Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kilom şu an 87. haftaya kadar en az 1 kilo vermem lazım. bugün lahana kürüne başladım. 1 haftanın sonunda bakalım ne olacak tabi spor ve diyete devam.
geçen hafta gece gündüz tıkındığım için pazartesiden perşembeye kendimi toparladım. bu hafta çok ümitliyim. bomba gibi geliyorum kızlar. bekleyin beni

çidom step de iyidir o da karın kalça ve bacak çalıştırıyo bildiğim kadarıylayerimseniben

ben yarın bildirim yapamıcam kızlar tartılmak istemiyorum lütfen beni anlayışla karşılayın:1no2:,daha da moralimin bozulmasını istemiyorum,kilomu aynı geçerseniz sevinirim:çok üzgünüm:

bugün öğlen çok az yemiştim yaa ben de doymadım midem kazındı kendime koca 1 kase yeşil salata yaptım yağsız tabiia.s...onu yedim saat 8di:bbo:
hilmişin alaman çayından içtim,tadı da kokusu da kötü değil,normaldi
50 dk stepper + mekikleri yaptımhihoyyytkaydirigubbakcemile2
ooohh bugün içim rahat allahım bana dayanma gücü ver nooolur:Saruboceq::Saruboceq:

alkisalkisalkisınşallah emeklerinin karşılığını alırsın canım..Ne güzel bak içinde rahat ,ben açken mutlu oluyorum, çünkü biliyorum ertesingün yada bi kaç gün sonra tartıya yansıyacağını, yemek yeyip kendimi tok hissedince acaip mutsuz ve suçluluk duygusuna kapılıyorum..

aynen öyle aç yatınca...hele ki yürüyüşümü yapmışsam acayip huzurlu oluyorum
hadi bakalım allah yardımcımız olsun kızlaaar

69.6/69.3/0.3/%0.04 umarım doğru hesaplamışımdırr...kızlar hadii azda olsa vermiş olun şu kilocuklarıı :))

cimcimem senle boylarımzda aynıydır sanırım ben öyle hatırlıyorum...
Eeeee boy kısa olunca mecburen 50 lerde olmam gerek..

üfff cok moralim bozuk 68,9 kg ciktim.

aslinda 67 ye düsmem gerekiyordu ama hep bu yemelerim yüzünden.

(69,7/68,9/0,8/0,11&#37

tebrik ederim kızlar a.s.

hilmiye 800 gr. vermişsin çok iyi canım niye üzülüyosun:lepi:

çiğdem seni geçen 63 diye hatırlıyorum ne çabuk verdin uleynn 3 kiloyu maaşallah vallaalkisalkisalkis

bende fasulyeden bildireyim kilomu:icecream: 62,4 çıktım en son 63 olmuştum çok veremesemde 62 leri tekrar görmek güzellll zemuszemus

1.57 tatlım boyum
ben seni daha uzun diye biliyorum
acaba hangimiz iyi hatırlıyo :roflol:

Canım bende 159 um aynı sayılırız yani ikimizde doğru hatırlıyoruzkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

üfff cok moralim bozuk 68,9 kg ciktim.

aslinda 67 ye düsmem gerekiyordu ama hep bu yemelerim yüzünden.

(69,7/68,9/0,8/0,11&#37

Bence iyisin aşkitom, o kadar kaçamağ yine 1 kiloya yakın vermişsin,
Tebrikler..

Canım aslında 65 kgyle zayıflamaya başladım 4 hafta önce 65 dim, sonra 63 oldum, geçen hafta datam 2 kg verdim 61 olmuştum ama bu hafta 1 kilo vermişim, haftaya gram gram inerim benim hep öyle oluyorkaydirigubbakcemile2
Senide tebrik ederim iyi başladın cnm

kızlar ben 8 takımdayım. ve bu hafta kilo veremedim. cezamı yerine getirmek için sizi rahatsız ediyorum.
şöyleki;
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam
zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam zayıflayacam

ben boş boğazın tekiyim.
ben şişkoyum
:kedi:

4.TAKIM
sebnemselayfurkan ( 68,8 / 67,8 / 1 / % 1,45 )
fguler ( 89,4/90,2 / 0,80/ %-0,89)
hasretim34 ( 64.8 /65.5 / -0,7 /-% -1.08 )
beci ( 79,4 / 79,8 / -0,40 / %- 0,50)
dilekruzgar ( 65,3 / 65,3 / 0 / % 0)
destinam ( 76,1 (geri dönmek üzere ayrıldı)
semiha( 59.7/ 61,1/ 1,4 / % 2,35)
0skay ( 73 / 73 / 0 / % 0)
chemes ( 56.9/56.2/0,7/% 1.23 )
ırem&Özge ( / 75.2 / 76.0 / -0.8 / % -1.06 )
ladyDarbanvile ( 81.8/81.8 / 0 / %0)
hayata ( 68.2 / 68,2 / 0 / % 0)
uaydın(68,5/77,7/9,2/ / % 13,43 ) ESKı ÜYE
TAKIM TOPLAMI 851 / 862,6 / -11,6 / %- 1,36

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…