Of sorma emoş hemde tam bomba kalorisi çok yüksek hepsinin,
Ama yaptığım sporlarla inşallah biraz olsun telafi ederim..
30 dk. kondüsyon aletleriyle çalıştım..
30 dk yüksek tempolu yürüdüm
30 dk. stebimi yaptım
akşam yine step yapmayı düşünüyorum..
oooff çidom amma hamarat annen varmış kime çektiğin belli olduualkisalkisalkisdelikafaduldena.s.
valla yediklerin tam bomba,ama bozma morailini bu hafta böyle geçse bile sonra telafi edersin senyerimseniben
ayşegül seni de tebrik ederim güzel sonuç almışsına.s.hakkaten sen erkenden mezun olursun heesırnaşık şey
zalimi kuşum böreği yeme yaa,benim de yeme krizlerim tutuyo ama yemememiz lazım,sonra gene üzülürüz:1no2:kıss sen şu meslek bölümüne niye evhanımı yazdın:uhm:ben seni evli çoluklu çocuklu kadın zannediyom hep,sonra hatırlıyorum değilsinsırnaşık şeybence sen onu değiştir,çalışmıyorum yapabilirsin mesela,ya da öğrenciyerimseniben
be de çıktım 30 dk yürüyüşümü yaptım,üstüne 15 dk da gezinti şeklinde yürüdüm,pazara gittim brokoli aldımhihoyyyt
akşam da yapabilirsem aşkı emnuya bakarken gen bi yarım saat yürürüm inşallah:Saruboceqoff kızlar regl olucam şişkinlik var,canım da yemek istemeye başladı ooff off inşallah yarın tartıda üzülmem:1no2:
akşam yemeği olarak balık buğulama,salata,2,5 dilim ç.ekmeği ve doymadığım için 2-3 kaşık kurufasulye yedim:kedi:
çiidem sen stebi nasıl yapıyosun?
Bana kilo sormayın valla canlar ne diyet kaldı bende ne bişey yine 57de takıldım kaldım ben
Gruptan çıkacam böyle giderse
kız nerelerdesin senklava: bakim?
takıma bukadar az uğrarsan motivasyonun düşer tabi
yok öyle pes etmek
hem takımdan ayrılırsan dahamı iyi kilo vereceksin
sabah burdasın ona göre yaz bakalım neler yiyorsun
***7,TAKIM 147.ETAP ******
yarisci ( 73,0/72,0/1,0/1,37%
askito (68,9/69,1/-0,2/-0,29%)
cimcime50 (52,2/
ebtuna (69,7/68,9/0,8/1,15%)
cansınsen (66,7/
pregant (87,0/85,5/1,5/1,72%)
zalimi (86,0/
amylee_5 (69,3/
meral (63,1/
fatot (74,0/
medusa (57,0/
cigdem83(60,0/60,0/0,0/0,0
7,TOPLAM KıLO(826,9/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?