kızlar eşim ban abugün gene kilo aldın ne kadar çabuk kilo alıyosun hayret ediyorum dedimafoldumben:sinifsinif:
çok mutsuzum çoooookmafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme::gitme:
bu hafta kilo bildirimi yapmıcam çünkü tartılırsam eminim daha çok moralim bozulacak,zaten motivasyon diye bi şey kalmadı iyice uzaklaşmaktan korkuyorum:1no2::1no2::1no2:
öffffffff
Günaydınlar,
Aysbar tebrikler canım, gitmiş kilolar ohhh ohhhzemuszemus
Bende bugün ilk defa abarttım kahvaltıyı, kendimi çok tok hissediyoum:kedi:
1adet poğaça, 3 yemek kaşığı kıymalı yumurta aldım tabağıma 1 dilim ekmeklede onu yedim
ebtuna yazılarımı takip ediyorsan 10gündür bende tık yoktu.vücut ilk başta direniyor.o yüzden hemen moralini bozupta pes etme.eşinin dediği laf seni iyice hırslandırsın bence...yerimsenibenaysbar bravo canım harikasın...nasıl gidiyo bu kadar kilo veriyosunuz bravo valla?
ben de bugün kendime geldim tekrar kaldığım yerden devam edicem inşalah
dün eşimin gene kilo aldın demesi üzdü beni...
ne yapayım gram gram da olsa kilo vermem şart
ama ıste burda yanlsı oluyo sen 65 kalorılık bıseyı vucudundan atay-mıyosun mesela ertesı gun bı 65 daha alıyon vs ama 85 alıp bunun hadı yarısını atsın vucud 40 45 ee hangısı mantılklı
Kıs ne dion sen valla canım dediklerinden bişety anlamadım, açlıktanmıdır nedir beynim basmıyo, bi nutellalı ekmekte benmi götürsem nesempatiksalakcinni
Bende genelde kalorilere takılırım, hatta hesaplarım hep, ama haklıda olabilirsin...
fatot canım nerelere gidiyorsun öyle 1 ay?fisfisfis
neyse iyi yolculuklar dönüşte iyi haberlerini yazarsın inşallaha.s.
kızlar ben sabah dikkat ederek kahvaltımı yaptım
öğlen eşimin yanına gittik 3-4 tane inegöl köfte yedim,1 çatal pilav,yarım domates ve ayranlacokacimcoook
akşam ben de sizler gibi geçiştirmeyi düşünüyorum bakalım,ayrıca stepperda yürücem inşalahhihoyyytyani kaldıım yerden devam etmeye karar verdim yanımda olun canlarımolumunekankayizsmilezaten hemen göbeğim çıkmış sinir oldum
ayşegülüm çok güzel yemişsin bence akşam da sadece lahana çorbasını içersen süper oluryerimseniben
çidom doğru diyosun canım eğer evde bulunursa dayanamayıp yiyioruz mutlakabilmiyorumkismileben de yapmamaya çalışıyorum çünkü mutlaka biraz da olsa yiyorum:bbo:
aşkito ben de bizim eczaneden entschlackungstee diye bi çay aldım senin kullandığın bu mu?bi faydasını gördün mü de bakiiimgamyoncuiremsu
eczanede 5liraydı sanırım...daha içmedim ama içicez işte...naıl olabilir ki form çayı işte pek güzel olduğunu sanmam ama ne yapalım zatıflama sevdasına içicem işte:))zaten form çayı alıyodum hadi bu seferde bunu alayım dedim,aşkitom içiyo yaa benim ondan neyim eksik:))
çidom keşke tostuu yemeseydin ama neyse artııık spor yaoıyorsun
canım benim stepperın göstergesi bozuldu ama bildiğim kadarıyla 1 saatte 300 kalori anca yakıyor...ama beli,bacakları,kalçayı ve karnı acayip çalıştırıyor,ben faydasını görüyordum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?