Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sabah:
peynir zeytin kırmızı biber ekmek
ara
1 elma, 200ml süt, 1 galeta

öğlen
1 dilim ekmek, 3-4 dilim kızarmış pattez, az peynir, yoğurtlu salata (havuç, kuzu kulağı, kırmısı marul)

ara
200ml süt, 1 galeta

Akşam
5-6 kaşık kıymalı nohut, 2 kaşık makarna, bol miktarda kocamın müthiş salatası

günaydın kızlar. uykum açıldı. havanın soğukluğu bile içimi üşütemiyor.kıpır kıpırım. çok mutluyum. tartıldım. 1,5 kilo vermişim. 85,5 oldum. hedefime ulaştım. emeklerim boşa çıkmadı. şimdi asıl büyük hedefe doğru tam gaz gidicem işalla.

günaydın

zalimi geçmiş olsun canım kivi bence yenmeli c vitamini çok yüksek bu meyvede ama kalori olarak bilmiyorum sadece tahmin ekşi olduğu için fazla olacağını sanmıyorum.

pregant harikasın tatlım.umarım bu motivasyonunu hiç kaybetmezsin.bunun için bebeğini hatırla.biraz büyüypte arkadaşları olunca onların anneleri gbi çıtır olduğunu hayal et canım.ben öyle yapıyorum :kedi:

kızlar benim daha öncede ulaştığım bir kiloydu geçen haftaki kilom 73.ama bunun altına inmeyi başaramamıştım.çünkü takılma kilomdu.bunu kırarsam sanki daha kolay ilerleyecekmişim gibi geliyor.
bu sabah tartıda 73 ün altını gördüm çok değil ama eksideydim.dua edin bana kızlar yarına 72 çıkayım.

pregant tatlım senin kocada pek marifetliymiş ne güzel salatalar yapıyor sana.zemuszemus

benimkisi yumurta kıramazda:roflol:

***7,TAKIM 147.ETAP ******

yarisci ( 73,0
askito (68,9
cimcime50 (52.2
ebtuna (69,7
cansınsen (66,7
pregant (87,0/85,5/1,5/%1,72)
zalimi (86,0
amylee_5 (69,3
meral (63,1
fatot (74,0
medusa (57,0
cigdem83(60,0

7,TOPLAM KıLO(826,9

Son düzenleme:

ay iyşalla canım ya. valla hepbu zihniyette kalmak istiyorum. dediğin gibi yeni doğum yapanlar çıtır çıtır geziyor, bense daha 27 yaşında 35 gibi görünüyorum. ama başarıcam.

pregant tatlım senin kocada pek marifetliymiş ne güzel salatalar yapıyor sana.zemuszemus

benimkisi yumurta kıramazda:roflol:

sorma kaydirigubbakcemile3
benden öğrendi. malzemeleri dolaba diziyorum. biraz da övgü, öpücük filan... yoksa benimki de beceriksiz yemek konusunda. ama bak yumurta kırabiliö. onun için de minik bir sahanda yumurta tavası aldım çok sevimli. insanı cezbediyor. sempatiksalakcinni

bu arada sıralamayı yazdım sana yardım ediim diye. geçen hafta sıkılmıştın biraz. umarum doğru olmuştur canum. a.s.

şurda 70li rakamlara bi ineyim kızlar. dileyin benden ne dilerseniz.

ohkızlar bugün evdeyim.boş günüm. kahvemi aldım. benim bebe uyuyor daha. bi yandan gazetemi okuyorum. kilo da vermişim çok mutluyum ayyy hihoyyyt

***7,TAKIM 147.ETAP ******

yarisci ( 73,0
askito (68,9
cimcime50 (52.2
ebtuna (69,7
cansınsen (66,7
zalimi (86,0
amylee_5 (69,3
meral (63,1
fatot (74,0
medusa (57,0
cigdem83(60,0

7,TOPLAM KİLO(826,9

pregant canım tebrik ederim.İnşallah hepimiz yaza incecik gireriz

çok sağol canım. ay işallah incecik oluruz. ben 1,5 haftadır bügün için çalıştım. şimdi de haftaya perşembe sabahıiçin

ay bu ne lan. gaste okuyum dedim yüreğim parçalandı. höfff

***7,TAKIM 148.ETAP ******

yarisci ( 73,0
askito (68,9
cimcime50 (52.2
ebtuna (69,7
cansınsen (66,7
zalimi (86,0
amylee_5 (69,3
meral (63,1
fatot (74,0
medusa (57,0
cigdem83(60,0

7,TOPLAM KİLO(826,9

pregant erkencisin?liste yarın doldurulacak karıştırmadın demisempatiksalakcinni
yoksa sen yarın sabah olmayacak mısın?
neyse iyi yapmışsın tatlım teşekkür ederim.

pregant az kaldı 70 li rakamları görmene bende bir 60 lı rakamları görsem en son hamileliğimin 3. ayında 60 lardaydım :gitme:aradan 2 sene geçmiş ben hala eski kiloma inemedim.
amaaaaaaa hepimiz hedefe ulaşacağız değil mi?artık kilo konusunu ertelemek yok tamam mı?

hilmiş sana birşey soracağım

sen hamileliğinde mi çok kilo aldın yoksa kilolumu hamile kaldın?

yarın sabah işte olucam canım. şimdiden yazıyım ddim. zayıflayınca paylaşmak istedim hemen. ay ben de doğumdan sonra 76 idim. sen düşün sonrasını.

kızlar
sabah klasik kahvaltı
öğle ıspanak ve1 dilim çavdar ekmek
akşam sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yiyeceğim
bu arada 100gr.vermişim.

KıLO VERDıREN 10 YıYECEK

1- ESMER PRıNÇ
2-GREYFURT
3-KIRMIZI ÜZÜM
4-SALATALIK
5-NAR
6-KÜÇÜK KIRMIZI FASULYE
7-BROKOLı
8-ELMA
9-KıRAZ
10-YULAF

bugünkü posta gazetesinde yazıyordu kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…