ahahahahaha bu çok güzel yaaa:roflol::roflol::roflol:
biz de öyleyiz hayatım üzülme pek farkımız yok:1hug:kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
günaydın
zalimi geçmiş olsun canım kivi bence yenmeli c vitamini çok yüksek bu meyvede ama kalori olarak bilmiyorum sadece tahmin ekşi olduğu için fazla olacağını sanmıyorum.
pregant harikasın tatlım.umarım bu motivasyonunu hiç kaybetmezsin.bunun için bebeğini hatırla.biraz büyüypte arkadaşları olunca onların anneleri gbi çıtır olduğunu hayal et canım.ben öyle yapıyorum :kedi:
kızlar benim daha öncede ulaştığım bir kiloydu geçen haftaki kilom 73.ama bunun altına inmeyi başaramamıştım.çünkü takılma kilomdu.bunu kırarsam sanki daha kolay ilerleyecekmişim gibi geliyor.
bu sabah tartıda 73 ün altını gördüm çok değil ama eksideydim.dua edin bana kızlar yarına 72 çıkayım.
pregant tatlım senin kocada pek marifetliymiş ne güzel salatalar yapıyor sana.zemuszemus
benimkisi yumurta kıramazda:roflol:
pregant canım tebrik ederim.İnşallah hepimiz yaza incecik gireriz
pregant erkencisin?liste yarın doldurulacak karıştırmadın demisempatiksalakcinni
yoksa sen yarın sabah olmayacak mısın?
neyse iyi yapmışsın tatlım teşekkür ederim.
pregant az kaldı 70 li rakamları görmene bende bir 60 lı rakamları görsem en son hamileliğimin 3. ayında 60 lardaydım :gitme:aradan 2 sene geçmiş ben hala eski kiloma inemedim.
amaaaaaaa hepimiz hedefe ulaşacağız değil mi?artık kilo konusunu ertelemek yok tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?