Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kendini toparlaklava:klava:klava: kimseyi kafaya takma allah korusun benim gibi 90a dayanırsın tam gaz devam et diyet ve sporuna ay benimde uykum geldi galiba iyi geceler salı günü göörüşmek üzere hoşçakalın:gitme:sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3:1shok:

günaydın kızlar çok mutluyum tam 600gr.vermişim.dün de 100gr.vermiştim.iki günde toplam700gr.verdim.spor ve diyete tam gaz...

Günaydınlar,
Aysbar tebrikler canım, gitmiş kilolar ohhh ohhhzemuszemus
Bende bugün ilk defa abarttım kahvaltıyı, kendimi çok tok hissediyoum:kedi:
1adet poğaça, 3 yemek kaşığı kıymalı yumurta aldım tabağıma 1 dilim ekmeklede onu yedim

çiğdemcim teşekkür ederim.
kendini suçlu hissetme diğer öğünlerle dengelersin canım.

aysbar bravo canım harikasın...nasıl gidiyo bu kadar kilo veriyosunuz bravo valla?
ben de bugün kendime geldim tekrar kaldığım yerden devam edicem inşalah
dün eşimin gene kilo aldın demesi üzdü beni...
ne yapayım gram gram da olsa kilo vermem şart

ebtuna yazılarımı takip ediyorsan 10gündür bende tık yoktu.vücut ilk başta direniyor.o yüzden hemen moralini bozupta pes etme.eşinin dediği laf seni iyice hırslandırsın bence...yerimseniben

tamam canım inşallah bende de öyle olur....
dışarı çıkıyorum şimdi oğlumu aşıya götürücez öpüyorum sizleri bye

selammmmmmmmmm
eveeet bugün cezaliydim yogurt yicektim sadece güyyaa
ama sabah 7 de ciktim evden ve hemen iki dilim ekmek arasina nutella sürdüm.

gelincede bir dilim cavdar ekmegi ile 1 sahanda yumurta yedim.

günü bitiriyorum. aksamda step yapacagim.
insallah eritirim..

öpüyorum .. bende cikiyorum :)

Öğle 1 kase çorba içtim ekmeksiz,
Ama biraz önce çok acıkmıştım 1 poğaça yedim yine , ofya bir daha poğaça yapmıyacağım daynamıyorum..
Akşmı bende geçiştirmeyi düşünüyorum tabii başarabilirsem..

ama ıste burda yanlsı oluyo sen 65 kalorılık bıseyı vucudundan atay-mıyosun mesela ertesı gun bı 65 daha alıyon vs ama 85 alıp bunun hadı yarısını atsın vucud 40 45 ee hangısı mantılklı

çiğdem bende anlamamıştım ama bikaç kez okuyunca çözdüm :dance: sanırım az kalorili margarin alıp verememektense çok kalorili sıvıyağ alıp yarısını vermek daha iyi diyor arkadaş :)

bende bugün sabah sirkeli suyumu içtim

yarım saat sonra bi kase cornfleks

arada bi avuç leblebi

öğle bi kase cornfleks yedim yine

arada meyvemi yiyip akşamda lahana çorbası ve karnbahar yemeği ile devam edicem inşalllah.Ama bu akşam yemeğinden sonra eşim sabaha çıkarmı bilmem :roflol:

yarıscı ben 1 ay kadar ızın rıca edıcem canım sadce cuma gunlerı kılo bıldırımı yapacagım oda yapabılırsem tabe eger yapamazsam eskı kılomu kayda gecersıznız tatılle cıkıyorum da kusura bakmayın optum hepnızııı

:1no2:iyi yolculuklar fatotcum.
kızlar nerdesiniz yahuuu
herkes bir taraflara gidiyor kimse kalmıcak herhalde bu grupta..

fatot canım nerelere gidiyorsun öyle 1 ay?fisfisfis
neyse iyi yolculuklar dönüşte iyi haberlerini yazarsın inşallaha.s.
kızlar ben sabah dikkat ederek kahvaltımı yaptım
öğlen eşimin yanına gittik 3-4 tane inegöl köfte yedim,1 çatal pilav,yarım domates ve ayranlacokacimcoook
akşam ben de sizler gibi geçiştirmeyi düşünüyorum bakalım,ayrıca stepperda yürücem inşalahhihoyyytyani kaldıım yerden devam etmeye karar verdim yanımda olun canlarımolumunekankayizsmilezaten hemen göbeğim çıkmış sinir oldum
ayşegülüm çok güzel yemişsin bence akşam da sadece lahana çorbasını içersen süper oluryerimseniben
çidom doğru diyosun canım eğer evde bulunursa dayanamayıp yiyioruz mutlakabilmiyorumkismileben de yapmamaya çalışıyorum çünkü mutlaka biraz da olsa yiyorum:bbo:
aşkito ben de bizim eczaneden entschlackungstee diye bi çay aldım senin kullandığın bu mu?bi faydasını gördün mü de bakiiimgamyoncuiremsu

Ben geldimm,
Fatot iyi yolculuklar tatlım
Ayşegül menün süpermiş kıs, yalnış eşine acıdım benim ki hayatta yemez, kalkar yumurta yapar kendine,
Emoş sende süpersin hayatım,
Bende akşamı geçiştircem demiştim ama malesef olmadı, yamuş tost istedi, onlara yapınca birde kendime yaptımbilmiyorumkismile
Ama bugün 15 dk. tempolu yürüyüş yaptım, ayrıca 30 dk. step yaptım..
Emoş sen stepin kaç kalori yaktığını biliyormusunuz, örn. 30 dk.. kaç kalori yakıyoruz, seninkinde kalori yazıyor sanırım.. Ama benim step tahtam var genelde onda tempolu step yapıyorum..Aşkito kesin bilir, gelince cevap yazar umarım...

Canım eczaneden ne kadara aldın?
işe yarıyorsa bende alırım.ha bu arada tadı nasıl canım içtin mi?
ASKITOOOOO KIZ NERDESİNNNNNNN CEVABINI BEKLİYORUZZZ:sm_cool:

eczanede 5liraydı sanırım...daha içmedim ama içicez işte...naıl olabilir ki form çayı işte pek güzel olduğunu sanmam ama ne yapalım zatıflama sevdasına içicem işte:))zaten form çayı alıyodum hadi bu seferde bunu alayım dedim,aşkitom içiyo yaa benim ondan neyim eksik:))
çidom keşke tostuu yemeseydin ama neyse artııık spor yaoıyorsun
canım benim stepperın göstergesi bozuldu ama bildiğim kadarıyla 1 saatte 300 kalori anca yakıyor...ama beli,bacakları,kalçayı ve karnı acayip çalıştırıyor,ben faydasını görüyordum hep

aman ne biliim olmustur heraldee
öyle aman aman cok faydasi oldu diyemicem :))

ben bugün yedim.
ama mecburdumm.. bayilcaktim nerdeyse. uyku uyumamistim ve tir tir titriyordum.. acliktan uykusuzluktan.

efe den uyuyamadigim icin karnimi doyurayim bari dedimm..
iste büle..
yarin tarti bana gülmeyecek...

Emoşum öyle acıkmıştımki, saldırdım, hatta bi lokmada yuttum tostu, hatta halada tok değilim canım istedi ama 2. ciyi yemedim, bugün acaip iştahlıyım..

aslında iyiymiş 300 cal. ama ben 1 saat yapamıyorum..
Senin aletten bendede var demiştimya, indim baktım, bi zımbırtıs çıkmış bozulmuş anlayacağın, bende step tahtasında normal stebimi yapıyorum, Kömürlükte bisiklet felan da var ama pedal çevirmeyi sevmiyorum..

selam gızlar. bugün yediklerim:
sabah klasik 1 dilim ekmek peynir ve 5 zeytin, salatalık,kırmızı biber

arada elma ve galeta

öğlen 1 dilim ekmek birkaç lokma melemen salatalık kırmızı biber

akşam 1 dilim ekmek 5-6 kaşık ıspanak yemeği ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…