde eğer bünyem kaldıramazsa hemen bırakırım zaten kendimi zorlamam yerimseniben

yaa bende sivilce çıkmadı yağlanmada olmadı :bbo:
ama dediğin gibi tuvalete gidiyorum sürekli ve idrarımın rengi çok koyulaştı kafamçokkarıştı
bende bi hafta denicem ama sadece sabahları içicem bakalım faydası olcakmı inş olur :Saruboceq:

aslında iki haftada bi kilo vermeyede razıyım ben fakat iki haftadır bi gram inemedim :sinifsinif:

sabahtan aksama kadar 2 bucuk kilo farkedermi arkadas??

71 i gördüm ohaoldumsmile

ne mi yedim.. ohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

watt didinizz.. lahana kürümüü :uhm: himmmmmmmmmm

ben tr ye gidince keisn 2-3 kilo alcam..
tekirdag köftesi .. kumpirr.. taze taze böreklerr.. teyzemin arnavut böregii..
cinili lahmacunuu ..

senede bi defa gidiyorum tr ye.. hic diyet yapamiiciim k. bakmayin :)

niye sadece sabah? bence yapmışken tam yap. metabolizma hızlandırıcı çorbayı deneyebilirsin. haftada iki akşam

günaydın kızlaaaaaaarkaydirigubbakcemile3
ben de sabah iyi başladım ama kahvaltının sonunda dayanamadım 1 dilim ekemeğe çikolata sürüp yedim:kedi:...offf bu olmasa iyiydi ama dünün çok etkisinde kaldım galiba-tatlicadiarzu-

aşkitom tabii ki tr de diyet yapmaaaa.sempatiksalakcinni..ayıp olur teyzenlere falanaklinialirimsmile...ee biz de yemeğe gidicez tabiii:dance:...ama abartmamaya dikkat edersin çatlayana kadar da yememek lazım di miolumunekankayizsmile

Günaydın emoşum, oh afiyet olsun canım,
Bizde biraz önce kalktık masadan 5 çatal patates kızartması,3 zeytin 3 de kaşar yedim,
Ama miğdem ağrıyor vee kabızlık problemi çekiyorum pofffff..

GÜNAYDIN. ben de evdekilere pattez kızarttım ama sadece 1-2 dilim tadına baktım. klasik kaffaltımı yapdım. zeytin peynir zalata

Uzun bir aradan sonra eski bir alışkanlığımıza geri dönüyoruz.. Bundan sonra her ayın ilk etabında, yarışmacı üyelerin bugüne kadar verdikleri kiloların hesaplandığı ve kilo kayıp oranlarına (&#37 göre sıralama yapıldığı "Bugüne Kadar Kim, Kaç Kilo verdi?" listemizi yayımlamaya başlıyorum.
ılk listemiz 146. etap verilerine göre hazırlanmış olup, linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/11951800-mesaj21.html
Sözkonusu listede, yarışmacıların yarışmaya giriş tarihlerini ve bugüne kadar kaç kilo verdiklerini öğrenebilirsiniz.

Bu listede bana göre en önemli şey, bu işin eğer istenirse başarılabileceğini gösteriyor olması..
Listenin üst sıralarında yer alan arkadaşlarımız, başarının canlı kanıtları.. Hepsini bu vesile ile tebrik ediyorum. a.s.

Dedim ya, uzun bir süre ara vermiştik.. Aranızda tanımadığın bir çok yeni üye var. Malum.. Paylaşım alanını takip etme alışkanlığını kazanmamış olabilirler.. ışte bu nedenle de sadece bu aya mahsus olmak üzere her takım topiğinde sözkonusu gelişmeyi duyurmak istedim.

Önümüzdeki ay, listedeki sıralamanızın yükselmesi dileğiyle, sağlıklı zayıflamalar dilerim.

Not : Gerek başlangıç tarihinizde, gerek kilo bilgilerinizde, gerekse nickinizin yazım şeklinde sizi rahatsız eden en ufak şey için bile temas kurmaktan lütfen çekinmeyin. Mesajlarınızı paylaşım alanına yazın ki görebileyim.. yerimseniben

çidoşum yaaaaaa keşke yemeseydim
ama sabahtı artık ne yapayım kendimi teseli edeyim(akşama kadar yakarım inşallah

43. olmuşum :)

hahaha püsküüt bana repten hemen ayağa kalk 100 kere zıpla,çikolatayı at bünyenden demiş:roflol:,,,110 kere zıpladım valla,teşekkürler püsküüthihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile3

Selam kızlar,
Öğle yemeğini çikolata soslu dondurmayla geçiştirdimm,
Biraz evvelde 1 kase çorba 2 dilim ekmek ve salata yedim..
Akşam saat 6-7 arasıda çayla 1 dilim kek yemeği düşünüyorum başkada bişey yemiycem..
üEmoş zıplatıysan bişey kalmamıştır gülümmm.

selaaaam
biz de burakla dışarı çıktık,karışık tavuk şiş ve inegöl köfte yedim,2si 1 porsiyon kadardı...ekmek,pilav,içecek yok...bunları sade yedim,biraz domatesle...
akşama sebze yerim acıkırsa
dışarısı çok yağmurlu,yine evde yürürüm

selamlar kızlar kahvaltıda 7-8 çatal kızartma 2 fincan çay 1 dilim ekmek
öğlen balık
akşam misafir vardı azıcık kısır ve 1 poğaça yedim

hilmişim ye kuzum tr de özlemişsindir sonra gelince bomba gibi devam edersin

yarışcım sen sandoloz sakızına devam ediyomusun

evet canım ama arada unuttuğumda oluyor.
Off moralim bozuk kızlar kilo veremiyorum :gitme:

Ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyleee :sinifsinif:
medusam sakın moral bozmak yok bak göreceksin birden kilolar tartıda inişe geçecek.
ana bidene daha akannehir

iyki bizim kaptan bize böle cezalar vermio
hımmm aslında bende düşünebilirimnaniknanik
demi pregant benimde aklıma geldi bizim kaptan bi tane opuyorumnanaktan
:jeyyar:

slm kızlar bugün pek paylaşım olmamış nerdesiniz?fisfisfisinşallah hsonu kaçamaklarında değilsinizdirsempatiksalakcinni
biz bugün akşam kaynanam gittik yemeğe çağırdı tabii yememezlik yapamıyorum çünkü sorun oluyo-tatlicadiarzu-1 kase çorba,1/2 dilim börek,1 parça tavuk yedimbenneyaptımkimecbur yedik artık ne yaparsın
ama gelince 40 dk stebimi ve egzerszilerimi yaptım ihmal etmedim:lepi:hihoyyytkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…