selam kızlar ben geldim
pregant canım çok sevindim senin adınaa.s.a.s.harika bir haber buu:dance:hep böyle devam edersen istediin kiloya çabucak inersin canım sakın bozma moralini:1hug:
ayçinim kaptanım senin için de çok sevindim,inşallahyarın 72 olacaksın:lepi:
ben sabah gayet iyi başladım,2 dilim ç. ekmeği,1 kk peynir,4 zeytin,dom.,sal.,biber...
öğlen haşlanmış sebze,2 k. yoğurt,1 d.ç.ekmeği
hava fena değil çıkıp yürüyüş yapayımhihoyyyt
inşallah yarın tartıda sevinirim yaa,reglim yaklaştı şişlikler başladı inşallah fazla çıkmambilmiyorumkismile
zalimi çok geçmiş olsun canım:teselli:
merhaba kızlar a.s.
pregant hadi gözünaydın canım çok güzel bi gün olmuş senin için bu hızla devamm
bugün burdada hava iyidi sabah güneş vardı bende kızımı alıp yürüdüm 1 saat kadar pusetle,ama çok hızlı değil tükanlara baka baka:smiley-cool:
bende keyifliyim bugünlerde 61 i gördüm demiştim bu sabah 61,2 çıktım geçen cuma 62,4 diye hatırlıyorum bu hızla gidersem hilmiye döndüğünde mezun olurum inşallahzemuszemus
Selam kızlar,
oooo moreller yüksek, herkez harika, pregant , ayşegül tebrikler, emoşum, zalimi aysbar ve ayçincim eminim sizde yarın mutlu olacaksınız..
Ay bana gelince ben çok morelsizim, dün annem geldi , saolsun sürekli bişeyler yapıp yediriyor bana,
Sabah su böreği yapmış 1 dilim yedim ama kalorisi çok yüksek,
Öğle mantı yaptık, yarprak sardık tabak yedim mantıdan sonra yarım saat parktaki kondüsyon aletlerinde spor yaptım.. Biraz evvelde çayın yanına pasta yapmış, çok büyük yemin etti yemem için bende yedimmafoldumben, ama saat 4 gibiydi balşkada bişey koymam ağzıma, bakalım yapabilirsem 1 saate yakın step yapıcam, ama morelim çok bozuldu...
Of sorma emoş hemde tam bomba kalorisi çok yüksek hepsinin,
Ama yaptığım sporlarla inşallah biraz olsun telafi ederim..
30 dk. kondüsyon aletleriyle çalıştım..
30 dk yüksek tempolu yürüdüm
30 dk. stebimi yaptım
akşam yine step yapmayı düşünüyorum..
sen benim son durumumu okuduysan daha yazacak bi şeyim yok yüzüm kalmadı:kedi:sırnaşık şey-tatlicadiarzu-olumunekankayizsmile
napalım yaaa,kader utansınohaoldumsmile
ben bugün yarım sat dışarda yürümüştüm ama öyle böyle değil kızlar yokuş tırmanıyorum hem de çok dik ve uzun bi yokuşhihoyyythem de çok hızlı tempoda yürüyorumguclubacismile
şimdi aşkı memnunun karşısında da yarım saat yürüyeyim bariii
kızlar bende biraz önce 3,5 küçük boy ekler pasta yedim.klava:benimde o günüm yaklaştığı zaman gözüm dönüyor.spor yaparkende canımız çıkıyor offf kaçtı akşamcokacimcoook
ooff yaa öyle oldu valla,dün doğumgünümdü yemedim pastayı,bugün yedim yaa işe bak:sinifsinif:Aman kızlar bişey olmaz inşalllah yaa,
Birazda psikolojikmi acaba tuttuk tuttuk tam tartı günü azıttık valla...
Neyse bişeycik olmaz inşallah...
Okudum okudum, neyse şekerim yürümüşsün o kadar o onu götürmüştür...
Benim dietisyenim haftayı mükemmel geçir falso verme bir gün kendini ödüllendirebilirsin derdi(aşırıya kaçmamak şartıyla tabii) bugünde bizim ödül günümüz olsun..olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?