Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

zalimi canım zahter kekik gibi bir şey değil mi?benim üniv deyken hataylı arkadaşlarım vardı onlar çok yerdibenneyaptımki
sen bilirsin ama bence makarnayla pilavı aynı gün yemeseydin daha iyi olurdubenneyaptımki
valla kızlar artık birbirimize karşı daha sert olalım yaz yaklaştı,iyiliğimiz için birbirimizi kırmadan açıkça uyaralım bence,zaten takım omanın amacı da bu değil miyerimsenibenolumunekankayizsmile

ben 35 dk daha stepper yaptım çok mutluyumhihoyyytöğlen de 30 dk yapmıştım iyi oldu yanii ohh:lepi:
bugün kaçamağım olmadı diyelim,ama çayla birlikte 2-3 bisküvi yemiş olabilirim:kedinu aradan sayalım yaa:Saruboceq:reglim yaklaştı tatlı istiy canımbilmiyorumkismile

evet canım kesinlikle. bi de çok paspal geziyordum. zayıflayınca güzel kıyafetler alıcam giyicem diyodum ama vazgeçtim. ben bol ve paspal giyindikçe daha çok yiyordum. şimdi güzelleşince, güzel giyinince motive oluyorum kendime güveniyorum

Kızlar bende en son 3,30 da yarım ekmek tavuk döner yemiştim, günü kapatırım yazmıştım ama olmadı tabii.
4 kaşık kereviz yemeği,
1 adet muz ve de capuccino içtim..

oh canım sporunuda yapıyorsun çok iyi gidiyorsun maşallah..
Bende bugün sadece 20 dk. step yapabildim

bugün

sabah
1/4 simit, 4 zeytin peynir kahve

ara
200ml süt, 1 elma, 1 galeta

öğlen 2 minik dilim kepek ekmei
azcıcık melemen
çay
accuk peynir

ara
1 bardak süt
1 portakal
1 galeta

akşam
1 porsiyon nohut yemei
2 çorba kaşığı pilav
kocamın müthiş salatası

pregant yediklerin iyiymiş canım
çidom sen de zararlı bi şey yememişsin canım bozma moralini...
valla ben de korkuyorum cumaya yine hayalkırıklığına uğrarım diye
oooff inşallah öyle olmaz valla

bugün sabah iki dilim k.ekmeğiyle az peynir,az helva,iki zeytin ve şekersiz çay

şimdiye kadar acıkmadım ama halsiz düşmeyeyim diye bi bardak süt ve 4 bebe bisküvisi yedim.

ara bi armut

akşam bi tabak salata ve bi dilim k.ekmeği

bugün çok az yemiştim ama maalesef akşam 300 cal. bi çikolata yedim (

ahh bu akşamlar olmasa diyet çok güzel olacak.

yinede toplamda 1000 cal. geçmemişimdir diye düşünüyorum.

günaydın kızlar...
o kadar kötüyüm ki uykusuzluk beni mahvediyor.zorunlu olarak ara verince soğuyorum.kilo veremiyecem ben bu gidişle.bu küçük canavar olduğu için.Dişler bizi mahvediyor.kızlar ne zaman şöyle aralıksız uyuyabilcem.(bebişim 8 aylık.)ne zaman rahatlıcam,kaçıncı aydan sonra rahatlama oluyor?
çokkkkkkk bunaldım çokkkkkkkkkk

aysbar canım emmeye devam ediyormu?
ben kızımı memeden kesipte gece beslenmelerine geçtim tabi onlarıda kesince bir nebze daha iyi uyuyor.
kızım 18 ayı bitirdi.hasta falan olmadıkça geceleri 1 kere kalkıyor ondada yanımıza gelmek istiyor ve birlikte uyumaya devam ediyoruz.
ama meme bağımlısı olduğu zamanlar 15 dak bir kalktığını bilirim geçecek canım bugünler sabır biraz.

7.TAKIM 12 marta hedef listemiz
yarisci 73,25
askito 67
cimcime50 52
ebtuna 68
cansınsen 66,3
pregant 86
zalimi 87
amylee_5 70
cigdem83 62,3
meral 61,5
fatot+ 69
medusa 57

genciza 61(yedekte bekleyen üye)
aysbar 72(yedekte bekleyen üye)

kızlar cumaya hedef listemizi tekrardan koydum.gözümüze gözümüze girsinde kaçamak yapmayalım.

dokuz eylül üniversitesindeki diyetisyene gittim bana yemiceksin demedi yazayımmı o listeyi buraya??

bugün 7buçukta evden çıktım yürüyüş hızlı olmak üzere şimdi eve girdim hemen yazayım dedim

canım beni emmiyor.Sanırım üst dişlerini çıkaracak.:gitme::ecrin_bebek: oyüzden bu aralar çok huzrsuz.dün gündüzleri iki defa uyuyan çocuk hiç uyumadı.neyse

şeytanın bacağını kırdım.:dance:40dk.lık sporumu yaptım.sabah klasik kahvaltı yaptım.
öğle bir tabak semizotlu yoğurt ve bir dilim çavdar ekmek
akşam haşlama et yiyeceğim.:lepi:

ben hedefimi tutturamam sanirim. 2 günde 3 kilo nasil verilirki??

ama deniceem..:)

gece rüyamda acayip kiloluydum.. her yanimdan yaglar pörtlüyodu.
yanaklarim dolgunlasmis. gidim almis basini gitmisti...

öff cok kötü oldum..
zateen bi kac gündür iyice tikiniyorum..
gaza geldim.

Hilmiş rüyan tersine çıkar hayatım, üstünde bile durma bence,
Sabah: 1 haşalnmış yumurta, 3 zeytin,3 adet kaşar yedim..
öğle:şuan yeşil fasulye pişiriyorum, 6-7 kaşık 1 dilim ekmekle yiycem..
Kızlar 60 ın altında gördüm kendimi çok mutluyum yaa:))
ınşallah cuma günü net kilom istediğğim gibi olur..

çiğdem çok sevindim canımm:dance: ahh bende görebilirim inşallah 5- kiloları.bende iyi gidiyorum tartı sabah güldü banahihoyyyt

hilmiye bencede rüyaların tersi çıkar sen çok çabuk kilo alıp verebiliyosun o yüzden aldıysan bile bi haftada forma girersin merak etme:1hug:

bende sabah bi yumurta,bikaç çatal helva,iki dilim k.ekmeği ve şekersiz çay

öğle şekersiz çay ve bir yağsız kurabiye.

ahh canım benim kızımda çok gazlıydı tahmin edemeyeceğin kadar ve bende çok uykusuzluk çektim.1 sene sürdü gaz sorunu hala ara ara olur ama gazsız ve hasta olmadığı günlerde kesintisiz uyur çok şükür.umarım senin bebişinde bikaç ay içinde düzene girer:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…