Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dün ne yedim

kafaltı zeytin penir ekmek

öglen

2-3 kaşık kuru fasülle
1-2 kaşık pilaf
1dilim ekmek
müthiş salata

ara
1 sıcak kakao

akşama doğru
1 galeta
200ml süt
1 elma

akşam
1 tas çorba
3-4 kaşık yoğurtlu makarna
harika salata

merhaba kızlar a.s.

ben dün gündüz çok iyi gittim ama akşam bi çuval inciri berbat ettim

dün sabah sirkeli suyumu içtim

kahvaltıda iki dilim kepek ekmeğiyle az peynir,iki zeytin,iki çatal helva ve şekersiz çay

arada yarım kase cornfeks

öğlen yarım kase bulgur pilavı

akşamda yemeğim vardı yeşil fasulye,bulgur pilavı yapmıştım bide salata yapacaktım süper olacaktı ama eşim işyerine pizza söylerken evede söylemiş pizza geldi bende dayanamayıp yedim hemde çatlayana kadar:kedi:

bugünde sabah sirkeli su + klasik kahvaltımı yaptım

şimdide nescafe içtim ve 207 cal.lik çikolata yedim

artık akşamda hafif yemeğimi yerim sonra meyve aramı yapar yatarım.

herşeye rağman bugün tartıda yüzüm güldü ve 61 li kiloları gördüm ( 61,9:roflol:)

çok ii ayşegüldemek oluyoki 61 lere düştün süppeeerr kaydirigubbakcemile2
pizzaya bende dayanamam dikkat et bugünde hamburger söylemesin kocan :roflol:

bugün kahvaltıda yumurtlı ekmek biraz tahin pekmez 2-3 ceviz ve çayy
arada kahvemi içtim

slm canlarımkaydirigubbakcemile3
bugün sabah kahvaltımı düzgün yaptım sayılır,evdekilere pankek yapmıştım,az ekmek az da pankek yedim tadına bakmak için,ayrıca klasik kahvaltımı iştesempatiksalakcinni
saat 12 de eşimle yürüyüşe çıktık,sürekli olarak 70 dk,gezinti ile de 15 dk yürüdükkafamçokkarıştıama bu yürüyüş çok hızlı ve yorucuydu bayaa yokuş tırmandık yani bence normal yürüyüşe göre 1,5 saatten fazla olabilir-tatlicadiarzu-
aralarda k.kayısı yiyorum ama yine de kabızlık had safhada ne yapıcam bilmembilmiyorumkismile
saat 1,30 da koca bir tabak kavrulmuş sebze,2 k yoğurt,1,5 dilim t.b. ekmeği,3-4 k. zeytinyağlı pırasa yedim,çatlayana kadar doydum vallacokacimcoook
daha bi şey yeme sanırım,9-10 gibi acıkırım o zamanda meyve yerimaklinialirimsmile
siz de akşamları kaçırmayın kızlar akşam yediklerimiz bdepolanıyor,gündüz bi şekilde yakıyoruz:hulya:
oooff off dikkat edelim yaz kapımızda cicişlerimolumunekankayizsmile
ben dikkat ediyorum belim hemen şekilleniyor zannediyorum ama iğrenç göbeğim var ya göbekten nefret ederim halbuki:çok üzgünüm:mafoldumbenahanda böyleyim:CüvCüv::çok üzgünüm:
ayşegülüm tebrik ederim kuşum ucundan da olsan istediğin kiloyu görmek müthiş bi şeyalkisalkisalkisa.s.
pizzayı niye yedin lemmmmklava:

medusam sakın moral bozmak yok bak göreceksin birden kilolar tartıda inişe geçecek.

:jeyyar:

inşallah cnm yaa moralim bozuldu yani dün bütün gün elma diyeti yaptım sadece sabah kahvaltı ve yatana kadar hep elma yedim birde yeşil çayımı içtim

bugün akşam tansiyonum düştü çok yoruldum bütün gün evde temizlik falan derken

akşam da etli yaprak sarmalarını götürdüm

yarın yine yapıcam artık bişiler:gitme:

Al bendende o kadar bende 1..5 dilim pizza ve dört tane helva yedim..:çok pişman oldum kimbilir kaç kalori almışımdır allah bilir oklava::oklava:[/QUOTE .!.:
ahh canım keşke 1,5 dilim olsa :roflol:

allah sizi emiiilmaz:
ne bu lemm pizzaları götürmüşsünüzalsanaalsanasmile
sonra yaz gelince ağlanmayın dar badi giyemiyom diyelmaz:
medusa tüm gün aç kalmışın bacım yaaa öyle yapma valla değil sarmaları komple buzdolabını götürürsünsempatiksalakcinni
ben idare ettim çok şükür,inşallah cumaya güzel netice alırım gayet iyi gidiyom bakalım:Saruboceq::Saruboceq:
,bu hafta davet yok ama çarşamba günü doğumgünüm var o gün yerim bi şeylerbilmiyorumkismilebayanssulusmileopuyorumnanaktan

Slm kizlar, ben 3. takimdan, SEMO gectigimiz hafta kilo veremedim ben...
cezam neyse cekerim!

Kizlar ben sisko nun baskani, patates in ta kendisiyim, balina nin akrabasi yim.
Kilo veremedim bu hafta, ayi gibi önüme geleni yedim ben!

Slm kizlar, ben 3. takimdan, SEMO gectigimiz hafta kilo veremedim ben...
cezam neyse cekerim!

Kizlar ben sisko nun baskani, patates in ta kendisiyim, balina nin akrabasi yim.
Kilo veremedim bu hafta, ayi gibi önüme geleni yedim ben!

ahahahahaha bu çok güzel yaaa:roflol::roflol::roflol:
biz de öyleyiz hayatım üzülme pek farkımız yok:1hug:kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

pizzayıve helvayı öğlen yedim.akşam sadece meyve ile geçiştirdim.sonuç 300gr.vermişim.

günaydın kızlarr

pizzalar yenmiş lmaz:

ben haftasonu çok dengesiz beslendim
cumartesi sabah 3-4 madlen çikolata
ara yok öğlen yok ara 1 çilekli danone yoğurt içim kazındı kızımkinden 1 tane yedim
akşam kentucy den 1 menü ama eşim ben ve kızım ortak yedik
ara 1 yeşil elma

pazar sabah 1/2 simit+peynir
ara 3 madlen çikolata
öğle yok
akşam 1 kepçe çorba+ 5-6 kasşık makarna
ara 2 madlen çikolata

bu sabahta 2 dilim kep ekmeği+ 3 ince dilim sucuk+şekersiz çay

şimdi bana bu madlenler nerden çıktı demeyin hediye geldi evde oldumu dayanamıyorum
ama bu gece eşime söyleyeceğim benim görmediğim biryere saklasın yoksa yerini gördükçe yiyesim geliyor
.

Günaydın...
Dün ben ne yediğimi sayarsam beni topa tutarsınız o yüzden hiç yazmıyorum :)))

Bu sabahtan başlayım... 1 dilim kaşar, domates ve salatalıktan oluşan küçük kepek ekmekli sandwich yedim. işin kötüsü ara öğün için kuru kayısı getirecektim onu unuttum ara öğün yok haliyle.. öğlen yemeği menüsü de şöyleymiş:
ezogelin çorba,
hamsi tava,
salçalı köfte,
makarna,
tel kadayıf,
açık büfe salata

ben muhtemelen köfte ve salata yiyecem. tatlıya yan gözle bile bakmıycam sempatiksalakcinni

Günaydın canlarr olumunekankayizsmile

Az önce kahvaltımı yaptım klasik olarak

Hafta sonu ikigün elma diyeti yapacaktım güyaaa ama dünkü halsizliğim işi bozdu akannehir

Dün sabah 56ya doğru gidiyordum bugün yine 57 normal diyetimi uygulıcam yine ama gitmiyo işte takıldım kaldım 57'ye şunu bi geçsem başka bişey istemiyorum yaaa:gitme:

Farklı diyetler falan mı denesem acaba kızlar ne dersiniz?bilmiyorumkismile

Selam kızlar,
Hafta sonu küçük kaçamaklar haricinde hepinizin iyi geçmiş...
Ay bende c.tesini iyi geçirdim ama pazar günü gümledim..
Sabah, 4 adet sucuk dilimiyle 2 dilim ekmek vede salatalık domates yedim..
Öğle :dışardaydık eşim ve çocuklar iskender yerken ben sadece siyah simit ayran yedim..
Akşam:: işte akşam ne yediğimi bende bilmiyorum... Mantımı büküp öyle çıkmıştık dışarı.. Gelince pişirdim kendi tabağıma 1,5 kepçe aldım yalnızca.. Ama eşim saolsun seniki az deyip koydu tabağıma kızımdan arta kalanıda götürdüm.. Vede bolca salata yedim..
Akşamda çay yanında kekeyvahedigeldismilemafoldumben
Anlayacağınız akşam fena kaçırdım, Neyse bu hafta telafi edicem inşallah..

kızlar öğle tavuk çorbası ve yarım köy ekmeği yedim
akşam ise yağsız ızgara tavuk yemeyi düşünüyorum.
herkes hafta sonu kaçırmışşş.üzülmeyin biz hafta içi telafi etmesini biliriz..değil mi

çiğdeeem ooohh canım mantılar falan iyisin iyisin,bi de üstüne kekdelikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeyallah seni emiii,kendinize gelin uleeeenklava:
ayçincim sen de madlenlere dadanmışsın bakıyorum dasengözlerimebaksanabhemen kaldır onları çıbık çıbık,yoksa bu hafta diyet gümler maazallah:1closedeyes:
iyi bari ben hsonu kaçamak yapmadım,bu hafta gün falan yok ama çarş dgünüm var ben o günü kaçırıcam:roflol::roflol:
sabah güzel kahvaltımı yaptım,kızlar diyet kahvaltısı diyorum ama ben sizin kadar az yemiyorum yani kahvaltım çok çeşitli oluyo ama kalorisi düşük şeyler ve çok az yiyorum mesela peynir yersem 1 kk kadar anca,zeytin 2-3 tane anca...onun yanında domates salatalık biber maydanoz işte...bugün haşl. yum. da vardı canım çekti küçüğünden yedim 1 tane,yanında da 3/2 simit:kedi:aaayyy çok mu yemişim ben şimdibilmiyorumkismile
ama sonra az yiyorum hep:1no2:
öğlen haşl.kavrulmuş sebze,2-3 k. kav. patates,2 k. yoğurt ve 1,5 dilim kadar tam b. ekmeği yedimbenneyaptımki
akşama da z.yağlı enginar yaptım,onu yemeyi düşünüyorumfisfisfis
şimdi dışarı çıkıcam dönüşte yürücam bakalımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…