Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

evet kızlar geçen ayki listemiz aşağıdaki gibiydi.
şimdi kendimizi eleştirme zamanı
bu 1 aylık süreçte kimler hedeflerine ulaşmış ulaşamaynalr neden ulaşamdığını sorgulasın.

mor ile belirtilenler hedeflerine ulaşamaynlar
1 er ceza puanı aldılar.
daha sonra nisan listemizi yayınlayacağım.

12 marta hedef listemiz

yarisci 73,25
askito 67
cimcime50 52
ebtuna 68
cansınsen 66,3

pregant 86
zalimi 87
amylee_5 70
cigdem83 62,3
meral 61,5
fatot 69

medusa 57

takımıza yeni katılan arkadaşlarımız için ve bizler içinde hatırlatma olması açısından

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLıLER HARıÇ TÜM ÜYELER PAYLAŞIMDA BULUNMALIDIR.
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENıLENLER ıÇıLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENıN KIRICI OLMAMAK KOŞULU ıLE BıRBıRıNı YEDıJKLERı VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTıRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENı ÜYENıN 1 HAFTA DENEME SÜRESı VARDIR YETERLı GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BıLDıRıM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇıLıR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKıLıDıR.
8)CUMA SABAHI LıSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LıSTEYE HERKES LıSTE RENGıNı DEĞıŞTıRMEDEN KıLOSUNU YAZMALI VE GEREKLı HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BıTEN LıSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BıR TAKIM O HAFTANIN ıNCELEMESıNı YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BıR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LıSTELERıNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GıRMıŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTıDıR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERıNE GETıREMEYECEK
OLANLAR TAKIM ıÇERıNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELıRTSıN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR ıÇıN CEZA SıSTEMı VARDIR.HER ÜYE ıLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHıPTıR
MAZERETSıZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSıZ CUMA GÜNÜ KıLO BıLDıRıMıNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KıLO BıLDıRıMıNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DıĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDıCE EDıCı DAVRANIŞLAR SERGıLEME 2 PUAN
1 AY ıÇıNDE O AYKı BAŞLANDIÇ KıLOSUNUN %1 ıNı VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERıNıDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KıLO VERıLıR DıYE FıKıR
ALIŞVERıŞıNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DıSKALıFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.

GENCıZA VE AYSBAR BU HAFTA TAKIMDALAR.

genciza 13. takımdan 136.etapta 62 kg ile ayrılmışsın.bu haftaki başlangıç kilon 62 olacak.
aysbar sende lütfen tekrardan bize kilonu bildirirmisin seni listeye hangi ile kaydedeceğim.

evettttt meral ve cansınsen işlerinin yoğunluğundan gelemiyorlar diye biliyorum.ama meral zaten istersen takımdan çıkar demişti.bende bu ayki tabloya göre karar veririz demiştim.

merala soruyorum hala takımda bulunmak istiyormusun?eğer yeni bir üye gelmek isterse seni ayrıldı göstereyimmi?
aynı şey cansınsen içinde geçerli.

lütfen beni yanlış anlamayın ama en kalabalık takımlardan biriyiz.üye listemiz full 12 kişi(yedeklerimiz bile var:))))) aama paylaşım yapan arkadaşlar az.takımın motivasyonu için paylaşım çok önemli.heleki cuma kilo bildirimi olmadığında çok zor durumda kalıyorum.takıma girip çok büyük bir enerji ile kilo vermek isteyen olursa takımı taze tutmak açısından almak isitiyorum ve bu konudada sizden cevap bekliyorum.

yarışci canım beni 73.5 olarak başlat.regl olduğum için bu hafta vücudumda çok şişkinlik var.spor olarak fitness yaptığım için adet dönemimin 3. günü ancak spora başlayabilirim.anlayacağın çok kötü bir haftaya denk geldi benim için.
Yeni listemiz hayırlı olsun
sabah klasik kahvaltı
öğle pırasa yemeği,1 dilim çavdar ekmeği
akşam bulgur pilavı bugünlük bu kadar

Günaydın kızlar, 1 haftaya daha başladık ben bu haftadan çok ümitliyim kendi adıma 50 leri görmek istiyorum artık...
Ayçin canım ben daha öncede başka takımda yer almıştım, inan sen gayet iyi idare ediyorsun takımı,
Yanlış anlaşılmasın ama ben diğer takımla ilgili bir kaç örnek vermek istiyorum,Eğerki 1 hafta gelip paylaşımda bulunulmadıysa cuma günü kilo bildirilmediyse, uyarı alınıyor, 3. bir tekrarlamada takımdan diskalifiye ediliyordu...
Kızlar belli kurallar var lütfen uyalım, ayçinde zor durumda kalmasın...

Son düzenleme:
Benim kilomda 60 sanırım o liste önceki lsite ayçincim..
Sabah: 1 dilim börek ve şekersiz çay içtim
arada 1 fincan türk kahvesi
öğlendebiraz sonra) 1 kase hazır çorba içicem ekmeksiz..

selam bayanlar..ben 8. takım üyesiyim..bu hafta kilo aldığım için cezalıyım..
zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım zayıflayacağım
ben şişkonun ,pisboğazın tekiyim..
hepinize sağlıklı kg vermeler..

aysbar tamam canım seni 71,5 olarak başlatıyorum.
çiğdemcim sağol tatlım elimden geldiğince hem sizin hemde kendi motivemi canlı tutmaya çalışıyorum.
gruplara katılıpta mezun olamayan çok insan var.benimde başıma geldi bende 1 seneyi aşkındır takımdayım hala hedefe ulaşamdım.hiç kimsenin takıma giripte yerinde saymasını yada eğlence olsun diye katılmasını istemiyorum.
burada olmak bazı sorumluluk gerektiriyor.
eğer herkes takım kurallarına uyarsa inanki hepimizin birden motivasyonu artacak.
şu açıdan çok şanslıyız takımımız max.üyede.belki kurallar olmasa daha bile fazla olacağız.
ama tabi bunun karşılığındada paylaşım çok olmalı herkes birbirini hırslandırsın.
amacım sizi ve kendimi mezun olarak görmek.

çiğdemcim yukarıda yazdığım liste geçen ay listesi yeni listeyi daha yayınlamadım.
sadece geçen ayki listede ceza alnları göstermek istedim.
güniçi nisan ayı min.hedef listelerini atacağım.

merhaba kızlar a.s.

ayçincim tamam canım 62 ile başlayayım ben.

bende bu hafta regl oldum ve bu yüzdende kaçamaklarım oldu maalesef.

bugün sabah yağsız sucuklu yumurta ve iki dilim k.ekmeği + şekersiz çay

öğlen bi simit ve şekersiz çay

az öncede bi portakal yedim.

yarışcım biraz fazla kaçmış kuzummmm..
1-karnın tokken kesinlikle tatlı yem(yemekten 2 saat sonra üstüne yeşil çay)
2-ya yumurta yada omlet kuzum..
3-yumurta yediysen peynirden vazgeçmen lazım.. benim gördüklerim bunlar şimdi canım

daha kampınıza katılmadan atılcam mı neeeyvahedigeldismile

canım ben ilk önce takımıza katılamyı kılo vermeyi çok istiyorum 5 kılo fazlam var şuanki kılom 69 ( ama kuralların ne olduğunu bilmiyorum geçmişte çok uzun 1000 sayfa bakıyımmı tum sayfalara yaa(((

yok kuzum atılmazsın merak etme:)))

omlet dediğim gibi benim kızdan kalan hep atıyorum zaten bu sefer ziyan olmasın dedimde
ama yaaa ben peynirsiz kahvaltı yapamam zaten yumurtayı hafta bir belki yiyorum o yüzden sanırım sorun olmaz.

canım kurallar hemen bir önceki sayfada var.bugün yinelemişştimde oradan bakabilirsin.

slm canlarımkaydirigubbakcemile3
ben bugün sabah kahvaltıda 1,5 kk peynir,5 zeytin ve 2 dilim ç. ekmeği yedim...çaylarımı şekerli içtim tatlandırıcımı evde unutmuşum
öğle arkadaşlarla yemeğe gittik,hani geçen ay gittiğimiz yemekte salata yemiştim size anlatmıştımboshayallersmilebu sefer zeytinyağlı tabağı ve tavuk ızgara yedim,biraz salata ve 2 dilim köy ekmeği ve diyet kola içtimsempatiksalakcinni
kendimi çok şiş hissediyorum akşam sadece sebze ya da salat yicem:kedi:

yarışçı ayçinim kaptanım kesinlikle seni destekliyorum ben de katılımın daha çok olmasından yanayım,zaten kurallarada da her gün paylaşım yapmaka vardı lütfen paylaşım olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ayrıca ben pzt 68,9 çıkmıştım ucundan da olsa olmii mi?:kedi:
ama salı günü de 68,2 yidim

yarışçı ben kuralları okuduktan sonra şöyle bir açıklama gereği duydum..hergün siteye girmeyebilirim müsait olmuyorum kaynanamlarla oturuyorum..cuma denk gelmez filan olursam da bir gün öncesinden yada sonrasında takip etmeye çalışacağım olmazmı...

yarışçı ben kuralları okuduktan sonra şöyle bir açıklama gereği duydum..hergün siteye girmeyebilirim müsait olmuyorum kaynanamlarla oturuyorum..cuma denk gelmez filan olursam da bir gün öncesinden yada sonrasında takip etmeye çalışacağım olmazmı...cokacimcoook

kilon boyuna göre iyi bence.
ben neyapayım 172 cm boya 72 kiloyum :kedi:

sen bize takılmaya başla istersen takımdaki ilk boşlukta alalım seni.

yok yok boyle dersen şimdi bırakırım beni motive et yarışçı yaaa kaydirigubbakcemile fazlalıklarım var diyet yapmıyorum sağlıklı beslenme programı uyguluyorum kendime..daha önce diyetisyene gittim ve 22 kılo verdim bunun sonucunda.tecrübelerim var ve sizinle paylaşabilirimm..şimdi kendimi hırslandırmak için katılmaz istiyorum..eşimle aynı boydayız ve ondan iri durmak istemiyorum asıl amacımda bu ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…