Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bugün
sabah
1/4 simit, peynir, 5 zeytin, 2 salatalık, kahve

ara
200ml süt, 1 galeta, 1 elma

öğlen
1 tabak kıymalı, az erişteli yeşil mercimek, yoğurtlu salata

ara
1 galeta, 200ml süt, 4 kuru kayısı

akşam
1 tabak (7-8 yemek kaşığı) kıymalı pirinçli ıspanak, bol miktarda sağlıklı mı sağlıklı salata

bugün step aerobik kursum vardı. 1 saat eridim geldim :) hocam bana güzelleşmişsin dedi. zayıflıyosun dedi. çok sevindim.

ikindide bi fincan nescafe ve 3 tutku

akşam bi porsiyon sossuz az yağlı makarna ve salata

iyi geceler kızlar çok geç oldu yatmamlazım ama yazmadan çıkamdımmirmirmirmir
bu akşam avm ye gittik biraz kaçamağım oldu...2-3 ısırık dürüm döner,yarım ayran,yarım içli köfte,2-3 çatal pasta:kedi:
çayın yanında 1 brownie intense,5-6 bisküvi:kedi:
regli hala bekliyorum bugünkü yediklerimde onun etkisi varboshayallersmile
bu arada ayçinim beni düşündüğün için tenküü kaptanımkaydirigubbakcemile3
ama ezele bakarken 60 dk stepper + mekikleri yaptımhihoyyytbiraz olsun içim rahatladızemuszemus
gün içinde de biraz yürümüştüm,harket ettim yaniiikaydirigubbakcemile2

neyse herkese iyi geceler byea.s.

nerdesin kız sen sadece bunumu yazdın?
kaptanım ben 72kg olsam 72000kere combalak atarım. kaydirigubbakcemile2 benceşişman sayılmazsın.
şişman değil ama balina etli diyelim :roflol:
canım ben daha öncelerdende bu kilolarda olmuşluğum vardı ama bu kiloya inmek bile benim için çok sevindirici ben 86 dan düştüm bu kiloya.insan daha zayıf halini bilince illede o kiloda olmak isityor.ben evlenirken 59 kilo idim ki bu benim gördüğüm ve hatırladığım en zayıf halim açıkçası artık o kiloda kambur olmuştum ve göğüs kafesimdeki kemikler tek tek sayılıyordu.ben iri kemikliyim ama benim en ideal kilom 63 inş.o kiloyada düşeceğim bu yaz
.
mrb arkadaşlar bende takımınıza katılmak istiyorum kilom 65 hedefim 55 kiloya düşmek boyumda 1.65 falan yazılarınızı okudum baya hırslandım
seni motive edebilmiş olmamıza sevindim canım.
şuan takımda boş yerimiz yok ama yedek listemiz var.istersen katıl ilk boşalan 2.yere(çünkü bir üye daha bekliyor)geçersin.yada başka takımlarda şansını deneyebilirsin.

emoşum evet biraz kaçamak olmuş ama en azından sporunu yapmışsın.
bugün daha çok dengelersin.

evet kızlar gelelim dün ben neler yedim.

sabah peynirli tost
öğle 4 kaşık etli nohut+2 kaşık pilav
ara 2 yaprak kepekli galeta
akşam 1 enginar dolma+salata
ara zero kola

Selam kızlar,
Ayçin hiç bişey yememişn tatlım bravo sana,
Emoş kaçamağın olmuş ama spor la yakmoışsındır kalorileri bebem:))
aYŞEGÜLÜM SENDE ÇOK ıYıSıN TATLIM,
pREGANT, NE GÜZEL SPOR HOCAN BıLE FARK ETMıŞ KıLO VERDıĞıNı MOTıVE OLMUŞSUNDUR..

Dün gece saat 10 gibi karnım çok acıktı , açlığımı gidermek için bol salatalıklı bir cacık hazırladım kendime, neyse yine ucuz yırttım sayılır uzun zamnadır akşam ve gece hiç bişey yemiyorumdum, umarım bu son olur..

Ay bende sabah hiç iştahım yoktu ama kendime 1 tabak hazırladım oturdum tv başına onu yedim,
4-5 dilim domates salatalık,
3 dilim sucuk,
1 dilim ekmek

çidommm keşke akşam kaçamaklarımız böyle olsa.
bence cacık süper fikir hemde tok tutar yerimseniben

çiğdemcim ankarada nerdesin ?ben eryamandayım
tub33 hoşgeldin temmuz anneleri zayıflıyor grubu oldu nerdeyse..
sabah klasik kahvaltı yaptım.

bu saatte kadar yediklerimi bende yazıyım..diyet diyince iştahım dahadamı artıyor ne yaamafoldumben

sabah oğluşumla kahvaltı yaptık
1 kepek ekmeğiyle bol domates 5 tane zeytin yeşil biber ve yoğurt yedim..
1 saat sonra 1 elma
1 saat sonra oğluşuma börek yapmıştım fırında ve soğuk mideme çökmesin diye çok az bişey yedim 1 dilimden az (bence çok kotu ama dayanamadım yaa)
şimdide domates ve 4 5 tane patates kızartmasından aldım tüm yağ içeren şelerden yemişim akşama kadar ne yicem acep sempatiksalakcinni

slm kızlar bişey yazamadım günlerdir müsait deildim sabah normal bir kahvaltı ettim 1 saat yürüyüş yaptım ayaklarım ağrıyo hızlı yürümüşüm biraz ıspanak kavurması ve yoğurt yicem şimdi akşamda spor hareketlerinden yapacağım

ben bugün yine coştum.. öğlen yemeğinde hep sevdiğim şeyler vardı ve hiçbirinden de vazgeçemedim.. ama tatlı yemedim.. tek tesellim o.. akşama da pilates yapacam 1 saat.

evettt kızlar 16 nisana kadar minumum bu kilolara inmemiz gerekmektedir.
herkes elinden geleni yapmalı.bakın nisandan sonra yazlık kıyafetler giyilmeye başlayacak bizde bu sezonuda bol giysilerle geçirmek istemiyorsak işi sıkı tutnalıyız.

16 Nisan hedef tablomuz.

yarisci 71
askito izinli
cimcime50 ayrıldı
ebtuna 67
cansınsen 65,6
pregant 84,5
zalimi 86
amylee_5 68,6
cigdem 59,4
meral 61
fatot 68
medusa 56
genciza 60,4
aysbar 70,5

selam kızlarkaydirigubbakcemile3
yaa bana bi şeyler oldu sanırım bunalıma girdim:1no2:
sabahtan beri bi tuhafım,daha doğrusu dünden beri
dışarı çıktım gezdim dolaştım fayda etmedi...yememem gereken bi dolu şey yedim belki moralim yerine gelir diye...ama o da işe yaramadı
off çok canım sıkkın kızlar bugün diyet yapamadım yaniii...canım hiç bi şey yapmak istemiyo...
akşam sevdiğim bi dizi var onun karşısında stepper yapabilirsem iyi olacak yoksa bugün benim için kayıp olacak:a015:

ayçinim ben belirlediğin kiloya inerim inşallah çünkü cumartesi tartıldım 68,2 ydim...inşallah 65-66 ları görmek istiyorum...bozmazsam olur inşallah...önemli olan psikolojimin düzelmesi...offff

canım sakın moralini diyet için bozma.
bir kere yedin diyede sakın diyeti bozdum nasılsa amann yerim yine deme.
arada tabiki bozduğumuz olacak ama bu bir öğünü geçmemeli.
hedef listelerinde bazılarımızın kilolarını biraz daha düşük tuttum maç burada kilo vermek olduğuna göre kimsenin itiraz edeceğini düşünmediğim için.
ben uzun zamandır takımda olduğum için burada listede olupta kilo alan çok insan gördüm
bu hedef listeleri aylık 1 yada altı kilo.ama insan kendini zorunlu hissedipte en azından bu listeye uyarsa yılda 10 kilo demekki bir çoğumuz için vermeyi hayal ettiğimiz kilo.

ama biz 1 yıla kalmadan mezun olacağız nasılsa:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…