eferim eferim doğru yoldasınalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.
ha gayret bozma moralini sakın diyete devamhihoyyyt
günaydın çıtır kızlarr
ayşegül ne diyorsun 5 haftada mezun olur musun?
çidom çok iyi gidiyorsun kuzum seninde mezuniyetin yakındır.
emoşum napalım yapmışsın bir kaçamak ama cezanıda çekmişsin sporuda yapmışsın .
pregant süpersin evet işte bu pasta yemedin ama kaybettiğin birşey olmadı aksine güvenin artıyor .
kızlar ben dün akşama kadar gayet iyidim ama akşam o madlenlerden cozuttum hatta bu sabahta etkisini gösterdi ama kısa kestim ve diyet hayatıma geri döndüm.
zalimi canım zahter kekik gibi bir şey değil mi?benim üniv deyken hataylı arkadaşlarım vardı onlar çok yerdibenneyaptımki
sen bilirsin ama bence makarnayla pilavı aynı gün yemeseydin daha iyi olurdubenneyaptımki
valla kızlar artık birbirimize karşı daha sert olalım yaz yaklaştı,iyiliğimiz için birbirimizi kırmadan açıkça uyaralım bence,zaten takım omanın amacı da bu değil miyerimsenibenolumunekankayizsmile
ben 35 dk daha stepper yaptım çok mutluyumhihoyyytöğlen de 30 dk yapmıştım iyi oldu yanii ohh:lepi:
bugün kaçamağım olmadı diyelim,ama çayla birlikte 2-3 bisküvi yemiş olabilirim:kedinu aradan sayalım yaa:Saruboceq:reglim yaklaştı tatlı istiy canımbilmiyorumkismile
bugün sabah iki dilim k.ekmeğiyle az peynir,az helva,iki zeytin ve şekersiz çay
şimdiye kadar acıkmadım ama halsiz düşmeyeyim diye bi bardak süt ve 4 bebe bisküvisi yedim.
zalimi canım zahter kekik gibi bir şey değil mi?benim üniv deyken hataylı arkadaşlarım vardı onlar çok yerdibenneyaptımki
sen bilirsin ama bence makarnayla pilavı aynı gün yemeseydin daha iyi olurdubenneyaptımki
valla kızlar artık birbirimize karşı daha sert olalım yaz yaklaştı,iyiliğimiz için birbirimizi kırmadan açıkça uyaralım bence,zaten takım omanın amacı da bu değil miyerimsenibenolumunekankayizsmile
ben 35 dk daha stepper yaptım çok mutluyumhihoyyytöğlen de 30 dk yapmıştım iyi oldu yanii ohh:lepi:
bugün kaçamağım olmadı diyelim,ama çayla birlikte 2-3 bisküvi yemiş olabilirim:kedinu aradan sayalım yaa:Saruboceq:reglim yaklaştı tatlı istiy canımbilmiyorumkismile
aysbar canım emmeye devam ediyormu?
ben kızımı memeden kesipte gece beslenmelerine geçtim tabi onlarıda kesince bir nebze daha iyi uyuyor.
kızım 18 ayı bitirdi.hasta falan olmadıkça geceleri 1 kere kalkıyor ondada yanımıza gelmek istiyor ve birlikte uyumaya devam ediyoruz.
ama meme bağımlısı olduğu zamanlar 15 dak bir kalktığını bilirim geçecek canım bugünler sabır biraz.
günaydın kızlar...
o kadar kötüyüm ki uykusuzluk beni mahvediyor.zorunlu olarak ara verince soğuyorum.kilo veremiyecem ben bu gidişle.bu küçük canavar olduğu için.Dişler bizi mahvediyor.kızlar ne zaman şöyle aralıksız uyuyabilcem.(bebişim 8 aylık.)ne zaman rahatlıcam,kaçıncı aydan sonra rahatlama oluyor?
çokkkkkkk bunaldım çokkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?