Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Emoşşş süpersin hayatım, çayın faydasını görürsün inşallah....
Bende etsiz çiğ köfte yaptım saat 5 gibi 7 tane yedim, Sonra kendimi çok kötü hissettim ve 40 dk. step yaptım... sadece kahve içicem bu gülük yemek işini kapattım..

Son düzenleme:
Off moralim bozuk kızlar kilo veremiyorum :gitme:

Ne alıyorum ne veriyorum kaldım böyleee :sinifsinif:

yavaşlamıştır medusa...devam edersin inşallah moralini bozma canım...
çidom arada öyle oluyo yaa...yarın daha dikkat edersin üzülme...çayı içiyorum şimdi tadı biraz buruk ama zorla içiyom işte naparsın:))

8. takımdayım 1 kilo aldığım için
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben pis boğazın tekiyim:kedi:

Kızlar ben yarın elma diyetine başlıyorum yoksa olmıcak böylee

Sadece sabah kahvaltı yapıcam saat akşam sekize kadar iki saatte bir de elma yicem

ana bidene daha akannehir

iyki bizim kaptan bize böle cezalar vermio

Sadece sabah kahvaltı yapıcam saat akşam sekize kadar iki saatte bir de elma yicem

kolay gelsin canım
yapanar baya veriyolar ama zor sabahtan akşama kadar ekşi elma yemek

50 dk stepper + egzersizlerimi yaptım:lepi::lepi::dance:

helal sana be kuzum kim tutar seni :hooray:

elmadan tiskinirim ben olsam onun yerine 3 saat yürüsen?

Canım saat 7 gib 4 tane daha götürdüm, :1rolleyes:sonra tekrar yarım saat step yaptım,
Yani toplamda 11 çiğ köfte yemişim, ama başka bişey yemedim..
çok üzülmüşdüm ama şimdi nette araştırdım morelim yerine geldi,
Etsiz çiğ köftesnin tanesi 30 kaloriymiş yani toplamda 330 kalori almışımmm:dance: ben onun 2 katını verdiğime eminim, yedikçe spor yaptım çünkü...

Yok kızlar ya yürüyüş falanda çok yapamıyorum ben ama elma diyeti konusunu okudum bi günde iki kilo veren bile var ben yarın denicem dayanbilirsem öyle devam etcem en fazla 4-5gün yaparım sanırım

zaten kahvaltıyı normal yapamıcak olsam o diyeti yapmazdım,bide bizim yeşil elmalar fazla ekşi deil bakalım bi kere deniyelim

dene bakalım canım. umarım mutlu olursun sonuçtan. ben de lahana kürü yapıyorum. vıcık vıcık yağlanıyo yüzüm. şu zayıflama işleri çok zahmetli ya

çidom iyiymiş canım yaa ohh rahatladım sevindim senin için....
medusa ben de öyle tek tip diyet yapamam,duramam öyle yaaa
hem sakıncalı verdiğini hemencik alırsın hem de misliyle...bence tabiii,sen dene bize de bildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…