Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

selam kızlar ben geldim
pregant canım çok sevindim senin adınaa.s.a.s.harika bir haber buu:dance:hep böyle devam edersen istediin kiloya çabucak inersin canım sakın bozma moralini:1hug:

ayçinim kaptanım senin için de çok sevindim,inşallahyarın 72 olacaksın:lepi:

ben sabah gayet iyi başladım,2 dilim ç. ekmeği,1 kk peynir,4 zeytin,dom.,sal.,biber...
öğlen haşlanmış sebze,2 k. yoğurt,1 d.ç.ekmeği
hava fena değil çıkıp yürüyüş yapayımhihoyyyt
inşallah yarın tartıda sevinirim yaa,reglim yaklaştı şişlikler başladı inşallah fazla çıkmambilmiyorumkismile

zalimi çok geçmiş olsun canım:teselli:

ay canım ağzından bal damlıyor. çok mutluyum ya kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar a.s.

pregant hadi gözünaydın canım çok güzel bi gün olmuş senin için bu hızla devamm

bugün burdada hava iyidi sabah güneş vardı bende kızımı alıp yürüdüm 1 saat kadar pusetle,ama çok hızlı değil tükanlara baka baka:smiley-cool:

bende keyifliyim bugünlerde 61 i gördüm demiştim bu sabah 61,2 çıktım geçen cuma 62,4 diye hatırlıyorum bu hızla gidersem hilmiye döndüğünde mezun olurum inşallahzemuszemus

slm kızlar annemlere akşama börek yaptım ben yemicem kesinlikle salonu dip köşe temizledim tae bo yapmayı düşüyorum sağ bacağım çok ağrıyor ama hareket ettirmezsem hamlaşıyorum bu arada fatot nerede buraya yaptığım yemeği görürse kızar ama özledim onuda

Selam kızlar,
oooo moreller yüksek, herkez harika, pregant , ayşegül tebrikler, emoşum, zalimi aysbar ve ayçincim eminim sizde yarın mutlu olacaksınız..

Ay bana gelince ben çok morelsizim, dün annem geldi , saolsun sürekli bişeyler yapıp yediriyor bana,
Sabah su böreği yapmış 1 dilim yedim ama kalorisi çok yüksek,
Öğle mantı yaptık, yarprak sardık tabak yedim mantıdan sonra yarım saat parktaki kondüsyon aletlerinde spor yaptım.. Biraz evvelde çayın yanına pasta yapmış, çok büyük yemin etti yemem için bende yedimmafoldumben, ama saat 4 gibiydi balşkada bişey koymam ağzıma, bakalım yapabilirsem 1 saate yakın step yapıcam, ama morelim çok bozuldu...

oooff çidom amma hamarat annen varmış kime çektiğin belli olduualkisalkisalkisdelikafaduldena.s.
valla yediklerin tam bomba,ama bozma morailini bu hafta böyle geçse bile sonra telafi edersin senyerimseniben

ayşegül seni de tebrik ederim güzel sonuç almışsına.s.hakkaten sen erkenden mezun olursun heesırnaşık şey

zalimi kuşum böreği yeme yaa,benim de yeme krizlerim tutuyo ama yemememiz lazım,sonra gene üzülürüz:1no2:kıss sen şu meslek bölümüne niye evhanımı yazdın:uhm:ben seni evli çoluklu çocuklu kadın zannediyom hep,sonra hatırlıyorum değilsinsırnaşık şeybence sen onu değiştir,çalışmıyorum yapabilirsin mesela,ya da öğrenciyerimseniben

be de çıktım 30 dk yürüyüşümü yaptım,üstüne 15 dk da gezinti şeklinde yürüdüm,pazara gittim brokoli aldımhihoyyyt
akşam da yapabilirsem aşkı emnuya bakarken gen bi yarım saat yürürüm inşallah:Saruboceqoff kızlar regl olucam şişkinlik var,canım da yemek istemeye başladı ooff off inşallah yarın tartıda üzülmem:1no2:

akşam yemeği olarak balık buğulama,salata,2,5 dilim ç.ekmeği ve doymadığım için 2-3 kaşık kurufasulye yedim:kedi:

sağol canım. evet çok güzel bi gün oldu. korkuyodum veremicem diye.

teşekkürler canım, ay bu anneler yok mu. ben de memlekete gittikten sonra 1-2 ay kendime gelemedim. bida zor giderim

bugün:

sabah
peynir zeytin ekmek kırmızı biber

ara
elma süt galeta

öülen
kıymalı melemen ama azcık
1 dilim ekmek

akşam
haşlanmış tavuk salata yicem. 1-3 kaşık da bulgur pilafı yicem

Of sorma emoş hemde tam bomba kalorisi çok yüksek hepsinin,
Ama yaptığım sporlarla inşallah biraz olsun telafi ederim..
30 dk. kondüsyon aletleriyle çalıştım..
30 dk yüksek tempolu yürüdüm
30 dk. stebimi yaptım
akşam yine step yapmayı düşünüyorum..

off çiğdem bu anneler diyetten falan anlamıyolar valla.Ben geçen karşıya gittiğimdede annem börekleri döktürmüştü bende yedim haliyle o yetmiyomuş gibi bide dönerken koydu sağolsun ee bu merette yenmicek gibi değilki insan dayanamıyor onuda yedik tabi.Uzun bi süre anneme gitmeyi düşünmüyorum:1no2:

bugün sabahı yazdımmı hatırlamıyorum neyse bidaha yazayım

iki dilim k.ekmeği üç zeytin,az peynir,az helva şekersiz çay

öğle 6 kakaolu bisküvi bi fincan nescafe

ikindi bi kase bulgur pilavı

akşamda iki dilim k.ekmeğiyle az melemen

ööff kızlar çok kötü şeyler yaptım:gitme:
tatlı krizim tuttu resmen çıldırıcam-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı:bbo:
evde 1 porsiyon supangle vardı onun yarısını yedim,ama kesmedi yaa.ohaoldumsmile:sinifsinif:..dünden kalan pastam vardı dolapta,dün yememiştim ama bugün çıldırmış gibi olduumdan 1 dilimini yedim:çok üzgünüm::a015::tomato:
ooff yaa off yarın da tartı günü,hormonlarım oyun oynuyor bana,şişlik de var kesin fazla çıkıcam yaa gene moralim bozulacak offmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kızlar bende biraz önce 3,5 küçük boy ekler pasta yedim.klava:benimde o günüm yaklaştığı zaman gözüm dönüyor.spor yaparkende canımız çıkıyor offf kaçtı akşamcokacimcoook

sen benim son durumumu okuduysan daha yazacak bi şeyim yok yüzüm kalmadı:kedi:sırnaşık şey-tatlicadiarzu-olumunekankayizsmile
napalım yaaa,kader utansınohaoldumsmile
ben bugün yarım sat dışarda yürümüştüm ama öyle böyle değil kızlar yokuş tırmanıyorum hem de çok dik ve uzun bi yokuşhihoyyythem de çok hızlı tempoda yürüyorumguclubacismile
şimdi aşkı memnunun karşısında da yarım saat yürüyeyim bariii

Aman kızlar bişey olmaz inşalllah yaa,
Birazda psikolojikmi acaba tuttuk tuttuk tam tartı günü azıttık valla...
Neyse bişeycik olmaz inşallah...

Okudum okudum, neyse şekerim yürümüşsün o kadar o onu götürmüştür...
Benim dietisyenim haftayı mükemmel geçir falso verme bir gün kendini ödüllendirebilirsin derdi(aşırıya kaçmamak şartıyla tabii) bugünde bizim ödül günümüz olsun..olumunekankayizsmile

kızlar bende biraz önce 3,5 küçük boy ekler pasta yedim.klava:benimde o günüm yaklaştığı zaman gözüm dönüyor.spor yaparkende canımız çıkıyor offf kaçtı akşamcokacimcoook

poooff sende mi bendensin yaaa:çok üzgünüm:
valla inanın sabah hiç bi şeyim yoktu,dayanıyodum
okulda çocuklarla muz almıştık ben kendiminkini yemedim kalorisi yüksek diye düşünün:gitme:arkadaş 1 tane küçük milkinis verdi onu bile yemedim burağa getirdim:gitme:
ama akşam gözüm döndü işte bitti her şey o an için offakannehir

Aman kızlar bişey olmaz inşalllah yaa,
Birazda psikolojikmi acaba tuttuk tuttuk tam tartı günü azıttık valla...
Neyse bişeycik olmaz inşallah...
ooff yaa öyle oldu valla,dün doğumgünümdü yemedim pastayı,bugün yedim yaa işe bak:sinifsinif:
madem yiyecektim yarın yeseydim bu kadar üzülmezdim ama o an canım çekti işte pöff

oooff çidom keşke yarın olsaydı bu ödülbilmiyorumkismile
sağol canım yaa moral verdin,şimdi steppera çıkıcam geneolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…