Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dokuz eylül üniversitesindeki diyetisyene gittim bana yemiceksin demedi yazayımmı o listeyi buraya??

canım niye buraya yazacaksın,istiyorsan yaz ama bana ispatlamak için yazacaksan ne lakası var anlamadım...ben senin iyiliğin için söyledim,canının istediğini ye ozaman ne diyeyim,karışmasaydım keşke...ben takım ruhu için yazdım birbirimizi takip edersek daha başarılı olacağımızı düşünüdüm...
ben de diyetisyene gitmiştim oğlum 4 aylık falandı...çorba yemem yasaktı mesela,yemekler susuz olacak...pilav ve ve makarna da haftanın bazı günleri dönüşümlü vardı...herkesin kendi bileceği iş yine de...ben bi şey diyemem...

slm iş yapcam şimdi felaket uykum var ama sınav kağıdıda eve geldi sayılı gün kaldı işler bitsin artık kalkmadan ders yapmam lazım nasıl yapacağım bilmiyorum inş. sonuçları iyi olur

ben bugün de iyi başladım iyi gidiorum şükür:dance:
sabah güne kuru kayısı ve bi kaç küçük galetayla başladım ama gece çok geç yattığım için 1 fincan çikolatalı neskafe içtimbilmiyorumkismile
kahvaltıda 1dilimden az fazla k. ekmeği,1kk peynir,3zeytin ve dom,salat,biber yedim
öğlen haşlanmış sebze ve 1 dilim kadar k. ekmeği...
şimdi dışarı çıkıcam dönüşte yürürüm inşallahhihoyyyt
yalnız bugün doğum günüm olduğu için pasta yiyebilirim:kedi:

Emoşşşş diğer topice yazmıştım, burdada yazıorum sakın yemem gülüm, bak 2 gün kaldı ben sende çok ümitliyimm...

:dance:Süpersin arkadaşım.....:lepi:alkisalkisalkis

eminim zalimi öyle söylemek istemeiştir.listeyi sizinle paylaşayımmı demek istemiştir diye düşünüyorum.ama sen doğrusunu yapıyorsun emoşum takım ruhu burda zaten.
birbirimize uyarıda yapacağız tabiki.vereliniortak
hatta bende senin gibi düşündüm ve senin yazdığını görünce yinelemek istemedim.
aynı gün pilav ve makarna fazla olmuş zaten.
zalimide zaten okuyunca gerekli açıklamayı yapar.a.s

ayşegül,emoş,çiğdem süpersiniz.
emoşum burdanda yazayım tekrardan doğumgünün kutlu olsun.

Emoşşşş diğer topice yazmıştım, burdada yazıorum sakın yemem gülüm, bak 2 gün kaldı ben sende çok ümitliyimm...
:gitme::sinifsinif::kedi:mafoldumbenboshayallersmile
yemeyyeyim barii ne yapayım,2 ay sonra yaparım doğumgünümü:roflol::roflol:
evet canım ben de öyle düşünerek iyi niyetle uyardım sanırım yanlış anlaşılma oldubenneyaptımki
ben diğer takımları da okuyorum herkes birbirini eleştiriyor,onu bununla yeme,bugün bunları ye,onu yemeseydin vs vs...takım ruhu da budur zaten,yoksa takımlar niye var ki...ben işi sıkıya alalım manasında söylemiştim,yaza az kaldı inşallah hepimiz istediğmiz sonuçları alırız:Saruboceq:beni uyarın valla ben daha çok motive oluyorum,birilerinin beni takp ettiğğini bilmek iyi oluyora.solumunekankayizsmile
ayşegül,emoş,çiğdem süpersiniz.
emoşum burdanda yazayım tekrardan doğumgünün kutlu olsun.

aaah canııım çok tenküüa.s.opuyorumnanaktan
sesin de çok güzelmiş,çok seksüüüübayanssulusmile

:

aaah canııım çok tenküüa.s.opuyorumnanaktan
sesin de çok güzelmiş,çok seksüüüübayanssulusmile

:kedi::kedi::kedi:

bende senden beklediğim sıcak ses tonunu duydum .açıkcası ya soğuk konuşursa demiştim ama yanılmışımŞeniz

sanırım yanlış anlaşılan ben oldum ben sadece paylaşayımmı burayada demek istemiştim yani herkes yorum yapıcak tabiki onun için demedim yanlış anlamayın sadece listemi görmek istermisiniz demek istedim düzgün yazamamışım sanırım neyse sorun yok yani sabah 2 dilim ekmekle 1 parça peynir yedim arada 2form ve yşil çay

:kedi::kedi::kedi:

bende senden beklediğim sıcak ses tonunu duydum .açıkcası ya soğuk konuşursa demiştim ama yanılmışımŞeniz
hahahaha:roflol::roflol::roflol:
mümkün değil canım yaa,çok sırnaşığımdır:kedi:Şeniz
şaka tabii bazılarına göre dışardan souk görünüyomuşum ama siz benim dostalımsınız numaranı görünce sevindim valla:dancelumunekankayizsmile

tmm canım sorun yok o zaman:içelim::1hug:

ewet sorun yok ama benim bir sorunum var panik atak uğultu gibi gelen bir sesden fena halde tırsıyorum ev sallanıyor acaba depremmi oluyor diye bakıyorum son depremlerdede yok büyük bir eşyayı yere hızlıca bırakmak gibi ama oda evlerde olmaz elim ayağım tirtir titriyor of ya işe kalkıyorum bu dört oldu bırakıp oturuyorum çok korkuyorum ben ya nedir acaba bu nasıl sakinleşebilirimeyvahedigeldismilemafoldumben

zalimi bi dr a git canım böyle şeyler ihmal edilmez,en önemlisi senin sağlığın ihmal etme canım

pregant yediklerin iyiymiş canım
çidom sen de zararlı bi şey yememişsin canım bozma moralini...
valla ben de korkuyorum cumaya yine hayalkırıklığına uğrarım diye
oooff inşallah öyle olmaz valla

sağol canım ya. valla öyle dikkat ettim ki bu hafta. 1 gr bile kaçamak yapmadım. yarın sabah tartılıcam. kilo vermem lazım aksi halde acayip bunalıma girerim.

ayy çok heyecanlıyım. yarın sabah tartılıcam. hedefime ulaştığımı düşünüyorum . umarım yanılmam

alsanaalsanasmile

ebtuna canım doğum günün kutlu olsun nice yılaraaaaa.....
kızlar biraz önce maviyeşil çikolatasını yedim 144 kalori.
sabah klasik kahvaltı
öğle semizotlu yoğurt ve bir dilim ekmek
çikolta çok mu oldu acaba?
akşam dengelerim artık.
herkes çok iyi gidiyor tüü tüüü

Kızlar meraba,,,
Zalimi geçmiş olsun canım, bencede bi dr. görün, ihmal etme..
Pregant , hadi bakalım inşallah umduğunu görürsün tartıda,
AYsbar sende hiç bişey yemeeişin gülüm..
Ay bende biraz evvel yedim vede yine kapattım akşam yemek faslını,
Ama akşam baya ğı yedim sanırım,
1 tabak kereviz salatası(1 kase yoğurt,1 kaşık mayonezli)
Sonra doymadım vede reçelli ekmek yedim:kedi:
Akşam step yapıcam meyve ve kahve içicem o kadar..

çğdemcim mayonez sakın kullanma direk olarak yağ yemiş oluyorsun.onun yerine ketçap kullanabilirsin tabiki ölçülü..

slm kızlar herşeyi size yazıyorum ama sıkılmıorsunuz demi benden o zaman gerçekten çok korkmuştum çünkü sizle paylaşmak istedim sorun bulundu canım şofbenimiz patlıyormuş ve bu defalarca oldu ben yeni anladım inanamıyorum ya çok korkunçtu neseki kötü bişi olmadı sadece ses çıkarıyor çok korkunç annemde dedi allahtan ev yanmadı bende iyiki kaçak yapmadı dedim çünkü 45dk.da çıkıyorum banyodan zehitlenirdim kesin nese allah herşeyin hayırlısını verir bundada bir hayır vardır elbet biraz ıspanak ve yanına yopurt yedim aradada 1kiwi
kiwi zararlımı acaba bilemedim yiyimmi yimeyimmi diye yedim sonra yenmezse bida yimiim??yani kalorisi çoksa falan hiç bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…