Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman ne rezil olacaksin canimmm sacmalamaa..
senin tontik göbüsünü cimciklerimmmkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

selam kızlar. bugün

sabah 3 mnik ev yapımı puaça peynir kahve

ara 200ml süt, elma mandalina

öğlen haşlanmış yoğurtlanmış brokoli, peynir 1 dilim ekmek

ara 1 portakal

akşam 1 ortaboy kadar patates yemeği, salata

biraz önce2 portakal

kızlar bizim müdür kadınlar günü için okula yaşpasta almış. normalde okulun en obur öğretmeni benim herkes farkında ama ben sadece pastanın tadına baktım. 3 minik çaykaşığı lokması aldım ve tadını ala ala ağzımda gezdirdim. eğer o koca dilimi yeseydim kesin diyeti bozardım. ayrıca haftasonu da hiç kaçamak yapmadım ömrümde ilk kez.

aman ne rezil olacaksin canimmm sacmalamaa..
senin tontik göbüsünü cimciklerimmmkaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ehehehehehe:kedi::kedi:
ayyy göbüşüme baktım şöyle dümdüz olsa bi şeye benzicem bayaa,ama bu göbek benim karizmamı bozuyo:CüvCüv::roflol:

kızlar çok mutluyum 1 saat stepperımı yaptım,peşinden de mekiklerihihoyyythihoyyyt
o bisküvileri yemesem iyidi ama gözüm döndü valla napiiimbilmiyorumkismilevalla markete gittim sırf biküvi almak için,başka şeye olsa haytta gitmezdim:roflol::roflol:aayyyy pis boğazımklava:

eferim eferim doğru yoldasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
ha gayret bozma moralini sakın diyete devamhihoyyyt

günaydın çıtır kızlarr

ayşegül ne diyorsun 5 haftada mezun olur musun?

çidom çok iyi gidiyorsun kuzum seninde mezuniyetin yakındır.

emoşum napalım yapmışsın bir kaçamak ama cezanıda çekmişsin sporuda yapmışsın .

pregant süpersin evet işte bu pasta yemedin ama kaybettiğin birşey olmadı aksine güvenin artıyor .

kızlar ben dün akşama kadar gayet iyidim ama akşam o madlenlerden cozuttum hatta bu sabahta etkisini gösterdi ama kısa kestim ve diyet hayatıma geri döndüm.

Bebişim uyumadığı için uykusuzluktan ölüyorum.halim kalmıyor ne yapıcam ben yaa.allahım sen bana sabır ver.çok zor bir çocuk.uykuyu hiç sevmiyor doğduğundan beri aynı...

slm kızlar nasılsınız ben geldim geriye dönük sayfalara bakayım dedim ama işim var birazdan geleleyimde o zaman bakim ben yokken neler yapmışınız

Son düzenleme:
öff ayçiiin ben sana o çikolataları at dememiş miydim kuuulmaz:
çıbık kaldır onları,aklına geldikçe yersin baklmaz:

aysbar uykusuz bebk çok zor canım,ben hiç dayanamam uykusuzluğa,allah yardımcın olsun:1hug:

eveeeeeeet
ben bugün gayet iyiyim
sabah kuru kayısıyla güne başladım
kahvaltıda 2 dilim t.b ekmeği,1 kk peynir,4-5 küçük zeytin ve domates,salatalık,biber yedimaklinialirimsmile
öğlen kapuska ve haşlanmış sebze,yanında 1 kaşık yoğurt,1 dilim k.ekmeğicokacimcoook
yani şu anda gayet iyiyim inşallah akşama gene cozutmam:dance:
öpüyorum sizi cicişler kaçamak yapmayın valla canımı sıkıyonus geberdirim hepiniziiiiiiialsanaalsanasmile
ayşegül akşama dondurma yerim belki demişsin o ne laaa ne diyon oolum sen hiç yakıştıramadımlmaz::umursamaz:

kızlar çok mutluyum iki gündür hiç iştahım yok yediklerimide zorla yiyorum midem küçülüyo sanırım :dance:

ayçincim zaten 3-4 kilo kadar fazlam var mezun olamasamda yine yedeğe atarsın beni öööle bi kenarda takılırım ben

emine kız bütün gün pek bişey yememiştim o yüzden dondurmayı hakkettiğimi düşündüm hem dondurma en masum tatlılardan o yüzden şeettim:icecream:.sanada aferin süper gidiyosun sakın cozutma akşamyasakkelime

bugün sabah iki dilim k.ekmeğiyle az peynir,az helva,iki zeytin ve şekersiz çay

şimdiye kadar acıkmadım ama halsiz düşmeyeyim diye bi bardak süt ve 4 bebe bisküvisi yedim.

ayşegülüm süpersin işte budur.
tamam canım hilmişin türkiyede olduğu zamanlar takıma girersin bu arada hilmiş izinli görünür.
bu arada senide mezun ederiz arkandanda çidoyu.sonrada aysbarı alırız takıma.
hahahah nasıl plan ama aklinialirimsmile

Selam kızlar,
Ben bugün çok tembelim, saat 12 de kalktım,
Sabah sadece bir elma ve kahve içtim..
Öğleyani saat 3,30 da)yarım tavuk döner, ayran yedim...
akşam satece, meyve yiycem, birde kahvemi içerimç...
Emoş ayşegül harikasınız kızlar..
Ayçinnn seni madlen güzeli seni,,, yeter kuşum şu madlenleri konu komşuya dağıt gitsin...
Aysbar , Allah sabır versin sana canım,

slm cicişler
öğlen yemeğinden sonra 30 dk stepper yaptım,ve mekikleri dehihoyyytkaydirigubbakcemile5
sonra biraz uyumuşum,burak uyudu hepimiz sızmışız,hava çok karanlık iç karartıcı:sinifsinif:
neyseeee
akşam yemeği olarak az enginar ve haşl. sebze,1,5 dilim kadar k.ekmeği yedimaklinialirimsmile

daha acıkırsam gece meyve yerim,9,5-10 gibisempatiksalakcinni
tv karşısında yine en az yarım saat stepper yaparsam süper olurhihoyyytkaydirigubbakcemile2
aayyy heyecanlanıyorum cumayı düşündükçe,inşallah gene hayal kırıklığına uğramam:Saruboceq:

çidom canım benim valla nazar mı değdi canım sana kıyamam:teselli:
havalar bi tuhaf canım,ondan olabilir,dikkat et kendineolumunekankayizsmile

selam
kahvaltıda 3 zeytin 2 ceviz yumurta ve çay
öğlen 2-3 kaşı makarna ve salata
akşam brokoli salatası yoğurt ve kabak yemeği yedim

sabah süt ve nesquik yedim 6da
zahter yedim adaa hatay taraflarında çok olan kahvaltılık biraz zeytinyağıyla az yedim ama 11de
öğlen annemle patates köfte ve makarna yedim 1 köfte bir patates anca eder yediğim makarnada yarım tabak tabak peynirli lorlu yanındada yoğurt yarım kase kadar
şimdi de biraz yoğurtlu pilav ve 1 kase domates çorbası içeceğim

e nasıl bugün yediklerim??ama çok yorgunum her yerim et kesmiş dünden beri boynum tutuk bugün yemekten sonra bir uyumuşum 6buçukt kalktım spor falan yapamam bugün gerçi ağırlık kaldırdım bir süre o sayılırmıki 10 dk falan

zahteri çok severim ama kalorisi ne kadar diyede düşünmeden edemiyorum benim aldığım bu paket

Eklentiler

• $193199854gl.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…